Arhiva

Călărași: A fost prins și celălalt dezaxat care înjunghia femei pe stradă

Print Friendly, PDF & Email

Asănăgeanu Loredan Florin, zis Maricu, tânărul de 23 de ani care a înjunghiat o ziaristă, la Călărași, a fost prins de oamenii legii în cursul acestei zile. El este prezentat, acum, la Tribunalul Călărași, pentru confirmarea mandatului de executarea pedepsei de 7,6 ani de închisoare.

A făcut parte din cercul de suspecți

Asănăgeanu Loredan Florin este autorul tentativei de omor petrecute în seara zilei de 22 septembrie 2011, care a avut loc într-un cartier mărginaș al orașului, pe strada Bisericii, din zona Panduri. Acesta a atacat-o pe Mariana Dumitru, o tânărăr angajată la un post local de radio. La acel moment, Asănăgeanu a fost descris de oamenii legii drept un derbedeu și un dezaxat. Era cunoscut ca având un comportament sexual deviant. Acesta pândea femei, la ore târzii, pentru a le arăta organele genitale. Imediat după ce tânăra Mariana Dumitru a fost înjunghiată, Asănăgeanu Loredan Florin a făcut parte din cercul de suspecți, însă oamenii legii nu au avut indicii concludente care să conducă la reținerea acestuia. Tot în seara zilei de 22 septembrie, Asănăgeanu a mai atacat o femeie, într-o scară de bloc, instanța condamnându-l și pentru tentativă de viol. Ulterior, Asănăgeanu a fugit în Spania.

A mai fost la pușcărie

Asănăgeanu Loredan Florin s-a numit, anterior, Drăghici Loredan Florin, acesta fiind privat de libertate, tot într-o cauză de viol, care s-a aflat pe rolul instanțelor călărășene. A fost eliberat la sfârșitul anului 2010 din Penitenciarul de Maximă Siguranță Slobozia, în urma unei cereri de eliberare condiționată formulată de Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate, printr-o sendință dispusă de Judecătoria Slobozia. Acesta mai are de executat un rest de 7,6 ani de închisoare, aplicată prin sentința penală nr. 320, pronunțată de Judecătoria Călărași. La data de 7 iunie 2012, Tribunalul Călărași a dispus condamnarea inculpatului Asănăgeanu Loredan Florin la pedeapsa de 7,6 ani închisoare și 3 ani interzicerea unor drepturi.Acesta a mai primit și o pedeapsă de 1,6 ani închisoare pentru tentativă de viol. Pentru purtare de arme albe, Asănăgeanu a fost condamnat, de aceeași instanță, la 3 ani închisoare.

Mesaj remis din Spania

În data de 7 februarie 2012, aflat în Spania, în zona Comunidad de Valencia, Asănăgeanu Loredan Florin, într-un mesaj remis redacției noastre, a recunoscut că a „întepat-o” pe tânăra Mariana Dumitru, însă s-a arătat revoltat de faptul că este numit dezaxat. A numit-o pe femeia care l-a acuzat de tentativă de viol drept o „vagaboandă ordinară”. „Au pus-o pe vagaboanda ordinară să zică că am atacat-o și pe ea, dar lui aia nu i-am făcut nimic, n-are logică, dar asta este Poliția Călărași”. Asănăgeanu Loredan Florin a fost prins, în cursul zilei de azi, la Călărași.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp