NEWS ALERT

Morți suspecte, în această noapte, pe linia de cale ferată Fetești – Lehliu Gară

Print Friendly, PDF & Email

Se efectuează cercetări, prin Serviciul Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, legate de o serie de morți suspecte, survenite în această noapte, de-a lungul liniei de cale ferată Fetești – Lehliu Gară.

O tânăr, farmacistă în Constanța, a fost găsită la circa 200 de metri de gara Ciulnița, între șinele de cale ferată, în jurul orei 23:00. Era decedată în urma unei lovituri violente, la cap. Se numește Andreea Ioniță și a absolvit, în perioada 2013 – 2017, Colegiul Economic Călărași.

Tatăl acesteia este călărășean pensionat din structurile Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

Tânăra, în vârstă de 26 de ani, venea de la Constanța și se ducea acasă. A fost găsită, în jurul orei 23:00, de către aparținători, între șinele de cale ferată.

Se vehiculează și varianta că ar fi sărit din tren.

Era așteptată de sora ei, Bianca Ioniță, cu care a purtat mai multe discuții video, pe platforma WhatsApp. Nu a mai răspuns la telefon cu câteva minute ca trenul să intre în gara Ciulnița. Ultimele cuvinte au fost: „Uite, acum cobor.” Era așteptată cu gogoși calde, luate din bâlci.

A fost găsită lovită la cap, pe sensul de mers către București, în partea, în partea opusă satului Drajna. Aparținătorii au găsit-o după 2 ore, printre boscheții crescuți în neștire, de-a lungul căii ferate.

Inspectoratul Pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” ne confirmă că, în cursul nopții trecute, au fost două solicitări pentru a interveni la evenimente derulate pe calea ferată Constanța – București.

Pe raza satului Sărulești Gară, în jurul orei 21:00, a fost găsită o altă persoană călcată de un tren marfar. A fost tăiată în bucăți și împrăștiată pe o lungime de 500 de metri, de-a lungul căii ferate.

Victima se numește Sabin Marius Nicolae, în vârstă de 24 de ani, din județul Teleorman.

A încercat să traverseze calea ferată după ce, conform datelor, autoturismul cu care se deplasa acesta ar fi rămas fără carburant. A fost surprins de tren pe calea ferată. Nu s-a ferit, deși ar fi avut timp să o facă.

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași confirmă aceste date:

„La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Lehliu au fost sesizați cu privire la faptul că un tren de marfă a accidentat mortal o persoană. Din primele cercetări, a reieșit faptul că un tânăr, de 23 de ani, ar fi traversat calea ferată dinspre o stație de alimentare cu carburant, către un drum comunal, fiind surprins si accidentat mortal, în apropierea intrării în stația din Sărulești. În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.”

În schimb, în cazul tinerei Andreea Ioniță, se derulează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor:

„La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea. În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron, a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului. Aceasta a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanța Județean Călărași, fiind ulterior declarat decesul acesteia. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind încă în desfășurare.”

Conform ultimelor informații, s-a stabilit că moartea tinerei a survenit ca urmare a unui traumatism cranian și a unei hemoragii intracraniene, cauzate de o lovitură de un corp dur. Cel mai probabil, decesul tinerei este un accident nefericit.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WhatsApp WhatsApp

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker