Termeni și condiții pentru abonare newsletter

Print Friendly, PDF & Email

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, GRUPEX 2000 SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană. Scopul colectarii datelor este reprezentat de furnizarea informațiilor publicate sau de marketing.

Nu sunteti obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare în scopul activităților desfășurate de agenția noastră. De asemenea, menționăm că vă cerem anumite informații cu caracter personal pentru a fi capabili de a vă înțelege mai bine preferințele, dar și pentru menținerea unei arhive interne, trimiterea periodica a unor e-mail-uri promoționale, îmbunătățirea serviciilor, activități de sondare a pieței etc.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.

Observație:

– orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

– orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Suntem 100% anti-spam și nu închiriem, vindem sau instrăinam sub nici o formă datele abonaților noștri unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute expres de lege sau la solicitarea expresă a unor organisme de stat.

Pentru a ne îmbunătăți serviciile, este posibil să culegem anumite date legate de interesul clienților noștri pentru anumite subiecte/domenii care să ne ajute să furnizam informații cât mai relevante. Aceste date sunt strict confidențiale și nu vor fi înstrăinate.

Pentru întrebări, sugestii sau reclamații ne puteți contacta la office@marinbadea.ro

LITIGII

Drepturile și obligațiile utilizatorilor site-ului și toate efectele juridice pe care acceptarea le produce, sunt guvernate de legea româna în vigoare și vor fi analizate și judecate, de către instanța română.

Back to top button
WhatsApp WhatsApp

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker