MARTOR OCULAR

Print Friendly, PDF & Email

marinbadea.ro / MARTOR OCULAR

Fiţi una din sursele noastre pentru o zi! Dacă aţi fost martorul unui eveniment ieşit din comun sau dacă aveţi o informaţie care poate deveni un subiect de ştire, o puteţi trimite la una din adresele noastre de e-mail:

office@marinbadea.ro

Dacă clientul dumneavoastră de e-mail nu vă permite atașarea fișierelor cu o mărime mai mare de 25 mb, vă recomandăm TRANSFER.RO

De ce să folosești transfer.ro?

 • transferi fișiere de până la 4,7 GB fără necesitate de arhivare prin Transfer Desktop,
 • primești confirmare de primire
 • poți să faci automat transferuri consecutive către adresa noastră de e-mail (office@marinbadea.ro)
 • ai criptare SSL și securitate deplină pentru fișierele trimise
 • nu ai limită de stocare pentru ceea ce transferi

Comentarii

 1. Buna ziua.Va rog sa verificati cum a luat Catanus Cristina postul de profesor de matematica de la Scoala Frasinet.Stiu ca s-a inscris la concursul de titularizare,dar a iesit din examen…Poate ca relatia mamei cu directorul a ajutat-o:)).

 2. Bună ziua.
  Stau în blocul A34 pe Pompierilor, în spatele spitalului. Anul ăsta a început construcția noii aripi a spitalului. La început, parcă nu am remarcat o activitate prea mare. Dar cu trecerea timpului s-a intensificat activitatea șantierului și au început problemele: parcările ocupate de mașinile constructorilor și de utilaje de construcții, diferite obiecte puse pe stradă și șosea pentru ocuparea parcării, zgomot și vibrații de la utilajele de construcții și compactoare cu vibrații etc. Astea întâmplându-se aproape zilnic (duminică mai rar). Mă întreb cum va fi în următorii 4-5 ani când construcția va avansa și numărul de muncitori va crește, zgomot, praf, mizerie. Mi-e groază.
  Cine a organizat șantierul nu s-a gândit și la locatarii din apropiere și să facă intrările de camioane, cife, trailere, utilaje printr-o intrare care să nu producă atâta deranj, pe o perioadă așa de lungă. Poate prin vocea presei se poate rezolva câte ceva. Mulțumesc.

 3. https://maps.app.goo.gl/c1vTbPPogJ3We3Ss8?g_st=iw

  Va rog sa verificati la fata locului linkul de mai sus. Aici se depoziteaza deseuri/namol/ fecale de la statia de tratare Glina. Cei care fac aceste operatiuni sunt Iliuta Claudiu, baiatul presedintelui CJ alaturi de primarul de la Gurbanesti.

  Depozitul nu este amenajat se depoziteaza direct pe sol iar tot ceea ce se scurge din fecale ajunge direct in panza freatica.

  Au plasat acolo fecalele care au un miros ingrozitor, astfel incat sa fie totul cat mai ferit de ochii presei.

  Va rog sa faceti o investigatie si sa sesizati Garda de Mediu.

 4. Buna ziua. Faceti un efort va rog si vedeti ce s-a intamplat in internatul din agricol de au intrat peste fete in baie pedagogul si profesorul care sta in internat. Am inteles ca a fost scandal de au venit parintii fetelor si au filmari. Posibil musamalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker