CONTACT

Print Friendly, PDF & Email

Date de contact

LOGO-GRUPEX

S.C. Grupex 2000 S.R.L.
Călărași
Număr înregistrare RC: J51/237/2000
Cod fiscal (CUI): RO 13506140 

Persona de contact:
Marin BADEA
office@marinbadea.ro
grupex2000@yahoo.com

Adresă Web:
www.marinbadea.ro

Comentarii

 1. Buna seara!
  O colega de servici mi-aratat titlul articolului dvs.din
  10 iulie an legatura cu Gheoghe Spanu,titlu care a sintetizat foarte corect situatia .Acest titlu se poate generaliza si ami pare foarte rau ca nu am mai avut rabdare sa pot furniza materiale filmate care sa inspire un titlu de genul:Asiguratorii,din Calarasi pretind bani din ancasarile service-urilor.Pe antelesul tuturor acest lucru este sinonim cu taxa de protectie,nici decum cu un contract din care castiga toate partile implicate.
  Ajungi sa platesti pentru a-ti pastra portofoliul de clienti,acumulat an 10 ani de activitate,an bransa.O viata de om!
  Am scos sabia ampotriva,,capuselor,,lipsite de respect
  fata de munca mea!!!

  Cu cosideratie.
  Afilon Rus

 2. Dle Marin Badea va rog sa scrieti despre adevarul privind mutarea disciplinara a lui Stoica Marian dvs, pt ca o parte din presa a fost indusa in eroare.
  Comunicatul oficial al IJJ minte, adevarul este ca promovarea cadrelor militare nu se face prin mutare pe aceeasi functie si acelasi tip de unitate. Citeste Statutul cadrelor militare sa sanctiuni si recompense.Stoica a fost mutat disciplinar. Insp General s-a saturat de el si de neamurile lui incadrate. S-a saturat de abuzurile lui. Citeste pe  http://jandarmeria-romana.myforum.ro/ijj-calarasi-vf15.html
  Sefl Jandameriei romane nu are vreun Proiect managerial. Citeste pe http://www.jandarmeriaromana.ro/ro/Pagini/proiecte.html
  A schimbat cativa inspectori sefi din judete ca timis arad maramures si calarasi. cititi pe internet si intrebati jandarmii cate rude si-a incadrat Stoica pe proprietatea Jandarmeriei Calarasi. Zeci de veri nepoti fini sora-sa vecini si obligatii. Acum 4 ani a disponibilizat pe cine era incomod. Pe altii i-a mutat la Lehliu Budesti etc. E plina de abuzuri cariera acestui comandant.Vedeti ce familie are. Fiu-sau scandalagiu la Ventura Podul 4 batai cu Budrigan Zabalaru, curve,alcool,dosar inselaciune.
  Verificati stirile inainte de publicare.
  Nu a fost vorba de propunede de promovare, ci de Ordin de mutare. Din motive disciplinare.
  Daca nu era primul adjunct Mihai Ionel praful se alegea de unitate. El i-a facut toata munca in vreme ce Stoica se imbata la popota zilnic.

 3. Domnule Badea. Este laudabila perseverenta dumneavoastra pentru a demonstra abuzuri ale celor care fac parte din conducerea municipiului si a judetului Calarasi. As dori sa va informati ce a facut acest individ ( ILIUTA VASILE ) cu arhiva fostei societati s.c. DANUBIUS s.a. (CENTRUL DE LIBRARII CALARASI) pe care a cumparat-o.Toti fostii salariati pierd ani de vechime pentru perioada lucrata deoarece , se pare , arhiva a fost predata la topit ca deseu de hirtie.De acest aspect ar trebui sa raspunda si domnul TIRIPAN de la arhiva Calarasi.Cu toate ca am solicitat sa mi se elibereze o adeverinta de vechime in vederea pensionarii in urma cu peste opt ani, nu am primit nici un raspuns de la societatea lui ILIUTA , pierzind astfel bani la pensionare.Pot demonstra cu documente interventiile facute atit la societatea lui ILIUTA cit si la Arhiva Nationala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WhatsApp WhatsApp

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker