NEWS ALERT

Ștefan Vodă: Crimă urmată de sinucidere – Actualizat

Print Friendly, PDF & Email

Satul Ștefan Vodă este din nou martorul unei tragedii. Și-a împușcat soția, în sediul unei firme din București, după care a plecat la Ștefan Vodă, unde și-a tras un glonț în cap.

Împușcată în cap

Autorul se numește Iancu Sorinel Florinel și are 45 de ani. Potrivit Poliţiei Capitalei, Serviciul Omoruri a fost sesizat, în cursul zilei de ieri, 9 mai 2017, de către o firmă din sectorul 5, din București, că o angajată a fost agresată şi împuşcată în cap de către soţul acesteia. Criminalul a fugit ulterior de la locul faptei. După câteva ore de căutări, bărbatul a fost găsit în locuința lor din Ștefan Vodă, județul Călărași. Potrivit martorilor oculari, șeful de post din comuna Ștefan Vodă, Gheorghe Ene, este cel s-a deplasat la locuința acestuia, aflată la marginea satului. Acolo l-a găsit împușcat tot în cap. Din primele cercetări, acesta s-a sinucis.

L-a găsit șeful de post

La locul tragediei din Ștefan Vodă a fost prezentă mătușa acestuia. Soții Iancu veneau rar în Ștefan Vodă și foloseau imobilul drept locuință de vacanță. Imobilul este recent construit și a fost cumpărat, în urmă cu 2-3 ani, de cei doi. Iancu Sorinel Mugurel a ajuns în Ștefan Vodă în cursul serii de 9 mai. Doar și-a salutat mătușa. Aceasta stă într-un imobil separat, un fel de bucătărie de vară. Mătușa știe că acesta deținea un pistol. L-a văzut și aseară. “Era cu el în mână, dar nu am știut ce face.” Nu a știut ce are de gând. Nici nu a știut că numai cu câteva ore în urmă acesta și-a împușcat mortal soția. Nu a auzit împușcătura. Abia după ce s-a întunecat bine la fața locului a venit șeful de post. Acesta este cel care l-a găsit mort.

Șofer de autocar

Cei doi soți aveau împreună un copil, o fată minoră. Femeia avea 31 de ani. El mai avea un copil, un băiat major, provenit dintr-o relație anterioară. Ajuns la Ștefan Vodă, acesta nu a mâncat. S-a dus în camerele bune. A fost găsit împușcat în cap, într-o baltă de sânge. “Ea era cumsecade. Vorbea frumos, nu mi-a zis nimica.” Mătușa criminalului spune că acesta avea deseori accese de furie. Asigura transportul la o firmă de turism, pe relația România – Turcia. “El era mai mult așa… cu nervii mulți în el.” Între cei doi soți nu existau agresiuni, doar certuri. Erau alimentate de el, acesta fiind tot timpul nervos. Casa unde s-a sinucis a fost construită de un sătean, Vasile Ogreanu. a fost cumpărată de cei doi soți.

Martor în stare de șoc

Mătușa doar avea grijă de casă. Primea, la schimb, mâncare. E în stare de șoc. Aseară a moțăit în bucătăria de vară, fără să știe că în casă, în dormitor, nepotul acesteia își punea capăt zilelor. Nu a știut nici de gestul acestuia, acela de a-și împușca soția, cu numai câteva ore în urmă. Crima s-a petrecut la sediul firmei Gold Star Turism, situată pe șoseaua Viilor, nr. 9, sector 5, București. Conform unor surse, cei doi erau divorțați de o săptămână. Nu mai locuiau împreună de câteva luni. Lucrau amândoi la aceeași firmă de turism, unde aceasta era contabilă. În cursul zilei de 9 mai, între cei doi a intervenit o ceartă, chiar la locul de muncă. A împușcat-o cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. A tras de 5 ori. Femeia a fost găsită după două ore.

Relații de pedofilie

La locul crimei din București au asistat colegii acestora. Iancu Sorinel Mugurel s-a dus în biroul femeii, cu scopul de a purta amândoi o discuție. Voia să revină asupra deciziei de a se separa. Discuția a degenerat. Acesta a împușcat-o cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. A tras de foarte aproape. A împușcat-o în cap, trăgând de 5 ori. Din primele date, Iancu Sorinel Mugurel, șofer de autocar pe relația România – Turcia, era consumator de droguri. La Ștefan Vodă, județul Călărași, e acuzat că întreținea relații de pedofilie, fapte despre care femeia împușcată, soția acestuia, a aflat.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WhatsApp WhatsApp

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker