Arhiva

Veselie generală: Fostul comandant de poliţie Vasile Mărgineanu a fost călcat de hoţi!

Print Friendly, PDF & Email

În cursul nopţii de 30 septembire – 1 octobmrie, vila fostului şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, Vasile Mărgineanu, a fost călcată de hoţi. Informaţia ne-a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, insp. pr. Ramona Tudor.

Bilanţ dezastruos

Cât a fost la conducerea IPJ Călăraşi, Vasile Mărgineanu s-a făcut remarcat printr-o serie de scandaluri. În cekle din urmă, acesta a fost destituit. Astfel, la data de 17 decembrie 2010, pe raza comunei Dragalina, în portbagajul şefului de post din comuna Borcea, Sorin Talianu, sunt descoperiţi, de către poliţistul Cristian Dolache, care a fost mutat, între timp, la Postul de Poliţie Ştefan Vodă, 3 porci mistreţi, cu urme de împuşcare, în condiţiile în care sezonul de vânătoare la această specie era declarat închis. Poliţiştii călărăşeni nu au fost capabili să-i identifice pe autorii jafului-armat de la Piraeus Bank, jaf petrecut la data de 24 iunie 2010. Nici în cazul jafului de la o casă de amanet situată în zona Poştei 4 şi petrecut în data de 30 noiembrie 2010, poliţiştii călărăşeni n-au reuşit să-i identifice pe autori. Mai mult, pe 24 mai 2011, Viorel Georgescu, agent de poliţie, a fost prins în flagrant de luare de mită de către poliţiştii Direcţiei Generale Anticorupţie. Viorel Georgescu e chiar nepotul fostului comandant Vasile Mărgineanu. Un alt nepot al acestuia, Valentin Florian Georgescu, a ajuns să înfunde puşcăria după ce a recidivat în infracţiunea de furt calificat.

Fără număr

Tot pe mandatul de inspector şef al lui Vasile Mărgineanu, poliţistul Florin Chirea, bănuit că este consumator de substanţe halucinogene, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Săpunari. Un alt agent de poliţie, Ionuţ Georgian Chiriţescu, de numai 22 de ani, a fost găsit spânzurat, cu lesa de la câine, în padocul unde lucra. Şi acesta era bănuit că ar fi consumator de substanţe halucinogene. Acesta este numai un scurt bilanţ al mandatului de inspector şef al lui Vasile Mărgineanu. În plus, din fonduri încă neelucidate, a reuşit, într-un timp relativ scurt, să-şi construiască o vilă la marginea oraşului. Este vorba de vila care a fost spartă aseară. Insp. pr. Ramona Tudor nu a vrut să ne precizeze valoarea prejudiciului reclamat de Vasile Mărgineanu. Din datele noastre, hoţii i-ar fi furat suma de 15.000 de euro, mai multe bijuterii în valoare de alte câteva mii de euro, dar şi un pistol.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp