EXCLUSIV

Călărași: Minoră filmată în timp ce face sex oral cu un câine / Video

Print Friendly, PDF & Email

Se numește Georgiana Dobre și afirmă că este căsătorită cu Viorel Niță. Este născută la data de 18 aprilie 2004 și ca formă de învățământ spune că a absolvit Colegiul Național „Mihai Viteazul”, din Slobozia. În fapt, tânăra provine dintr-o familie dezorganizată, de pe raza comunei Ciocănești, județul Călărași. E cunoscută drept prostituată și un timp a fost beneficiara serviciilor de plasament ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași.

„Soțul” acesteia, Viorel Niță, născut la data de 2 ianuarie 1983, fost elev al Liceului „Danubius”, din Călărași, susține că lucrează la Interconexion Electrica SA ISA-PDI, o firmă cu sediul în Peru, America de Sud, deși acesta este brutar.

Din datele publice, între Viorel Niță și Georgiana Dobre s-a înfiripat o relație începând cu ultima parte a anului 2019. Mândru de cucerirea sa, Viorel Niță a filmat-o în mai multe ipostaze, ultimul clip video datând din data de 15 iunie 2020.

Georgiana Dobre se plimbă din zona sălii de sport din Călărași spre strada Flacăra, în timp ce Viorel Niță o filmează. „Așa, draga mea!”, se aude, pe filmare, vocea acestuia. Georgiana mimează un mers sexi, deși tot ceea ce reușește să afișeze e de-a dreptul ilar. Într-un alt clip video, preluat de Grupul pentru Protecția Animalelor, Viorel Niță o filmează pe Georgiana Dobre în timp ce-i face sex oral unui cățel, un metis din rasa câine lup.

Pe filmare, același presupus angajat al firmei Interconexion Electrica SA ISA-PDI, cu sediul în Peru, grohăie de plăcere. Se poate observa cu ușurință că minora este forțată să facă așa ceva! Filmulețul a fost publicat în data de 16 iunie 2020.

Filmulețul a fost publicat, pe un grup se social media, cu următoarea prezentare: „Viermilor, vă fac vedete! Cu vârf și îndesat să plătiți pentru acel minut de amuzament! Vierme, pui copila de 16 ani să facă asta? Parazitule, copila asta are 16 ani ! Haideți sa ne revenim, cățeii nu sunt jucării sexuale și nici niște obiecte! Hei, care o cunoașteți, care îi cunoașteți pe acești viermi ?”

Georgiana Dobre, „soția” lui Viorel Niță, cel care a realizat filmulețul și care l-a postat public, are 16 ani. Redacția noastră a sesizat deja organele de ordine.

Tânăra forțată și filmată în posturi indecente, în timp ce face sex oral cu un câine, sesizată că postarea respectivă a fost făcută publică, pe contul de Facebook al lui Viorel Niță se filmează, live, la acest moment, ascultând manele și adresându-le injurii celor care au comentat respectiva postare. „Să-i f-t și să-mi mănânce slobozu. Să-mi bag p–a-n mama lor! Să mă lingeți în pi-dă și voi și copiii tăi! Hai, linge-mă, să vezi ce gust are!”, afirmă, printre altele, aceasta.

Apel audio

Contactat, Viorel Niță declară că Georgiana Dobre are 18 ani și că nu a fost forțată să facă sex oral cu un câine. „De ce nu îți vezi de treaba ta? Îi bagi în rahat pe niște oameni care n-are nici o treabă… Vezi-ți de treaba ta!”

A fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași. „Acest caz a fost dat spre Prelucrare Serviciului de Monitorizare și Intervenție Urgență din cadrul Direcției”.

Viorel Niță stă pe strada Locomotivei, într-o casă dărăpănată. Lucrează la o brutărie din zona Orizont. E cunoscut drept pervers. În această dimineață, sătul de atâtea live-uri făcute pe o rețea de socializare, Niță nu ne-a mai răspuns la momentul la care am ajuns acasă la el. „Violel doalme”, ne-a spus Georgiana Dobre, venită cu un taxi. După care a luat-o la fugă, pe calea ferată.

În cursul zilei de azi, prin intermediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, a fost sesizat Biroul Teritorial Călărași din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. În jurul orei 12, timp în care reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași urmau să vină la casa perversului, pentru a lua măsurile legale față de minora Georgiana Dobre, cei doi s-au suit într-un taxi. I-am urmărit în trafic până la sediul IPJ Călărași. Acolo, cei doi au încercat să ne acuze că noi am fi postat respectivul filmuleț pe rețelele de socializare. Minora și perversul de pe strada Locomotivei au fost opriți la sediul IPJ, urmând să fie audiați la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călărași.

Georgiana Dobre, în cursul serii, a fost plasată, în regim de urgență, la Centru Sf. Maria din cadrul DGASP Călărași, în vreme ce perversul Viorel Niță a fost pus sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

  1. Nu este primul caz de pedofilie pentru el. Cu așa zisele „neveste”, anterioare, toate minore, a făcut câte un copil după care șut, bară și afară. Cunosc bine personajul. Rușine !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker