EVENIMENT

Călărași: Daniel Bălăngea, șeful de la cimitire, a fost prins luând mită 2.000 de euro

Print Friendly, PDF & Email

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Călărași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, au realizat, în cursul zilei de ieri, 9 februarie, acțiunea de prindere în flagrant a unui angajat cu funcție de conducere din cadrul primăriei, în timp ce primea cu titlu de mită suma de 2.000 euro de la o persoană, pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Pentru două locuri de veci

Este vorba de Daniel Bălăngea, șeful Administrației Cimitirelor din cadrul Primăriei municipiului Călărași. În fapt, miercuri, 7 februarie a.c., un bărbat în vârstă de 50 ani, din municipiul Călărași a sesizat S.J.A. Călărași cu privire la faptul că funcționarul în cauză i-a pretins suma de 2.000 euro în scopul concesionării a două locuri de veci. Denunțul a fost înaintat de îndată și înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași, în baza acestuia, echipa operativă alcătuită din ofițeri D.G.A. și procurorul de caz realizând prinderea în flagrant a funcționarului, după ce a primit, cu titlu de mită, suma menționată.

E cercetat în stare de libertate

Procurorul de caz a dispus, în primă instanță, reținerea inculpatului pentru cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de luare de mită, iar în cursul serii a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă cercetarea în stare de libertate. În cauză s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Tehnic și al Serviciului Operații – Structura Centrală  D.G.A.

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

  1. In 2014 am avut repartizate doua locuri de veci de la Primaria mun. Calarasi. Era o urgenta !Tata fiind in situatia critica.Am mers la Administrataia cimitirelor unde trebuia sa primesc cele doua locuri . Mentionez ca aveam o crere nesolutionata din 2012.Acest domn Balangea ma poarta o jumatate de zi prin cimitirul din cartierul Doi Moldoveni,unde nu aveai loc sa treci decat peste morminte si refuz categoric un loc langa liniile ferate unde era o cladire dezafectata. Nu i-am oferit nicio suma de bani si tocmai ma hotarasem sa plec acasa foarte dezamagita.I-am spus,…. daca moare tata ti-l trimit acasa,…. Atunci imi spune ca ar avea ceva in cimitirul Anastasia pe o alee pietruita care va fi desfiintata, vor taia copacii si o va da in folosinta………doar un singur loc. Nu am mai insistat pentru al doilea loc deoarece aveam de gand sa-mi fac cavou , ceea ce am si facut doar in trei zile.Acum ma intreb ,cine imi va taia copacul din dreptul cavoului ca am cererea facuta de doi ani de zile si recent l-am atentionat ca daca radacinile mi-au deteriorat cavoul voi face o sesizare .

    1. Plătește dumneata si iti va tăia copacul un drujbar pentru că administrația nu are drujbar cum ati avut bani de cavou asa aveti bani ai pentru a plăti sa va tăia pomul dar asa suntem noi numai buni de imbirligat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp