EVENIMENT

Călărași: Daniel Bălăngea, șeful de la cimitire, a fost prins luând mită 2.000 de euro

Print Friendly, PDF & Email

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Călărași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, au realizat, în cursul zilei de ieri, 9 februarie, acțiunea de prindere în flagrant a unui angajat cu funcție de conducere din cadrul primăriei, în timp ce primea cu titlu de mită suma de 2.000 euro de la o persoană, pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Pentru două locuri de veci

Este vorba de Daniel Bălăngea, șeful Administrației Cimitirelor din cadrul Primăriei municipiului Călărași. În fapt, miercuri, 7 februarie a.c., un bărbat în vârstă de 50 ani, din municipiul Călărași a sesizat S.J.A. Călărași cu privire la faptul că funcționarul în cauză i-a pretins suma de 2.000 euro în scopul concesionării a două locuri de veci. Denunțul a fost înaintat de îndată și înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași, în baza acestuia, echipa operativă alcătuită din ofițeri D.G.A. și procurorul de caz realizând prinderea în flagrant a funcționarului, după ce a primit, cu titlu de mită, suma menționată.

E cercetat în stare de libertate

Procurorul de caz a dispus, în primă instanță, reținerea inculpatului pentru cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de luare de mită, iar în cursul serii a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă cercetarea în stare de libertate. În cauză s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Tehnic și al Serviciului Operații – Structura Centrală  D.G.A.

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

  1. In 2014 am avut repartizate doua locuri de veci de la Primaria mun. Calarasi. Era o urgenta !Tata fiind in situatia critica.Am mers la Administrataia cimitirelor unde trebuia sa primesc cele doua locuri . Mentionez ca aveam o crere nesolutionata din 2012.Acest domn Balangea ma poarta o jumatate de zi prin cimitirul din cartierul Doi Moldoveni,unde nu aveai loc sa treci decat peste morminte si refuz categoric un loc langa liniile ferate unde era o cladire dezafectata. Nu i-am oferit nicio suma de bani si tocmai ma hotarasem sa plec acasa foarte dezamagita.I-am spus,…. daca moare tata ti-l trimit acasa,…. Atunci imi spune ca ar avea ceva in cimitirul Anastasia pe o alee pietruita care va fi desfiintata, vor taia copacii si o va da in folosinta………doar un singur loc. Nu am mai insistat pentru al doilea loc deoarece aveam de gand sa-mi fac cavou , ceea ce am si facut doar in trei zile.Acum ma intreb ,cine imi va taia copacul din dreptul cavoului ca am cererea facuta de doi ani de zile si recent l-am atentionat ca daca radacinile mi-au deteriorat cavoul voi face o sesizare .

    1. Plătește dumneata si iti va tăia copacul un drujbar pentru că administrația nu are drujbar cum ati avut bani de cavou asa aveti bani ai pentru a plăti sa va tăia pomul dar asa suntem noi numai buni de imbirligat

    2. Acest om Bălăngea cum spuneți dumneavoastră pe care vă permiteți să criticați ca imaginea și situația să fie cit mai stranie să pară că avem de aface cu un infractor acest om este de un bun-simț extraordinar cu o educație deosebită și o bunătate mai rar întâlnită .Asa că nu mai judecați fără a cunoaște câtuși de puțin persoana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker