ACTUALITATE

S-a lămurit: Pozele cu directoarea sexi au fost stocate pe calculatorul școlii / Video

Print Friendly, PDF & Email

De astăzi, Adrieana Tărtăreanu nu mai ocupă funcția de director al Școlii cu clasele I-VIII Jegălia. Informația a fost confirmată de prof. dr. Constantin Tudor, șeful Inspectoratului Școlar Județean Călărași, la postul de televiziune Realitatea Tv.

Intriga

Redacța noastră a sesizat, în urmă cu câteva zile, că poze incendiare circulă, sub diferite forme, în unitatea de învățământ din comuna Jegălia, județul Călărași, inclusiv în mediul virtual. În pozele respective ar apărea exact directoarea acestei școli, care s-a lăsat fotografiată, în poziții incitante, într-o cameră de hotel. Contactată, Adrieana Tărtăreanu a negat că ar fi vorba de ea și că nu știe cine este femeia care apare în respectivele fotografii. “Nu știu despre ce fotografii vorbiți. Nu am fost niciodată la vreun hotel și nu m-am lăsat fotografiată în astfel de ipostaze.” În fotografiile respective, apare și un bărbat, dezbrăcat. S-a dovedit că este vorba de Mariean Tudor, consilier local din partea Uniunii Naționale pentru Progresul României, în cadrul Consiliului Local Municipal Călărași.

A fost destituită

Contactată de postul de televiziune România Tv, Adrieana Tărtăreanu a recunoscut, în cele din urmă, că ea este femeia care apare în acele ipostaze. A afirmat că la mijloc este vorba de o înscenare și că pozele respective i-au fost sustrase. Și Adrieana Tărtăreanu, dar și consilierul UNPR Mariean Tudor, au afirmat că vor depune plângeri penale. S-a adus în discuție „constituirea unui grup infracțional constituit”. Adrieana Tărtăreanu suține că pozele i-au fost luate fraudulos din calculator, de un coleg. Astfel se explică de ce acele fotografii au ajuns să circule, sub diferite forme, în școala din Jegălia. Prof. dr. Constantin Tudor a declarat, pentru postul de televiziune Realitatea Tv: „Am chemat-o astăzi la mine pe doamna Tărtăreanu care mi-a confirmat că fotografiile îi aparțin. Sunt realizate în anul 2012. Se aflau pe un hard, pe un calculator, care a ajuns în posesia unui coleg de-al dumneaei și susține dumneaei că de-acolo fotografiile respective s-au copiat”.

Material didactic

În anul 2012, data la care Adrieana Tărtăreanu susține că au fost făcute fotografiile, aceasta era căsătorită cu Costel Tărtăreanu. Acesta s-a sinucis, după o ceartă aprigă cu aceasta, la data de 29 septembrie 2012. Contactat de redacția noastră, prof. dr. Constantin Tudor a precizat că pozele respective au ajuns în posesia profesorilor și a elevilor din Școala Jegălia nu ca urmare a comiterii unei fapte de natură penală. Pozele respective se aflau, într-adevăr, pe un calculator, puse cel mai probabil chiar de Adrieana Tărtăreanu, numai că acesta nu era proprietate personală, ci un bun public, aparținând chiar Școlii cu clasele I-VIII Jegălia. Nu știm dacă pozele respective au fost stocate pe calculatorul unității de învățământ ca să fie folosite drept material didactic, la ora de anatomie.

Semnal
12289508_963412273695307_4260345430230882000_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Și consilierul amorezat este căsătorit și are doi copii. A fost membru al Partidului Poporului Dan Diaconescu, în prezent ocupând funcția de vicepreședinte local în cadrul Uniunii Naționale pentru Progresul României.

Arată mai mult

Articole similare

1 Comentariu

  1. Chiar daca pozele au fost facute in trecut, de ce nu s-au documentat bine cei de la inspectorat despre ea? Ar trebui la astfel de cazuri sa i se umble in privacy,la angajare, pentru ca sunt persoane de la care ar trebui sa invatam ceva ,care ne conduc si ne fura linistea si viitorul copiilor nostri!!! Ar trebui sa se faca controale mult mai severe in scoli si nu numai. Ca ne lasam copii pe mainile unora ca aceasta persoana!!!??RUSINE!!!?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp