NEWS ALERT

Paroxism: A sunat la 112 după ce a văzut cum arată o legitimație de presă! – VIDEO

Print Friendly, PDF & Email

A vrut să cunoască un reporter al postului de televiziune România Tv, iar surpriza a fost atât de mare încât a sunat la numărul unic de urgență 112. Este vorba de Marilena Toma, profesoară de istorie. Conduce Școala cu clasele I-VIII Dorobanțu. Are 48 de ani și s-a făcut remarcată prin faptul că s-a pozat incitant, fotografiile fiind postate pe o rețea de socializare.

Discuții private: „…Dar nu ești frumos cu părul lung și cu ochii albaștri!”

Fotografiile au atras comentarii ale admiratorilor de ocazie: “Iești minunată ffff frumoasă sexi draguță superbă finuță”, “Frumoasă ca in tot deauna! Pupici!”. În schimb, un alt bărbat căzut în extaz în fața fotografiilor postatate de Marilena Toma, pe nume Arnold, care se prezintă drept „grataragiu la dolce vita” îi urează “Vă doresc o zi superbă, cu multe bucurii și relaxare”. Pe Marilena Toma am găsit-o la școala din satul Dorobanțu. Nu se afla în instituție, ci dincolo de o ușă, în curte, unde vorbea extrem de aprins la telefonul mobil, cu o persoană neidentificată: „…Dar nu ești frumos cu părul lung și cu ochii albaștri!” Asta a fost ultima frază spusă la telefonul mobil, după care, brusc, discuția, tot telefonică, a continuat pe alt ton: „Deci ia fii atent ce rugăminte am: încetați cu prostiile și cu telefoanele, da? M-am săturat de presiuni asupra mea… Eu vă rog frumos: încetați cu presiunile asupra mea! Da? Încetează!”

Se consideră discriminată rasial

Marilena Toma a fost numită, prin decizie a Inspectoratului Școlar Județean Călărași, în postul de director al Școlii cu clasele I-VIII Dorobanțu, la data de 1 septembrie 2015. A fost nominalizată politic. La disciplina pe care o predă, istoria, din 28 de elevi, 12 au rămas repetenți. După ce și-a revenit din uluială, a vrut să vadă legitimația reporterului de la România Tv. Afirmă că în viața ei au loc astfel de evenimente fiindcă este discriminată rasial: „M-ați văzut mai brunetă și v-ați legat de mine! Gata!” Replica reporterului a fost următoarea: „Doamnă, dumneavoastră chiar ați greșit: nouă ne plac brunetele!” Marilena Toma continuă: „Deci așa se întâmplă: sunt hărțuită politic și rasist!” E revoltată că nu știm cine a fost cel care i-a făcut pozele incitante: „Știți cine mi-a făcut poza?” Ridicăm din umeri: „Nu. Vreun tirist?” Într-un final, izbucnește: „Domne, eu am ajuns într-un hal!.. Nu mai știu cu cine vorbesc!” Starea de iritare a acesteia devine paroxistică: sună la numărul unic de urgență 112 și se refugiază în postul de poliție local, aflat peste drum de școală.

Soțul Marilenei Toma vrea să știe ce dorim de la conducerea școlii din sat

Ulterior, chiar în incinta primăriei din localitate, apare un individ, și el extrem de surescitat. Se recomandă ca fiind soțul Marilenei Toma. „De ce o hărțuiești tot timpul?” Vrea să-i spunem lui ce anume vrem de la conducătorul școlii gimnaziale din satul Dorobanțu: „Dar ce vreți de la ea? Spuneți ce vreți de la ea!” Nu știm de ce Inspectoratul Școlar Județean Călărași acceptă un astfel de comportament, ca în locul unui director de școală, care să răspundă decent la întrebările unor reporteri, să apară un individ, prezentat drept soț extrem de surescitat. Din datele noastre, acesta este agent de pază. Astfel se lucrează la Școala cu clasele I-VIII Dorobanțu: aceasta nu este condusă de Marilena Toma, cea numită de Inspectoratul Școlar Județean Călărași, ci de soțul acesteia, de profesie paznic. Individul a făcut inclusiv gesturi obscene.

A fost numită politic, pe bază de dosar

Cel care a pus umărul la numirea ca director al școlii din localitate, fostul viceprimar Jan Apostol, care a fost acuzat de săteni că a făcut bișniță cu lucernă, spune că nu știe ce se întâmplă în școala din sat și că nu are cum să aprecieze comportamentul Marilenei Toma: „Eu nu știu ce s-a-ntâmplat acolo…” Spuncă că Marilena Toma e normală. „Mie nu mi s-a întâmplat să aibă o altă reacție decât cea normală”. Despre modul în care se expune public, Jan Apostol afirmă: „O femeie care e frumoasă, trebuie să se poarte ca atare!” Apostol spune că nu la influențele lui a fost numită directoare, ci fiindcă așa a frut conducerea Inspectoratului Școlar Județean. Nu a fost numită în urma unui concurs. “Mi-am depus dosarul la Inspectoratul Școlar, pentru a-mi arăta competențele”, a fost declarația Marilenei Toma, când a fost chestionată în legătură cu numirea pe post. “Eu sunt absolventă a faculății de istorie, am dat examen de licență în cadrul Universității București, am un master de științe penale, sunt metodist și sunt în echipa națională de expert în management, am cursuri de dezvoltarea competențelor…”

Fără explicații de la Inspectoratul Școlar Județean Călărași

Fostul viceprimar Jan Apostol continuă: „A fost pusă prin decizie și acum urmează să susțină concursul”. Nu știe dacă este vorba de un concurs de miss. Marile Toma, anterior, ne-a povestit prin ce drame a trecut. A avut o fistulă la creier: “Mai avea câțiva centimetri și ajungea la creier. A trebuit să mă ocup de sănătate.” Din acest motiv, spune aceasta, și-a terminat liceul la seral, ulterior lucând în cadrul Combinatului Siderurgic Călărași, ca prelucrător prin așchiere. Nici până la această dată, conducerea Inspectoratul Școlar Județean Călărași nu a oferit precizări prin care să se explice de ce din 28 de elevi care au urmat cursurile de istorie, disciplină predată de profesoara Marilena Toma, la Școala cu clasele I-VIII Dorobanțu, aproape jumătate dintre ei au fost declarați repetenți.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp