BREAKING NEWS

Bătut de polițiști: S-a trezit din pumni direct la secția de chirurgie – VIDEO

Print Friendly, PDF & Email

Se numește Daniel Liviu Niculescu, are 37 de ani și acuză că, în cursul serii de ieri, 29 ianuarie 2016, a fost bătut de polițiștii călărășeni. A fost luat pe sus din barul “Pronto” și dus la sediul Poliției municipiului Călărași. E al doilea eveniment din acest an în care polițiștii călărășeni sunt acuzați de comiterea de agresiuni fizice.

Cine e legea

Niculescu recunoaște că era băut și că a avut o altercație verbală cu barmanița. Ea a fost cea care a sunat la 112. A fost dus le sediu. Acolo, afirmă acesta, a fost lovit cu pumnii și cu picioarele în piept, de un polițist tânăr. Nu știe cum se numește, dar afirmă că-l poate recunoaște. “Așa cred ei că funcționează sistemul, cu bătaia!” La momentul ăsta, Daniel Liviu Niculescu este pe secția chirurgie, a Spitalului Județean Călărași. A fost internat de urgență, acuzând faptul că nu poate respira. Ne spune că polițistul-bătăuș a venit, tot în cursul zilei de azi, 30 ianuarie, chiar la spital: “A făcut presiuni ca să nu fiu internat. Mi-a cerut să plec, să nu mă internez, că el e legea, el face tot”.

Tradiție

Cazurile de agresiuni în sediul poliției sunt extrem de dese. Soțul unei avocate a fost snopit în bătaie, dar cazul a rămas ca-n tren. La data de 16 ianuarie 2016, alți doi tineri au reclamat faptul că au fost agresați fizic în Postul de Poliție Dragalina. La această structură, sunt de notorietate chefurile făcute de unii angajați chiar în curtea interlopilor din această comună, mulți dintre ei cu apucături infracționale. În plus, reamintim faptul că un alt tânăr, Cristian Păun, a fost ucis, cu intenție, de un polițist, pe raza satului Mănăstirea, în cursul lunii august a anului trecut, caz nesoluționat nici până azi. Alt caz care a scandalizat opinia publică și care i-a avut drept protagoniști pe polițiștii călărășeni este cel al violării unei minore, care era fugită dintr-un centru de plasament, chiar de către doi angajați ai IPJ.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp