BREAKING NEWS

Călărași: Masaje cu uleiuri aromate, la orele de meditații la matematică!

Print Friendly, PDF & Email

În cursul serii de ieri, Judecătoria Călărași, ca instanță de fond, a dispus arestarea la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, a unui profesor din Călărași, acuzat de corupere sexuală a minorilor. Acesta oferea, contra-cost, la domiciliu, meditații.

Este vorba de Octavian Constantinescu, în vârstă de 51 de ani, domiciliat în municipiul Călărași, pe strada Dorobanți. Descinderile au avut loc în cursul dimineții de miercuri, 24 martie 2021, acestea durând, conform primelor declarații, până în cursul nopții.

Deocamdată e arestat la domiciliu. Ne-a dat aseară mesaje pe WhatsApp. El nu mai profesează ca profesor. A predat engleza, pe la școlile 11, 10, pe la 5. L-a dat afară din învățământ, ultima dată. Într-o perioadă, eu l-am prins în 2008-2009, era director de zonă la o firmă de materiale de construcții. Mă rog, printr-o intervenție, cu pandemia asta, le-a murit profesoara de matematică de la școala de la Mircea Vodă, am încercat să găsesc pe cineva să facă pregătire. Și mi-a fost recomandat acest domn. Prima dată m-am dus la el cu nepotul. Cum l-am văzut de la ușă, mi-am dat seama că îl cunosc… Avea o privire de om care nu are curaj să se uite în ochii tăi când vorbește cu tine. Și are foarte mulți copii, la pregătire.”

Primele declarații, luate după ce cazul a apărut în spațiul public, sunt halucinante!

„Cu aromoterapie, cu draci… Veneau copiii… Deci nu mai dorm până la 2 noaptea, până la 3… Camere de luat vederi… E într-o chestie urâtă-urâtă rău de tot.”

Ni se spune și de ce este acuzat

„A violat o fetiță. La poliție nu ni s-a spus cine e fetița. A violat-o, a agresat-o sexual, nu știu până unde s-a ajuns cu fetița asta… M-am trezit cu telefon, de la poliție… Ne-a chemat, pe rând, pe toți. Ca să se descopere că mai pipăia fetițele, că se mai masturba în prezența lor, că… Le-a propus să facă tabere de pregătire în satul Bogdana, că are acolo o casă, cu livadă… El, vara, acolo se ducea, cu copiii. Îi campa acolo, o săptămână-două. Ieri, când am ieșit de la audieri, pe el îl băga, împreună cu fiică-sa, într-o altă cameră. Că e a lui, că e adoptată, nu știu să vă zic. El e despărțit de soție.”

Cum se derulau meditațiile

„Servit ceaiuri, sucuri… Se pare că sunt și droguri. Au fost percheziții. Au sunat dimineața, la 6:00, n-a vrut să deschidă. I-au spart ușa… Toată lumea e disperată, e siderată. Am cunoștințe care spun că au avut copii, veneau de la pregătire și dormeau câte două-trei ore. Eu știu ce dracu le punea în ceaiuri și în toate cele? Nepotul meu râdea ca muta la clanță, când venea de la el!… Băiatul alteia, la școală, toată lumea era panicată că nu era atent la tablă, băi, ce e cu el, se uită într-un punct fix, două zile după meditații!”

Pe strada Dorobanți, la blocul B23, scara 1, vecinii sunt extrem de rezervați. „N-am auzit nimic, pe cuvântul meu! Și-am fost acasă… Pe sfânta mea cruce dacă eu am auzit ceva!” Toate acestea ni le spune o vecină a profesorului dat afară din învățământ, Octavian Constantinescu.

„Astă-vară vedeam tineret urcând pe scară. Eu sunt curioasă. Și intrau acolo! Am auzit că meditează la franceză sau la… Vedeam că intră, că eram curioasă, lăsam deschisă ușa, dar doar atâta. Eu am văzut, într-adevăr, intra acolo! Am crezut că vin la fata lui, anul ăsta a intrat la liceu.”

„Văd că vine niște copii, lasă bicicleta aici. dar unde urcă, nu știu.” Vecinii sunt timorați. Aproape toți în vârstă, în apartamentele locuite, multe dintre ele fiind goale.

Profesorul arestat la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile, acuzat de agresiune sexuală împotriva minorilor, era în fața ușii, aproape răvășit.

„Deocamdată nu vreau să discut despre treaba asta. Este o făcătură. N-am făcut nimic. Sunt niște fete care vor să scoată niște bani. E un șantaj. Nu pot să spun nimica. E o măgărie.”

Una dintre mămicile care au depus plângeri împotriva profesorului pervers, ne spune ce i s-a întâmplat fetiței sale, în vârstă de 13 ani, la așa-zisele ore de meditații. Octavian Constantinescu oferea, de această dată, meditații la matematică, în schimbul sumei de 30 lei/oră.

„Fata mea făcea meditații la acest domn. Eu nu știam cu cine voi avea de-a face, că nu am luat legătura cu el decât telefonic. O altă mămică, fetița ei e cu fetița mea în clasă, lucrează ca secretară la Școala nr. .., din Călărași. Și-acum cu pandemia asta, cum nu s-au făcut ore și profesorii s-au îmbolnăvit, ce-am zis? Hai, măi, fiind clasa a VIII-a, să fie un pic mai pregătită, că doamna lor profesoară de matematică nu a putut să se prezinte, pentru ca a avut probleme de sănătate, am zis să facem asta, că e foarte importantă și matematica. Și mămica cealaltă a zis că știe ea pe un profesor de matematică, a fost recomandat de o profesoară din școală. Ni l-a recomandat pe domnul Octavian… Am zis să îmi bag și eu fata la meditație, acolo.”

Două fete, ambele clasa a VIII-a, prietene și colege de clasă, au mers împreună, pentru a fi meditate, timp de 2 ore, în fiecare zi de luni, începând cu prima parte a anului 2021.

„L-am sunat, nu-l văzusem niciodată, am vorbit telefonic. După ce am sunat la el, zice da, nici o problemă… Am vorbit cu el prin telefon, că vreau să-mi înscriu și eu copilul la meditații. I-am spus să nu-mi bage fetița în altă grupă, ci să meargă cu colega ei de clasă, cu care este și prietenă. Era numai lunea, la ora 4, după-amiază, până la 6, două ore.”

Abia la începutul lunii martie a înțeles că fetei i se întâmplă ceva nefiresc.

„De 8 martie am fost de serviciu. Fata s-a dus la meditații, a venit acasă… În următoarea zi de luni, pe 15, a venit și cealaltă fetiță la mine și le-am zis să se pregătească, acum se face ora 4, plecați la meditație!… Nu vrem să ne mai ducem! Cum să nu vă mai duceți?! Și-au început să-mi povestească de ce nu mai vor să se ducă. Și mi-au spus: domnul, după a treia ședință, îmi punea mâna pe fund, după aia a început să ne facă un fel de masaj, ne-a pus mâna pe piept… După aceea, la tablă, avea o tablă acasă, se împingea în ele foarte mult și insistent, se tot împingea în ele… De 8 martie, a zis că vrea să le facă un masaj. De relaxare, bine-nțeles, nu orice fel de masaj. Pe lângă faptul că le tot pipăia și se-mpingea în ele, a mea și-a dat seama că ceva nu e ok. Le-a zis: hai, întindeți-vă pe pat, cealaltă aducea uleiul, fetei mele i-a ridicat bluza-n sus, a pus-o pe burtă și i-a desfăcut sutienul, după care i-a spus celeilalte, care și ea era întinsă pe pat, să aducă, de pe hol, uleiul. Atunci a intrat fetița lui în casă. El a auzit ușa și atunci s-a oprit. Atunci, fetele au plecat imediat, norocul lor, vă dați seama, altfel nu știu ce se-ntâmpla!”

Într-un comunicat emis de Inspectoratul de Poliție al Județului Călărași, se arată că polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Călărași, cu privire la săvârșirea infracțiunii de corupere sexuală a minorilor. La data de 24 martie a.c., polițiști au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Călărași, la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de corupere sexuală a minorilor. În fapt, doi reprezentanți legali au sesizat faptul că profesorul de meditație al fiicelor lor, le-ar fi pipăit pe acestea în zonele intime, în timpul orelor. În urma percheziției domiciliare, din locuința bărbatului au fost ridicate mai multe dispozitive de stocare. Bărbatul a fost reținut la data de 24 martie a.c., ulterior a fost prezentat instanței care a luat măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WhatsApp WhatsApp

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker