ACTUALITATE

Cum a ajuns jandarmul călărășean la arest, prins între datorii și două iubiri

Print Friendly, PDF & Email

A fost arestat în cursul zilei de ieri, printr-o decizie emisă de Parchetul Militar București. Este vorba de Gabriel Mădălin Nicoi, în vârstă de 32 de ani, plutonier major în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași. Este acuzat de violență în familie, distrugere, încălcarea ordinului de protecție, două infracțiuni de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ștefan Anton

La comiterea infracțiunii de distrugere, în fapt reținându-se în sarcina acestuia că a aruncat, cu acid de baterie, pe autoturismul uneia dintre concubinele sale, Otilia Andreea Pantilimon, procurorii militari au precizat, printr-un comunicat emis de Ministerul Public, că l-ar fi avut drept complice pe Ștefan Anton, amândoi fiind colegi în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași. Despre situația acestuia, reprezentantul acestei instituții, col. Ionel Marcu, ne-a precizat că va veni cu detalii privind măsurile dispuse.

Loredana Ungureanu

Loredana Ungureanu ne spune că are, cu Nicoi, o relație de aproximativ 5 ani, timp în care acesta a avut o legătură de natură intimă și cu una dintre prietenele ei. “Numitul nu a avut o relație de tip căsătorie cu cealaltă domnișoară. Noi am avut o relație de 5 ani de zile. Ei au fost împreună 3 luni, în timp ce el avea relația cu mine.”

La data de 11.01.2021, Loredana Ungureanu introduce, la Judecătoria Călărași, o acțiune prin care cere emiterea unui ordin de protecție împotriva concubinului, cererea fiind admisă, pentru o perioadă de 3 luni. S-a dispus ca Gabriel Mădălin Nicoi să păstreze o distanță de minim 10 metri față dea aceasta, față de domiciliul acesteia, de locul de muncă și nici să nu o contacteze, indiferent de modalitate.

“S-a spus că mașina Andreei ar fi fost vandalizată. Mașina nu are nimic! Eu pot să vă demonstrez, fac poze la mașină, nu are absolut nimic!”, ne precizează un prieten apropiat al jandarmului arestat în cursul serii de ieri.

“A fost doar o interceptare a unei convorbiri telefonice, cu o intenție de a se face lucrul ăsta. Așa au perceput-o anchetatorii, ca o intenție. Dar a fost o glumă sau probabil o vorbă spusă la nervi. Mașina nu are nimic. Deci acțiunea nu a avut loc.”

Loredana Ungureanu este angajată, la Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Călărași pentru Granița România-Bulgaria, din data de 22.10.2020, după ce a terminat o facultate particulară, pe raza municipiului Constanța, cu specialitatea Administrația Afacerilor. Despre jandarmul arestat și pe care l-a acuzat inclusiv de agresiune, afirmă că “a avut o relație extraconjugală și asta spune tot.”

Otilia Andreea Pantilimon

Loredana Ungureanu spune că Gabriel Mădălin Nicoi ar fi avut o relație, de aproximativ 3 luni, exact cu prietena sa cea mai bună, Otilia Andreea Pantilimon. Aceasta este proprietara unui centru de înfrumusețare, din Călărași. A cerut emiterea unui ordin de protecție, prin Judecătoria Călărași, împotriva jandarmului arestat în cursul zilei de ieri, la data de 24.11.2020. Instanța a dispus ca, timp de 6 luni, Nicoi să păstreze, timp de 6 luni, o distanţă de 50 metri faţă de reclamantă, păstrarea unei distanţe minime de 100 m faţă de domiciliul reclamantei, interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau orice alt mod cu reclamanta şi familia reclamantei, interdicţia pentru agresor de a se deplasa în anumite localităţi sau zone determinate pe care persoana protejată le frecventează ori le vizitează periodic.

Gabriel Mădălin Nicoi

Se prespune că Gabriel Mădălin Nicoi ar fi agresat-o, la barul Ruta 66, pe Loredana Ungureanu. Agresiunea s-ar fi consumat la sfârșitul anului trecut.

Otilia Andreea Pantilimon, în 2014, tânără speranță a politicii călărășene

“Dacă vă uitați pe înregistrările video din local, veți vedea că nu a bătut-o. Otilia a fost una dintre cele mai bune prietene ale Loredanei. Moment în care Loredana avea o relație de 5 ani de zile cu Mădălin, ea s-a băgat între ei și le-a stricat relația. Adică l-a păcălit pe prost, în condițiile în care era prietenă bună cu asta, cu Loredana, prietenă foarte bună, dormea la ea, mânca la ea, dormeau în același pat.”

  • Și i-a prins în fapt?
  • Nu i-a prins, i-a recunoscut. Mă, uite, eu cu asta uite-așa, suntem împreună și așa mai departe.

Otilia Andreea Pantilimon s-a arătat deranjată că este amestecată în povestea care a dus la arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a jandarmului călărășean Gabriel Mădălin Nicoi. Contactată, ni s-a spus că ar fi, de fapt, o verișoară a acesteia.

  • Între jandarm și Otilia a fost o relație?
  • … Așa…
  • Și că actuala concubină ar fi aflat că între ei doi ar fi fost vorba de așa ceva și de aici s-ar fi declanșat o întreagă poveste
  • ….Așa…
  • Înțelegeți?
  • Da. 
  • …Păi uitați unde s-a ajuns!

“Verișoara” afirmă că cele două foste prietene, Otilia Andreea Pantilimon și Loredana Ungureanu, sunt victime inocente, iar jandarmul Gabriel Mădălin Nicoi e un agresor. “Cei care au greșit, într-un fel trebuie să plătească. Dar victimele cred că nu au nici o legătură, cel puțin față de oamenii care le cunosc și față de alte persoane.”

Marius Ștefan

“… Noi suntem un grup de prieteni. În seara în care se presupune că ar fi dat în Otilia, a plecat de lângă noi, au plecat împreună. Nu a fost sămânță de scandal, nu a fost nimic… A plecat la ea acasă, în seara aia. La Otilia. Și în dimineața respectivă, când trebuia să ne vedem, după noaptea în care aceasta susține că a agresat-o, eu îl așteptam la el la scară, după cum și vorbisem să ne vedem, ea l-a adus cu mașina ei personală, l-a lăsat la scară, fără nici o problemă. Deci nu avea urme pe ea, nu avea semne, nu avea absolut nimic. Ne vedem? Ne vedem! te-am pupat! Pa-pa… Mi-a spus: ei, am avut niște discuții cu asta, aseară, ne-am ciondănit, m-am enervat și m-am culcat. Și asta a fost tot. Otilia a plecat pe la terase, sâmbăta, duminica, asta se întâmpla sâmbătă dimineață când am discutat eu cu el, altercația se presupune că ar fi fost într-o vineri noapte… Sâmbătă-duminică, Otilia s-a plimbat prin tot orașul, a ieșit la terase, a fost la Class, a fost la H, a fost peste tot. Nimeni n-a văzut nici o urmă pe ea, absolut nimica! Absolut nimic, tocmai d-asta toată lumea este revoltată și nu-și explică cum s-a-ntâmplat lucrul ăsta! pentru că ea nu avea absolut nici un semn pe ea, nimic! După care, duminică, el a decis să se despartă, băi, gata, nu mai vreau, că nu știu ce probleme aveau ei, nu aș putea spune, pentru că nu sunt în cunoștință. Luni, ea s-a dus și și-a scos un certificat medico-legal și s-a dus și-a depus și plângere la poliție… ”

Relatarea este făcută de Marius Ștefan, prieten cu cele două femei agresate și cu jandarmul Nicoi.

Loredana Ungureanu și Gabriel Mădălin Nicoi s-ar fi despărțit amiabil, spune același interlocutor.

“Loredana a avut un credit făcut împreună cu el, au avut o înțelegere la plata creditului. I-a oferit o sumă de bani, a fost de acord să o ajute în plata creditului. La un moment dat, după ce și-au făcut ei niște calcule, care cum a cumpărat, i-a dat o sumă de bani ca să termine cu toată chestia asta. Și primul dosar este cu mama lui Loredana. Am fost de față, sunt și martor în dosar. A sunat-o într-o zi, să stea de vorbă. Asta era în față la IPJ (Inspectoratul de Poliție Județean Călărași – n.n.), a vrut să stea de vorbă cu ea, moment în care maică-sa a devenit foarte recalcitrantă… Acesta, când s-a dus la Loredana să stea de vorbă, maică-sa l-a tăbărât, a început să tragă de el, să-l împingă, a rupt tricoul de pe el… Moment în care au ieșit băieții din IPJ, le-am făcut cu mâna, i-am chemat acolo, ne-au condus în sediu și ne-au luat declarații.”

Referitor la faptul că nu ar fi respectat ordinul de protecție în legătură cu Andreea Otilia Pantilimon, se afirmă că există martori care declară că aceasta și-ar fi sunat o prietenă, Diana Drăghici, cerându-i să ia legătura cu Gabriel Mădălin Nicoi, și să-i transmită să vină pe la ea, că-i este foarte dor de el și că ar vrea să se împace.

“În momentul în care a ajuns la ușa ei, a bătut la ușă, ea a început să zbiere în casă, în condițiile în care ușa era închisă, și a sunat la 112. Deci nu s-a dus de capul lui, nu a avut nici o intenție, ea l-a chemat, prin intermediul lui Drăghici Diana.”

Într-un comunicat emis, în cursul serii de ieri, de Inspectoratul de Jandarmi județean Călărași, se arată că, la nivelul unității, au fost luate mai multe măsuri în cazul jandarmului Gabriel Mădălin Nicoi, respectiv: retragerea armamentului individual, executarea unor atribuții  în cadrul unității (pentru a nu avea contact cu cetățenii) și introducerea acestuia într-un program de consiliere  și monitorizare psihologică. Se arată, totodată, că la ultima testare psihologică, derulată în cursul anului 2020, acesta a fost declarat apt.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp