LINIA FIERBINTENEWS ALERT

Linia Fierbinte – nr. 335

Print Friendly, PDF & Email

** Cele două gunoaie din Inspectoratul Județean de Poliție Călărași care au violat o minoră, fugită dintr-un centru de plasament, prin avocat, au motivat în fața magistraților călărășeni că sunt acuzați pe nedrept. “Infracțiunea reținută în sarcina inculpaților, în proporție de 70-80 la sută se datorează, sub aspectul încadrării juridice, campaniei mass media.” Aceasta e afirmația făcută de avocatul Dan Ovidiu, plătit să apere astfel de nemernici. La mintea acestor scursuri din poliție, presa e de vină pentru comportamentul lor deviant.
** De altfel, un prim incident avut de presă cu unul dintre cele două jeguri din cadrul IPJ Călărași s-a consumat în dimineața zilei de sâmbătă, 18 iulie 2015. Adrian Șerban este polițistul ajuns, în urma unui apel pe sistemul unic de urgență 112, la o stână aflată pe șoseaua Chciului, unde s-a reclamat faptul că o persoană este sechestrată și pusă la muncă forțat. Vă dați seama, dacă nu era nimic de violat prin zonă, scursura și-a pus picioarele la spinare și singura lui activitate în acest sens a fost să ne ceară datele de identificare, pentru a ne întocmi un proces-verbal de amendă contravențională. Atât l-a dus capul! Am fost nevoiți să apelăm la absolut toate metodele legale pentru ca, în acest caz, să se întocmească un dosar de cercetare penală. În plus, la stâna în cauză, în urma unei deschinderi efectuate de Inspectoratul Teritorial de Muncă al județului Călărași, s-a aplicat o amendă de 20.000 lei, câtă vreme două persoane erau hămălite fără să aibă forme legale. Iată că alte instituții au încredere în buna noastră credință și aplică legea atunci când e cazul.
** Cretinii din IPJ Călărași, plătiți din bani publici, pentru a apăra ordinea publică și statul de drept, în fața procurorilor au declarat că au întreținut raporturi sexuale cu minora fugită din centrul de plasament, în afara orelor de program. Știți însă de ce au făcut o astfel de declarație? Uitați probă din dosar! “Doar pentru a-și apăra locul de muncă”. Indivizii, în fapt agent I Florin Daniel Dumitriu și agent II Adrian Șerban, mai degrabă au fost învățați de șefii lor să declare asta, câtă vreme nu e absolut nimic de apărat la locul lor de muncă. E greu de crezut că cei doi nemernici erau la prima ispravă de acest gen. E greu de crezut că atâta ghinion au avut în viață cât să fie prinși și să riște să stea 12 ani în pușcărie, în camere cu părinții copiilor violațiși aflați în centrele de plasament, taman la prima faptă de acest gen. S-au mai consemnat episoade cu polițiști acuzați că întrețin raporturi sexuale, abuzând de funcție, cu prostituatele de la Stația Meteo Călărași, mai precis cu bombele ecologice Marcela Vulpe și Norica Suleiman. Gestul de acum al celor doi polițiști confirmă astfel de fapte.
** Intereseant este ce au făcut șefii lor direcți pentru a preîntâmpina astfel de fapte, mai precis polițiștii Marian Gheorghe și Nelu Adrian Paraschiv. Dacă de al doilea suntem edificați, în sensul că știm că tipul are preocupări de o cu totul altă natură, adică să știe cum trebuie să te ascunzi când dau năvală, cu cuțitele, țiganii de la Gălbinași, în plin miting electoral, în așteptarea premierului României, despre Marian Gheorghe nu avem ce spune. Marian Gheorghe, șeful de la Biroul Ordine Publică, din cadrul Poliției municipiului Călărași, este principalul responsabil pentru faptele celor doi. Că nu au fost controlați! Că nu și-a pus întrebări legate de testarea lor psihologică! E vinovat că a lăsat pe străzi, cu pistoalele la brâu, astfel de specimene. De fapt, în ordine ierarhică, începând cu Marian Gheorghe, Nelu Paraschiv, Vasile Luchian și continunând cu cei trei șefi de la județ, Ion Nicolae, Costel Chirică și Marian Iorga, trebuie demiși toți cei care au avut responsabilitatea să verifice dacă cei doi subalterni, și ei plătiți din bani publici, sunt normali sau au comportamente deviante.
** Dar normalitatea, azi, a ajuns să fie o excepție câtă vreme cei puși să apere legea comit astfel de fapte. Dumneavoastră realizați, dacă vă raportați la fapta celor doi polițiști și dacă ar fi să luăm o astfel de faptă drept criteriu de selecție pe latură emoțională, la cât se ridică nivelul intelectual al acestor personaje? Ce fel de afect au? La cum este structurată gândirea acestora, ce talmeș-balmeș este în mintea lor? Ei se cred Rambo în fața unei drogate cu pernandez, se cred bărbați, masculi Alfa, dar numai dacă au raporturi sexuale cu o handicapată psihic, abuzând de ceea ce statul le conferă, în fapt protecție și autoritate.
** Cam ăsta e orizonul lor intelectual câtă vreme se coboară să întrețină raporturi sexuale, fie și orale, cu o individă handicapată psihic, drogată cu prenadez, nespălată, minoră și fugită dintr-un centru de plasament. Așa se simt bărbați astfel de indivizi, că altfel ne e greu să credem că o femeie normală la cap ar putea să aibă sentimente față de astfel de scursuri. În fapt, indivizii ăștia s-au crezut șmecheri. Ceva de genul: o ardem, cu mașina de serviciu, prin oraș, pe banii contribuabililor, ca să ne dăm mari dăm drumul și la girofaruri, luăm și leafă și mai dăm și câte o muie pe la handicapate. Așa gândesc scursurile astea puse să apere legea, pe banii publici. Și în tot acest timp, mai marii din cadrul IPJ Călărași nu au scos o vorbă. Au impresia că se pot spăla pe mâini anunțând că cei doi căpiați au fost dați afară.
** Rețineți!! Astfel de indivizi erau lăsați pe stradă, cu pistoale la brâu. Dacă le dădeai vreo palmă, riscai să ajungi, precum Marin Ivan, din Ștefan Vodă, în arest, acuzat de ultraj!
** La IPJ Călărași e: 1. dezinteres; 2. lipsă de discernământ, 3. complicitate.
** Aceleași lucruri se pot constata și la Direcția Generală de Asisență Socială și Protecția Copilului Călărași. Minori proveniți din medii toxice, din medii unde erau abuzați, ajung, iată, în așa-zisa grijă a statului. În schimb, sunt abuzați chiar de cei care ar trebui să aibă grijă de ei. S-a consemnat deja cazul numitului Robert Șerban, director în cadrul acestei instituții. Individul a pătruns într-un centru de plasament și a început să împartă pumni în dreapta și-n stânga, doar pentru că un copil de 6-7 ani îi deranja concubina, în fapt șefa centrului respectiv. Trebuie avut în vedere și faptele consemnate de publicația noastră, fapte petrecute la centrele de pe raza comunei Ulmu. Acolo, puteam pleca cu o fată și cu un băiat, ambii minori, pe câmp, pentru a întreține cu ei relații sexuale. Tot acolo am consemnat că minorii au fost abuzați sexual, ani la rând, chiar de cei care erau plătiți să aibă grijă de ei. Acuzația noastră a fost directă, dar nimeni, nici o instituție a statului, nu a avut nici un fel de reacție. Doinița Nicolae, șefa de la DGASPC, era ocupată să devină soacră mică. Răducu Filipescu, șeful de la Consiliul județean Călărași, e ocupat să umfle cu bani publici o ladă cu căcat, care se pretinde impresar. N-am văzut o poziție corectă, exprimată public, pe marginea acestor dezvăluiri, făcută de un lider politic local. Dan Cristodor, un dandy agramat și pretins social-democrat, își face concedii în locuri exotice, deși declară venituri de 17.000 de lei pe an. Asta în condițiile în care un sejur, în Vietnam, costă mai mult de o treime din veniturile declarate de acesta. În plus, același individ își falsifică și declarațiile de avere. Cam la atât se reduce politica social-democrată la Călărași, nu sunt ochi, la PSD, care să vadă că taman polițiștii călărășeni, în speță cei de la Postul de Poliție Grădiștea, livrează produse agroalimentare centrelor de plasament. Mai precis țelină și banane! N-am văzut măcar un murmur public! Un semn! O încurajare! Iar astfel de indivizi se visează șefi, se pretind viitori candidați. Unul ca Dan Cristodor are tupeul să emită pretenții să candideze pentru Consiliul Județean Călărași.
** Unul ca Dragoș Coman, în schimbul unui țoi cu bere, se lasă mângăiat de aurolacii din presă, pretinzând că este viitorul candidat al PNL pentru Primăria municipiului Călărași. Lipsa de discernământ a unora e scandaloasă. În fapt, i-am spus acestuia ceea ce-i spunem și lui Dan Cristodor: ca să ai asemenea aspirații, nu trebuie să te recomande adeziunea la un partid sau altul, ci ceea ce ai făcut nu pentru tine, ci pentru ceilalți. Pentru oameni, bă! Pentru oameni! Pentru minorii din centrele de plasament, care sunt abuzați sexual, pentru văduve, pentru cei nedreptățiți, pentru cei care așteaptă, de 10 ani, o locuință socială. Înțelegi, Marius Dulce? Sigur înțelegi?! Cu guvern social-democrat, cu lider PSD tânăr, dar cu preocupări absolut scandaloase, cu viceprimar PSD, la Călărași sunt 2.000 de cereri de locuințe, iar banii aduși de această echipă, pentru construirea de case, la Călărași, în mai bine de 3 (trei) ani de guvernare se ridică la formidabila sumă de 0,0. De fapt, aceștia sunt agenții 0,0 aflați la guvernare. Dacă ai curajul să le spui toate astea, dacă ai curajul să le spui că ei se află la conducere nu pentru a-și îndeplini obiectivele politice, ci pe cele ale oamenilor, ești numit scursură. Înțelegi, Dan Cristodor? Răducu Filipescu, înțelegi? Iliuță, scoală de sub masă! Dulce, auzi? Sigur auzi?! Ți-ai terminat de construit vila?
** Astea sunt problemele de o gravitate excepțională. Sunt fapte care ar trebui să ducă la schimbări majore în structura administrativă locală, în structura de conducere a instituțiilor statului prezente la Călărași.
** În plus, să nu uităm, la ISU Călărași s-a pus batista pe țambal. Acolo se fură motorină, casa șefului e depozit de lucruri furate, mor oameni pentru că butoaiele cu carburanți sunt fisurate, iar vinovatul va fi nimeni altul decât mortul Dan Avisalon, ars de viu.

 

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp