EVENIMENTLINIA FIERBINTE

Bobocel, din Gâldău, a fost filmat în timp ce întreține relații sexuale cu o capră / Video

Print Friendly, PDF & Email

La data de 13 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu s-au sesizat din oficiu, ca urmare a postării pe rețeaua de socializare Facebook a unui videoclip în care apare o persoană de sex masculin, în timp ce ar fi întreținut un raport sexual cu o capră, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, într-un comunicat de presă.

Este vorba de George Bobocel, din satul Gâldău, comuna Jegălia, județul Călărași, cunoscut cu afecțiuni de ordin psihic.

Primarul din localitate ni-l descrie drept un om liniștit, chiar dacă are astfel de probleme de ordin medical. Fapta s-a petrecut în cursul lunii octombrie, pe raza comunei Borcea.

“El nu este sănătos, nu e bun de nimic. El a fost luat și dus la Borcea, acolo s-a întâmplat fenomenul. Unii din Borcea, vreo patru-cinci inși, dintre care și o fată, l-au dus la Borcea, în comuna vecină, și-acolo l-a băgat și p-ăsta să reguleze capra”.

Identitatea celor care au profitat de handicapul lui George Bobocel nu este publică, la acest moment. Cert este că aceștia i-au făcut și un videoclip, în timp ce comite această faptă, distribuit ulterior pe rețeaua de socializare Facebook.

Fapta a fost sesizată de organizația Kola Kariola.

“Știu că pagina noastră este urmărită de oameni de diferite vârste, poate chiar minori, motiv pentru care am ales în final să pun video blurat, din care se înțelege acțiunea. Am ales să postez pentru că acest maniac trebuie aspru pedepsit. Consider că la fel de vinovați sunt și cei care l-au îndemnat și l-au filmat și trebuie deschise dosare penale pe numele lor.

“Hai, mă, odată! De patru-cinci ori îi dai. Haidi, dă-i, bagă acolo!”, se aude vocea unui tânăr, în timp ce bolnavul psihic George Bobocel este filmat când întreține raporturile de zoofilie.

“Îmi spune, acum, doamna de la asistență socială, că a fost chemată azi-noapte, pe la 3 dimineața, la poliție, ca să-l asiste. Băiatul ăsta nu este sănătos. El a fost luat cu forța și dus la Borcea. Și acolo a fost pus să reguleze o capră. Nițte băieți, din Borcea, și-au bătut joc de el.” Declarația este dată de primarul comunei Jegălia, Aurel Vasile.

În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost identificată, iar pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută și sancționată de art. 25 lit. e) din Legea 205/2004 privind protecția animalelor. De asemenea, a fost informatată Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Animalelor.

Polițiștii au identificat 6 persoane care au fost prezente la fața locului.

Filmarea a fost realizată în vara anului 2019, fiind distribuită pe o rețea de socializare în cursul lunii octombrie 2020.

Totodată, s-a stabilit că animalul aparținea unui bărbat ce era prezent în momentul comiterii faptei. Ulterior la finele anului 2019, capra a fost sacrificată, pentru consum propriu.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat George Bobocel, în vârstă de 27 de ani, din comuna Jegălia, județul Călărasi, iar pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută și sancționată de art. 25 lit. e) din Legea 205/2004 privind protecția animalelor.

Față de un al doilea bărbat, în vârstă de 19 ani, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuniilor de „instigarea la rănirea sau schingiuirea animalelor” și „violarea vieții private”.

De asemenea, alte 4 persoane prezente în momentul comiterii faptei sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „instigarea la rănirea sau schingiuirea animalelor”.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp