EXCLUSIV

Călărași: Școală on-line cu paznicul acuzat că se filmează în timp ce se masturbează și trimite filmele elevelor!

Print Friendly, PDF & Email

Se numește Aurel Neagu și este angajat al firmei R&S Guard Security Călărași, administrată de Mihai Stroe. Se prezintă ca având domiciliul pe raza comunei Independența, județul Călărași.

Aurel Neagu asigură serviciile de pază în cadrul Liceului Teoretic Mihai Eminescu, din Călărași. Pe rețelele de socializare, se prezintă drept “singur” și că are un loc de muncă stabil la Facebook.

Elevele din liceu, minore, îl acuză de hărțuire și că le trimite filme indecente. Un astfel de film circulă pe grupurile private din mediul online școlar.

Ar fi fost trimis unor eleve ale Liceului Teoretic Mihai Eminescu. Aurel Neagu se filmează în timp ce se masturbează. “Ia uite ce are tata pentru tine! Abia aștept să intre-n tine!”, se aude o voce pe fundal.

Cazul ne-a fost sesizat de un unchi al unei eleve, Maricu Drăghici. Filmulețul ar fi fost trimis în urmă cu o săptămână. “Am o nepoată care învață acolo, în Eminescu. Și astăzi, pe grup, au primit filmulețele alea. Anumite colege, care le-au primit pe Fcebook, le-au postat pe grup, să vadă elevii. Dar acest individ face chestia asta de când este angajat acolo”.

“Din câte știu, dă mesaje la fete, le trimite videoclipuri. Aceste lucruri se întâmplă de mult timp, de dinainte să fiu eu în liceu”.

Este mărturia unei eleve de clasa a XI-a. Aceasta spune că și ea a fost abordată de individ, tot pe rețelele de socializare. “Mi-a zis ceva de tipul: bună, ești frumoasă. Nu a apucat să-mi trimită chestii d-astea, că l-am blocat”.

Marincu Drăghici știe că și nepoata sa a fost abordată de paznicul Aurel Neagu, pe rețelele sociale. “Îi dădea mesaje pe Facebook, d-astea vulgare, dar încă nu se ajunsese la filmulețe.”

Astfel de filmulețe ar fi fost trimise pe mesageria privată a elevelor din Liceul Teoretic Mihai Eminescu.

Într-un alt clip, paznicul Neagu se filmează în timp ce își mărturisește dragostea către o pretinsă iubită. “Îți trimit acest video ca să te convingi odată de toată dragostea mea mare pe care o am pentru tine! Te iubesc mult-mult de tot și chiar îmi doresc o relație serioasă cu tine.”

Ni se cere să observăm faptul că în lista sa de prieteni, de pe rețeaua de socializare Facebook, există cu preponderență eleve ale Liceului Teoretic Mihai Eminescu. “Eu am vorbit cu el, dar era peste gard, i-am vorbit frumos și nu mi-a răspuns.”

Paznicul este acuzat și că le condiționa pe eleve, la momentul la care cursurile erau efectuate în perioada de pandemie, spunându-le că le lasă în pauze, să iasă la chioșc, dar să îi răspundă la mesaje.

Situația s-a precipitat în această seara, iar paznicul ar fi fost înștiințat să nu se mai prezinte la serviciu. “Dacă a făcut așa ceva, înseamnă că nu e sănătos la cap”, a spus Mihai Stroe. Paznicul e născut la data de 31.10.1991.

A fost sesizat Inspectoratul Școlar al Județului Călărași. Camelia Croitoru, șefa acestuia, ne-a precizat că a primit și domnia sa respectivele filmulețe. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Călărași ne declară că nu s-au înregistrat, până la acest moment, plângeri împotriva acestui individ.

În schimb, Aurel Neagu ne-a contactat. Nu neagă faptele, însă ne ceartă, spunându-ne că nu avem nici un drept să postăm respectivele filmulețe: “…ași dori să va adresez și eu o întrebare…cu ce drept postati toate acele știri despre mine….mă cunoașteți cumva? Iar aceea persoană care a luat legătura cu dumneavoastra…am și eu niste dovezi cu ea…și să nu credeți că aveți cum să îmi faceți vre-un rău… dacă asta căutați.. ptr că nu are cum să vă meargă.”

Directorul Liceului Teoretic Mihai Eminescu, Gheorghe Stoian, afirmă că a fost luat prin surprindere. “A fost o surpriză neplăcută imensă să văd acele imagini și, în secunda doi, nefiind angajatul liceului, am sunat la firmă, să-l înlocuiască… Ce puteam să fac eu, în condițiile acestea?” Directorul Stoian e la fel de surprins și de faptul că nu a primit aceste imagini, cu paznicul școlii. “Și părintele acela, chiar și fetele, au venit la dumneavoastră, în loc să vină la mine… Trebuiau să mă anunțe pe mine, diriginta. Pare o chestie așa, am fost total siderat când am văzut nebunia asta.”

Despre această situație scandaloasă, în cadrul inistuției de învățământ, se știa din data de 8 decembrie. “Marți seara, târziu, am primit informația aceasta. El a negat într-o primă fază. După care, miercuri, când l-am pus în fața filmărilor, căci le-am cerut elevilor filmările… Când am primit și filmarea, am venit la liceu: bagajul, du-te! L-am trimis acasă.” Asta e singura măsură luată, de conducerea școlii, împotriva paznicului pervers.

  • Ce măsură să iau? L-am trimis acasă. Iar elevele, dacă au primit așa ceva, pot face sesizare la poliție.
  • Dumneavoastră nu vă simțiți îndreptățit să faceți sesizare?
  • Nu cred că am pentru ce.

Într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, se arată că polițiștii s-au sesizat din oficiu. “În urma articolului „Școala on-line cu paznicul acuzat că se filmează în timp ce se masturbează și trimite filmele elevelor minore!”, polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt”, se arată în respectivul document.

În Independența, Aurel Neagu este cunoscut drept de-al lui Scânteie. Mama acestuia știe unde a lucrat. “El a fost la Stroe, la pază a lucrat. Și acum nu mai e. De astăzi nu mai e.” Nu știe de ce nu mai e sau dacă a făcut sau nu cea rău. “Mi-e rușine mie să mă uit! Dar poate nu e el… Aveți poză cu el?”

“E posibil așa ceva?! Atâta minte are? Aoleu, asta ne mai trebuie acum! El a fost un băiat cuminte, n-am avut probleme.”

Versiunea paznicului Aurel Neagu e comică: “Totul a pornit după un mesaj primit după un cont fals. Eu nu am știut cu cine vorbesc și am continuat discuția. Fiind tânăr… și văzând că vrea… acolo, că e relație serioasă… Eu am trimis filmulețul acela la persoana care avea contul făcut, alexandraflorentina 177. Mi-a zis că e o fată de la București. A început să îmi trimeată mesaje, vino sa ne-ntâlnim, vino la mine acasă… De-acolo mi-am dat și eu seama că nu e treaba bună. Dar ma văzut că și ea continuă discuția, am continuat și eu discuția cu ea.”

Spune că lucrurile, la Liceul Teoretic Mihai Eminescu, sunt clare. “S-a clarificat treaba. N-o să mă mai duc la locul ăla de muncă. Am sunat și cu alde șefu, la firmă, să vedem pe unde-mi găsește alt loc. Oricum nu mai aveam de gând să stau la el la firmă. Aicea, la noi în sat a câștigat pesedeul și-acuma a zis că-mi găsește un loc de muncă aici.”

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp