LINIA FIERBINTE

Amor cu degetul și gelozie, pe filme porno: Perversul din Modelu și-a agresat sexual fiica vitregă

Print Friendly, PDF & Email

A recunoscut doar când a fost dus la detectorul de minciuni. Inițial, a declarat că toată povestea a fost inventată de soție, care a vrut să se răzbune pe el.

“Soția m-a părăsit în 3 aprilie, anul ăsta, fiindcă eu nu mai puteam să mai f-t. Trăgea de mine, mă dezbrăca, nu se scula și de multe ori îmi zicea: hai, bă, mai uită-te și tu la filme d-alea deocheate, poate ți se scoală. Păi, măi femeie, pot să-i dau palme? Putea să pună gura, mai făceam glume d-astea, poți să pui și tu la mine?”

Eugen Dăianu e din Modelu, are 55 de ani și primește pensie de handicap. Spune că nu vede cu un ochi. Cu Mariana s-a luat în urmă cu 6 ani. Mariana avea deja 3 copii, 3 fete provenind din două căsătorii anterioare.

“Acum e soția mea, Dăianu Mariana, e pe numele meu, că n-am divorțat. Am stat o perioadă concubini și-n 2015 ne-am căsătorit. Are 3 copii cu 2 bărbați. Eu, când am luat-o, lucram cu un băiat din Modelu, care era căsătorit în Modelu, dar acuma e plecat prin Buzău, s-au despărțit, tot așa, că l-a prins că umbla. Și lucram cu prietenul ăsta. Și când aveam nevoie de un salahor, îl luam și pe fostul ei bărbat. Și prietenul ăsta al meu trăia cu ea. Și io, ca prostul, când am luat-o, am luat-o când era și cu ăla și cu ăla. Am zis ca ăla: din cocoș nu faci găină, nici din curvă gospodină”.

Eugen și cu Mariana au devenit o familie. Mariana a venit acasă la el și cu două dintre fiice. Una dintre acestea are grad de handicap. Pe F., recunoaște, a agresat-o sexual în 2019. Pe-atunci, fata avea 14 ani.

“Atuncea stăteam într-o singură cameră… Acuma m-a părăsit pentru altul. Acuma, vă spun, nu se pupă declarațiile. Prima dată a zis că i-am agresat fata în 2015. Pe urmă în 2016. Dar nu aveam cum să o agresez, că din 2015 și până în 2017, eu v-arăt unde am stat. Noi doi și cu două fete, stăteam într-o cameră, hol și bucătărie.”

Eugen Dăianu știe de ce i-a plecat nevasta de-acasă și de ce a fost reclamat că și-a agresat sexual fiica vitregă.

“A plecat pentru că eu am surprins-o, anul trecut, am și istoricul de apeluri, vorbea cu amantul. Am prins-o-n baie, baia e nouă, era încuiată, ceea ce am rămas surprins, că am vrut să mă duc la baie și-am văzut că e lumina aprinsă. Ei, zic, stă la baie. Ei, zic: mai stau nițel. Mă duc, iar e la baie! Mă, zic, o doare burta!… M-am dus în fundul curții. Când m-am întors, ea tot acolo. O auzeam pe telefon, că vorbea! Și vorbea cu amantul. Măă, zic, taci că e ceva la mijloc! Intru, ușa-nchisă! Mă, zic, ce faci măi mițule? A deschis ușa și-a fugit repede în dormitorul cel nou. Eu am 55 de ani și ea are 45. Ea n-a știut, acum 10 ani, când am luat-o, că îmbătrânesc și nu mai pot să f-t? Dar eu am luat-o să fim o familie și să aibă cine avea grijă de mine, la bătrânețe.”

Eugen ne spune că are poze cu noul amant al Marianei, un oarecare Petruși Tudose, din Roseți. “Nașul meu de cununie mi-a spus că-i din Roseți. Am poze cu el de pe Facebook, v-arăt acuma! Ea a plecat pe 3 aprilie, dar nu ne-am certat. Nu știu ce-a avut în cap, nu am întrebat-o. Pe urmă am aflat că ea m-a-nșelat pe mine cu 4 ani în urmă, când am fost plecat în Italia, la sor-mea. M-a chemat sor-mea acolo și m-a-nșelat ș-atuncea! Cu unul care lucra pe la Ioniță, la asociație, îl cunosc din vedere, dădea cu erbicid.”

Nu ne spune cu ce fel de erbicid dădea amantul de-acum 4 ani al Marianei, cu total sau selectiv. Nu știe, în schimb, de ce a fost părăsit, mai ales că lumea îl compătimește.

“Cei care știu, mi-au zis: mă, nu-i normal în familia ta, băi Eugene și nu știu ce bla-bla. Mi-am văzut de treabă. O prindeai tu, o prindeai tu! Dar acum am văzut că te-a părăsit. De ce te-a părăsit? Pentru ăla?! Când tu-i făceai de toate, băgai și la mașina de spălat.” Dar recunoaște că nu a mai “lovit-o” de ceva timp. “Hăă, de vreo doi ani și ceva. Îmi și reproșa! Că tu stai de nu știu ce și nu mai faci și tu? Păi ce să-i fac, să-i dau palme să se scoale?! Eu spun sincer: mi-o freca, se scula, hai să facem! De 3 ori din cur și gata! Câteodată, vă spun sincer, mă enervam io pe mine!”

F., fata vitregă, acum în vârstă de 16 ani, l-a reclamat că a agresat-o sexual. “M-au chemat la judiciar. Fata m-a reclamat. Că am agresat-o, că am pipăit-o pe țâțe. Ulterior am aflat că m-a reclamat și că i-am băgat și degetu-n vagin. Prima dată n-am recunoscut, dar m-a dus la Slobozia, la detectorul de minciuni, m-au luat mai repede, mai aia și pe urmă am recunoscut. Vă spun, a intrat ușor: nici sânge, nici nimic. Atunci când am băgat mâna, am realizat, aoleo, este dezvirginată și aoleu, Doamne-Doamne! Și d-aia am și scris în declarație, n-am recunoscut ca s-o protejez pe ea, să nu afle mă-sa că e fu–tă. Pe urmă, ea, dacă a plecat de la mine și și-a dat în petic, s-a aflat totul. Câteodată, pleca la ora 2:00 și venea la ora 9:00, pleca singură d-aicea și zicea că se duce cu fetili-n oraș. Odată, în geantă, i-am găsit un set de chei. I-am zis mă-sii: uite, F. are cheile-astea, tu știi de unde? Asta în 2019, când avea 14 ani. Și-am chemat-o pe ea: ce-i cu cheile-astea străine, la tine? Că de-acasă nu e! Că e a lui cutărica, că nu știu ce… Pe urmă lui mă-sa i-am zis: mă, nu cumva ea se-mbracă și se duce și stă cu golani, în apartament?… Și când i-am băgat mâna, n-a zis nimic, n-a gesticulat…”

Astfel își motivează gestul Eugen Dăianu: a vrut să vadă dacă fiica lui vitregă, F., mai e fată mare. A recunoscut asta când a fost supus probei cu detectorul de minciuni.

“Păi nu m-a întrebat așa. M-a-ntrebat: i-am băgat degetu-n p—ă, am pipăit-o, chestii d-astea m-a-ntrebat, nu cum stăteam în cameră… Nu știu ce-am vrut să fac… Eu nu beau de când m-am operat de ulcer. În ’96 m-am lăsat de băutură, în 2001 m-am lăsat și de fumat, am 20 de ani, și acum 4 ani mi s-a pus plasă că mi s-a rupt prapuru… Nu știu… am zis că-s căpiat sau nu știu!…”

Mariana Dăianu a plecat de-acasă, de la Eugen, în data de 3 aprilie. S-a mutat în Călărași, unde stă cu chirie. “Mai multe știe copilul. Eu nu știu decât ce-am auzit. Am auzit că s-a dat la ea, că o urmărea și chestii d-astea, atâta. De unde să știu eu ce i-a făcut la copil? Copilul mie nu mi-a spus. I-a spus sorei mari, au mers la poliție amândouă. Eu decât am aflat cu o zi înainte să plec din Modelu. Altceva nu am ce să-ți mai spun, adică detaliat sau chestii d-astea. Mai multe d-atâtea nu am ce să spun, pentru că nu știu, ele știe, fata cea mare și la poliție ce s-a declarat. Io nu știu, asta am spus și la poliție: seara am aflat că aia și a doua zi mi-am făcut bagajul ș-am plecat.”

Asta spune Mariana: că a plecat de-acasă în momentul în care a aflat că actualul soț, Eugen, i-ar fi agresat fiica, nu că și-ar fi făcut un amant, găsit pe Facebook. “Nu, nu-i adevărat. Sunt singură, cu copiii. Dacă vorbești cu cineva, gata, acuma am fugit cu el sau aia? Când am aflat, seara, mi-a zis fata cea mare: mâine îți faci bagajul și te muți! Fetei i-a fost frică să spună treaba asta. Îți mai spun o chestie: ea venea mai mult pe la mine, eu lucram la spital și lucram în ture. Când eram după-amiaza, fata venea mai mult pe la mine la magazin, ca să nu stea în casă. Ce să mai zic?! Când ajungeam eu acasă, mai stăteam cu ele în cameră, cu cele două fete. Și ne pândea, trecea tot timpul pe lângă ușă, fata o-nchidea, el o deschidea, deci tot timpul îi era frică să nu-mi spună mie ce-a făcut. Până la urmă, dacă a văzut că tot se comportă așa cu ea, probabil d-aia i-a spus și la fata cea mare, că i-a fost rușine să-mi spună mie… S-a întâmplat în 2019, dar de ce-a făcut treaba asta? Nu pot să-mi dau seama…”

La acest moment, Eugen Dăianu, lăsat de băutură din 1996 și de fumat din anul 2000, se află în arest la domiciliu, din data de 27 mai 2021, fiind acuzat de agresiune sexuală.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Îți recomandăm și

Close
Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp