EVENIMENTLINIA FIERBINTE

Sex și balamuc, la Ștefan Vodă: I-a rupt vaginul cu mâna, fiindcă a băut mai mult decât el / Video

Print Friendly, PDF & Email

Aseară a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a scandalizat tot satul Ștefan Vodă, în urmă cu o zi.

În jurul orei 16:00, în ziua de vineri, 25 iunie, au ajuns forțele de ordine și cadrele medicale în sat, pe strada 6, la numărul 52, acasă la Petre Mureșanu, cunoscut drept Tică. Are 64 de ani și locuiește într-o căzătură făcută din lut, într-o curte plină de bălării. Azi, un lacăt era pe poartă și-n arie au mai rămas două ieduțe. Atât.

„Au fost 3 inși acolo care au bătut-o p-aia care era el cu ea.” Unul dintre agresori ar fi un oarecare Gheorghiță, cunoscut sub porecla de Tocănică.

„Se spune că au fost 3 inși. Să vă spun cum a fost: am văzut salvarea și mașinile de poliție, în rest, noi nu știam nimic. Și-atuncea am ieșit și noi la poartă, că a luat-o pe ea pe targă, plină de sânge, că au tăiat-o, au omorât-o, ce dracu i-a făcut, iar azi, de dimineața, era deja pe stradă.”

Tică s-a luat cu Flori Bunea în urmă cu 3 ani. Flori are 33 de ani și dă semne că ar avea și un ușor retard. E din neamul de-al lui Capră. „S-a înhăitat cu nenorocitul ăsta, om bătrân, că e ieșit la pensie. O bătea zilnic, era făcută vânătă, pe față.”

Vecinii lui Tică Mureșanu știu de ce acesta o caftea zi-lumină: „Ea nu bea apă și d-aia! Bea cât bea un bou apă! Niște bețivi, niște ordinari”.

Geta, mama lui Flori Bunea, e revoltată: „Uitați bătaie! Că nu e prima și nici ultima. Dacă nu s-ar fi întâmplat așa, ea tot acolo stătea! Și bătăi d-astea primea mereu, la o zi, la două zile.”

Deși Flori stătea cu Tică Mureșanu de aproape 3 ani, acum, mama acesteia îl acuză și de viol: „A viola-o, a violat-o, bine, sunt de acord, dar de ce a băgat mâna în ea?”

Flori Bunea recunoaște că, până să se iște balamucul, cu Tică Mureșanu au băut o sticlă de un litru de țuică și doi litri de bere. Spune că erau doar ei doi. Și a luat-o la bătaie pentru că ea reușise să bea mai mult decât el. Spune că a violat-o după ce a rupt-o cu bătaia.

Tică Mureșanu nu s-a mulțumit numai cu atât. I-a rupt și vaginul, folosindu-se de mână. „Eu cred: a violat-o. Dar de ce a băgat și mâna-n ea, e cumva medic ginecolog? Păi a băgat mâna-n ea, a rupt-o, e cusută pe dinăuntru.” Flori își aduce aminte cum s-a întâmplat, deși era chioară de beată: „Bine, nu a băgat-o toată.”

Flori, din neamul lui Capră, spune că până să fie bătută de Tică Mureșanu, se culca cu el de plăcere. De data asta, însă, declară cu nu a mai vrut. Nu știe de ce nu a mai stat. Geta, mama lui Flori, spune că Tică Mureșanu, pensionarul ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, a mai fost însurat, de probă. „Cu mai multe, cu păsărici mai mari, să mă scuzați… A ei e mică, pe os.”

Dramele, în familia Getei, rămasă fără bărbat în urmă cu 14 ani, se țin lanț. Acum, Florentina Bunea a fost bătută măr, violată și mutilată. Sora acesteia, Maria Bunea, a fost ucisă de Mitică Căcău, Petre Dumitru pe numele său real, un fost condamnat pentru omor. Tragedia a avut loc la miezul nopții, la data de 28 februarie 2019.

Mitică Căcău a aruncat un cocktail Molotov prin geamul camerei unde dormea Maria. Căcău devenise extrem de furios pe faptul că Maria își găsise, pe Facebook, un alt iubit, pe care l-a chemat la ea, la Ștefan Vodă. Iubitul era un paznic, de prin Vâlcea. După ce i-a dat foc, Căcău s-a sinucis.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp