Arhiva

Vrăjitoare din Călăraşi: Vezi cât costă o exorcizare

Print Friendly, PDF & Email

Zona Călăraşi este cunoscut pentru vrăjitoarele sale, care scot dracii din creduli, evident contra-cost, dar şi babe-vraci, specialiste în topit cositor. Materialul de mai jos a fost filmat cu camera ascunsă.

500 lei o lucrare

Notorietatea “mamei Ioana” din comuna Dragalina a depăşit de mult graniţele judeţului. Se laudă că are leac pentru cei posedaţi de diavol, motiv pentru care jurnaliştii România TV, au reuşit să creeze un material cu camera ascunsă, programând o persoană pentru bizarul tratament. “Să se ducă întâi să se spovedească. Şi după aceea! Dar dacă n-are credinţă, nu facem nimic! Dacă nu vine de bunăvoie.- Nu când este “sărit”. Când este el puţin conştient. Dacă se poate. Aţi văzut cum i se schimbă privirea şi ochii. Ca să nu vă mai spun altceva”, a explicat vrăjitoarea. Bineînţeles că dracii nu se lasă scoşi din colegul nostru pe gratis. Mama Ioana nu se fereşte să ne spună preţul “lucrării”.

Prosteală cu cositor

“Dacă era pentru mine, în 30 de ani de zile aveam palate. Noi avem o mănăstire. Cinci milioane costă”, a explicat ea. Tanti Vasilica, în schimb, locuieşte în Călăraşi şi se ocupă cu vindecatul micuţilor din cartier care încă mai fac în pat. Tratamentul se bazează exclusiv pe topitul cositorului. Paradoxal, bătrânica-vraci a fost intervievată chiar pe patul spitalului judeţean. Spune că-i vindecă extrem de repede. “Păi dacă aduceți luni apă și cositor… Luni și miercuri… o dată și încă o dată. De patru ori.” Tanti Vasilica a ajuns la spital pentru că, spune ea, are probleme cu stomacul și cu fierea. Nu știe de ce nu a încercat să se vindece singură, cu ajutorul cositorului. Până acum, a fost în spital de vreo treisprezece ori. Prosteala cu cositorul, în cazul ei, n-a avut nici un fel de efect.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp