Arhiva

Scandal la Grădiștea: Oamenii primarului Corbu au fost bătuți de 6 luptători de MMA

Print Friendly, PDF & Email

Scandal în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, pe raza localității Vișini, de pe DN 3, unde trei localnici din comuna Grădiștea au fost atrași într-o cursă și bătuți-măr de oamenii fostului campion mondial la lupte libere Dumitru Chiru. Cei trei localnici din Grădiștea au fost chemați pentru a efectua o tranzacție cu produse agricole. În acel moment, șase persoane s-au năpustit asupra lor. Acestea au venit cu un alt autoturism.

Scandal de la niște schimbări de jucători, la meci

Balamucul a fost declanșat, însă, cu o săptămână în urmă, la stadionul local din Grădiștea, unde echipa locală, Dunărea, întâlnea echipa Victoria Lehliu-Gară, într-un meci contând pentru Liga a IV-a. La meci a fost prezent și fostul campion mondial de lupte libere, Dumitru Chiru. Acesta este cetățean de onoare al comunei Grădiștea și a fost medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Juniori la Lupte Libere din 1983, derulat la Los Angeles. Au fost nemulțumiri legate de formula de start a echipei locale, unii jucători arătându-se iritați de faptul că antrenorul gazdelor, Dan Achim, folosește un anumit grup de jucători în detrimentul altui grup. Pe acest fond, la pauza meciului, a intervenit și fostul campion mondial la lupte libere, Dumitru Chiru, între acesta și frații Caraion, Gheorghe și Viorel, ajutați de fiul primarului localității, Dragoș Corbu, izbucnind un scandal. “Toti trei m-au luat la bătaie și a venit și primarul Constantin Corbu și m-a lovit și el. Mi-a dat un picior, în vreme ce consilierii lui și băiatul său m-au lovit cu pumnii și cu picioarele. Nici eu nu am stat cu mâinile în san, dar n-am reușit să țin piept la patru gorile”, era declarația dată de Dumitru Chiru, imediat după producerea incidentului pe stadionul din Grădiștea, declarație consemnată de un site specializat.

Scrisoare către șeful poliției, cu efect la ortopedie

La începutul acestei săptămâni, însă, primarul din Grădiștea, Constantin Corbu, spune că a depus două plângeri penale, una la Inspectoratul Județean de Poliție Călărași și alta la Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași, plângeri care-l vizau exact pe Dumitru Chiru. Tot acesta precizează că astfel de plângeri au depus și cei doi frați Caraion, Gheorghe și Viorel. Aceștia au sesizat faptul că Dumitru Chiru le adresează amenințări cu moartea. Constantin Corbu spune că i-a adresat și o scrisoare comandantului IPJ Călărași, comisar-șef Ionel Costache, prin care-l ruga să poarte o discuție cu fostul campion mondial de lupte libere, Dumitru Chiru, prin prisma faptului că acesta este un fost polițist, în prezent pensionar. Scandalul a degenerat în noaptea de vineri spre sâmbătă, când susținătorii lui Corbu, mai precis 3 cetățeni , unul din Călărași și doi din Grădiștea, mai precis Balaban Ion, Caraion Gheorghe și Caraion Viorel, au fost chemați într-o parcare de pe DN 3, între zona Canton și satul Vișini, pentru o pretinsă tranzacție cu porumb. Au fost atacați cu obiecte contondente de tipul bâtelor flexibile, de 6 persoane necunoscute: Autoturismul cu care s-au deplasat susținătorii primarului Corbu a fost avariat. Toți trei au ajuns la secția de Urgențe a Spitalului județean. Viorel Caraion a fost internat imediat, cu multiple traumatisme, pe secția de ortopedie.

Agresorii nu au fost identificați

În cursul zilei de azi, 21 septembrie, proprietarul mașinii, Balaban Ion, a depus o plângere la IPJ Călărași, prin care reclamă faptul că i-a fost spart parprizul autoturismului proprietate personală. Gh. Caraion a depus și el o plângere, tot la aceeași instituție, reclamând comiterea infracțiunii de lovire. Insp. pr. Ramona tudor ne confirmă faptul că agresorii nu au fost identificați. “Au declarat că au fost agresați de niște persoane venite cu un autoturism de culoare verde”. Cei agresați nu au mai reținut alte elemente, de tipul numărului de înmatriculare, marca autoturismului etc. Constantin Corbu, primarul din Grădiștea, într-o declarație televizată, susține că agresorii sunt oamenii fostului campion mondial de lupte libere Dumitru Chiru. Acesta a încercat, astfel, să se răzbune pentru corecția aplicată de oamenii lui Corbu, cu o săptămână în urmă, pe stadionul de fotbal. Dumitru Chiru are un fiu, Ciprian Chiru, care este luptător de Mixed Martial Arts. Se bănuiește că acesta și încă cinci lupători i-au aplicat corecțiile corporale oamenilor primarului Constantin Corbu.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp