Arhiva

Realitatea Tv: Bradul cu dop şi Nicolae Cuţăr în stare euforică

Print Friendly, PDF & Email


În cursul zilei de marţi, 31 mai 2011, postul de televiziune Realitatea Tv a prezentat o ştire haioasă, în cadrul emisiunii “Realitatea te priveşte”, luată la cald, de la Călăraşi. Cu o zi în urmă, în Parcul Central, pe strada 1 Mai, o echipă de muncitori de la Serviciul Public Pavaje – Spaţii verzi, se chinuia, de ore bune, să mute un brad, de pe spaţiul verde situat în spatele Hotelului “Călăraşi”.

Mira era ridicată de numai o oră

Reporterii postului de televiziune respectiv au notat că “Primăria Călăraşi execută lucrări neautorizate… Angajaţii acesteia s-au apucat, ieri, să transforme un spaţiu verde din cenjtrul oraşului în parcare”. La faţa locului, a fost şi viceprimarul Nicolae Cuţăr, într-o vădită stare euforică, deşi era numai ora 11:00. Coordonatorul echipei de muncitori de la SP Pavaje – Spaţii verzi a explicat că urma să mute un brad, înalt de circa 7 metri, într-o altă locaţie, în Parcul Dumbrava. A explicat acest demers fiindcă în spaţiul verde respectiv urmează să fie amenajată o parcare. Însă, pentru parcare “nu există autorizaţie, dar o pregătim”, afirmând că “astea sunt dispoziţiile”. Un director din cadrul Primăriei Călăraşi a explicat şi el că a primit dispoziţie “să-l scot”, afirmând că este dată “de conducere”.

Posibilităţi există şi lucrarea este

Dialogul cu viceprimarul Nicolae Cuţăr, mult mai lung, a fost unul spumos în sensul că acesta certifică fie starea sa destul de euforică, la o oră extrem de matinală, fie că acesta are probleme de natură medicală.
– Există aprobare pentru asta?
– Posibilităţi există… Lucrarea…
– Nu posibilităţi. Dacă există aprobare! Există aprobare pentru a se face parcare, în acest moment?
– Da. Deci există această execuţie a lucrării… care…
– Domnule viceprimar, răspundeţi olteneşte tot timpul.
– Dar v-am răspuns. Lucrarea este…
– Lucrarea este!. Aprobare pentru lucrare este?
– Sigur!
– Le-aţi dat aprobare orală sau în scris?
– Un viceprimar nu dă aprobare pentru fiecare execuţie.
– Sunteţi în mare formă azi, dar evitaţi să-mi răspundeţi la întrebări.
– Mai multe nu pot să vă spun.
– Păi nu mi-aţi spus nimic. De asta continui să vă-ntreb.
– Mulţumesc.
Acesta a fost dialogul halocinant purtat de reporterii postului de televiziune Realitatea Tv cu viceprimarul Nicolae Cuţăr.

Edilul Nicolae Dragu pune lucrurile la punct

Ulterior, la faţa locului s-a deplasat însuşi edilul municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, care şi el s-a arătat indignat de modul de lucru al angajaţilor Primăriei Călăraşi. Primarul Nicolae Dragu a dat ordin ca în cel mai scurt timp, spaţiul verde respectiv să fie refăcut, ceea ce s-a şi întâmplat.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp