Arhiva

Nana: PDL-istul Jean Păun s-a apucat de construit parcuri comunale

Print Friendly, PDF & Email


Postul de televiziune “Realitatea TV” a prezentat, în cursul zilei de 17 februarie 2011, cazul preşedintelui Organizaţiei orăşeneşti Budeşti a Pardidului Democrat Liberal, Jean Păun, cunoscut sub porecla de Beleaua. Jean Păun este beneficiarul unei lucrări de peste 3 miliarde de lei vechi, în comuna Nana, prin firma Taliom SRL. În fapt, în această comună, este în curs de amenajare un parc, iar “parcul”, la această oră, înseamnă doar câţiva pari înfipţi în noroiul de la marginea localităţii Nana.

Gheorghe Dobre, primarul localităţii, spune că n-a fost nici o jmechereală


Sătenii din comună spun că parcul este tot ce le lipsea, în condiţiile în care localităţii îi lipsesc alte utilităţi de interes imediat, necesare unui trai decent. Chestionată în acest sens, o bătrână a afirmat că se va duce şi ea să vadă parcul respectiv. Gheorghe Dobre, primarul localităţii Nana, spune că a avut un proiect care prevedea amenajarea unui parc comunal. “Pe baza acestui proiect, s-au făcut licitaţiile corecte, concludente, deci fără şmechereală. N-am avut preferenţiaţi”. În fapt, lucrarea a fost câştigată de o firmă bucureşteană, dar primarul spune că, din motive medicale, aceasta a fost dată în subantreprinză firmei lui Jean Păun. Gheorghe Dobre, deşi nu a fost chestionat în acest sens, a ţinut să precizeze că, la el, nu a venit nimeni cu intervenţii.

Preşedintele PDL Budeşti spune că ne face denunţ la DNA


Jean Păun s-a arătat indignat de faptul că numele său este asociat unei noi afaceri de partid, câtă vreme şi primarul din localitatea Nana are aceeaşi culoare politică. “Să ştiţi că vă fac denunţ la DNA, dacă mai continuaţi în maniera asta”, ne-a ameninţat acesta. Ulterior, a revenit şi ne-a declarat că e dreptul lui să muncească, însă n-a putut să ne explice de ce lucrarea a fost luată în subantrepriză de firma sa şi nu de oricare alta. În schimb, când a fost contactat de reporterii postului de televiziune “Realitatea TV”, Jean Păun n-a vrut să facă nici un fel de comentarii. “Lăsaţi, domnule, nu mă mai deranjaţi, că-s bolnav”, a spus acesta.

Hoţii marca PDL

Din datele noastre, Jean Păun are 3 firme, dintre care SC Taliom SRL, unde este asociat cu soţia sa, Mariana Păun, având ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi a materialelor de construcţie şi echipamentelor sanitare. Acelaşi obiect de activitate şi cu aceiaşi asociaţi cuprinde şi firma Temy Jean SRL, tot cu sediul în oraşul Budeşti, firmă care, spre exemplu, în 2007, a avut o cifră de afaceri de peste 5 miliarde de lei vechi. O altă firmă unde Jean Păun este asociat, conform datelor noastre, este Foresta Nin Jean SRl, însă aceasta are activitatea suspendată. Vă reamintim, Jean Păun este preşedintele organizaţiei locale a PDL care a avut în structură doi vicepreşedinţi care au dat o gaură bugetului de stat în valoare de peste 15 milioane de euro.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp