Arhiva

Miting PSD: Cuțitul a devenit o nouă armă în lupta electorală – VIDEO

image_pdfimage_print

Scandal fără precedent la mitingul electoral organizat de Partidul Social Democrat, azi, 7 mai 2014, la Călărași. Cu această ocazie, și-au anunțat participarea liderii marcanți ai acestuia, Victor Ponta și Liviu Dragnea. Mitingul se derulează, la această oră, în Parcul Dumbrava.

S-au anunțat viituri

Unii dintre călărășeni au vrut să-i aștepte pe cei doi nu cu pâine și sare, ci cu o barcă gonflabilă. Costumați ca de carnaval, aceștia, în prima parte, au stârnit râsete, înveselind atmosfera la maxim. După toate probabilitățile, aceștia, preventiv, au vrut să se asigure că cei doi fruntași pesediști nu se vor uda la picioare, în cazul în care, la Călărași, va ploua torențial și se vor forma viituri. S-au instalat chiar în fața scenei de unde urmau să vorbească pesediștii Viorel Ponta și Liviu Dragnea. După un moment de uluială, viceprimarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a fost cel care a intervenit, asmuțind niște țigani, participanți la miting și aduși din localitățile județului, împotriva acelora care au vrut să-l binedispună pe primul ministru al țării. Secretarul-general al Organizației județene a Partidului Social Democrat, Virgil Diaconu, într-o vizibilă stare de surescitare, a devenit violent. Acesta a agresat mai mulți jurnaliști. S-a format o adevărată busculadă. Virgil Diaconu este urmărit penal într-un caz grav de înșelăciune, acesta păcălind un biet analfabet, bolnav de TBC, decedat între timp, să-i preia firma Prodindpest. Aceasta, la momentul cesionării acțiunilor, avea debite către bugetul de stat și către terți, de circa 3,5 milioane lei.

Nou simbol electoral

333Numai prezența de spirit a unor pesediști cunoscuți pentru atitudinea lor civică a făcut ca busculada să nu se transforme într-o bătaie generală. În aglomerație, barca pneumatică a fost tăiată cu un cuțit. Călărășenii care au vrut să-i plimbe pe Ponta și Dragnea cu aceasta, fie și pe uscat, au fost timorați, amenințați și siliți să plece. Scenele uluitoare s-au petrecut în fața comandanților Poliției municipale, Vasile Luchian și Nelu Paraschiv. Aceștia nu au intervenit sub nici o formă. Țiganii, majoritari participanți la miting, asmuțiți de liderii PSD locali, au devenit extrem de agresivi. S-au adus amenințări cu moartea. Unul dintre cei care i-au dirijat este primarul comunei Gălbinași, numitul Paul Radu. Forțele de ordine, timorate, nu au intervenit.
Viceprimarul Marius Dulce a declarat, pe un ton șmecheresc, că nu există nici o dovadă că țiganii participanți la miting și asmuțiți de el s-au folosit de un cuțit pentru a tăia barca. Tupeul acestuia a fost uluitor, deși tot acesta striga, prin mulțime, să vină jandarmii și să-i îndepărteze pe cei care au avut curajul să-i aștepte pe Victor Ponta și Liviu Dragnea nu cu trandafiri, ci cu noul simbol electoral al neputinței și nesimțirii guvernamentale: barca pneumatică.

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

  1. Alai Panarama de Virgil vice primar sau ce dracu mai este, cum asi permite sa bata s-au sa imbrinceasca lumea indiferent cine-i el.ca e om simplu cai din alta parte a politicii ca-i redactor de la un ziar indiferent toti suntem egali si sa nu uite ca Noi i-am votat.Bine eu sunt anti PSD-UNPR-PC, sau USL.hal de democratie.E Ditactura curata In Calarasi.

  2. Alai Panarama de Virgil vice primar sau ce dracu mai este, cum asi permite sa bata s-au sa imbrinceasca lumea indiferent cine-i el.ca e om simplu cai din alta parte a politicii ca-i redactor de la un ziar indiferent toti suntem egali si sa nu uite ca Noi i-am votat.Bine eu sunt anti PSD-UNPR-PC, sau USL.hal de democratie.E Ditactura curata In Calarasi.Pacat ca omul nostru pentru un kil de ulei sau cei mai pune intraista PSD-UNPR-PC(USD-USL) e capabil sa faca si crima.sa nu uitam ca tot din banii nostrii sunt acele prostii din sacosa politicienilor.ei ne dau cu o mana si ne iau cu doua.Pacat.

  3. Popor de fraieri , se cearta, se bat, scot cutitele pentru averile altora.Mi-e scarba de toti politicieni acestei tari, hoti, jegosi, manipulatori.O tara fara educatie civica condusa de fanarioti.

Lasă un răspuns

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp chat