Stiri noi

Lori & Alex = Love

Print Friendly, PDF & Email

Sorin Danciu şi Loredana Mira, ambii profesori la Grupul Şcolar “Danubius”, despre care presa centrală a afirmat că ar avea o relaţie de natură sexuală, considerându-i amanţi, au probleme pe care, din lipsa unei logici de bun-simţ, înţeleg să le rezolve apelând la subterfugii groteşti. În fapt, cei doi, prin plângere prealabilă asupra căreia, la această oră, se desfăşoară cercetări penale, sunt acuzaţi că, sub masca unui centru de jurnalism, au exploatat copiii acestui grup şcolar, în beneficiul firmelor proprii. Astfel de acuzaţii i se aduc şi directorului Grupului Şcolar “Danubius”, Vasile Isvoranu, care e posibil să fie complice la aceste posibile infracţiuni.

Acuzaţii grave

Cei doi sunt acuzaţi de fals în formă continuată, uz de fals, asociere în vederea comiterii de infracţiuni, abuz în funcţie, dar şi de constituire de grup infracţional organizat câtă vreme, alături de Silviana Şestacovshi şi Ortansa Constantin, au înfiinţat un O.N.G. care, sub acest paravan, ar fi exploatat elevii de la Grupul Şcolar “Danubius”. Acest ONG, denumit “Cescujur”, s-a folosit de faptul că în şcoala amintită funcţiona, fără personalitate juridică, un centru denumit Centru Şcolar de Jurnalism, aşa că, preluându-i în bună parte denumirea, s-a folosit de aparatura, spaţiile, utilităţile, dar şi de forţa de muncă reprezentată de elevi din cadrul acestui grup şcolar. Presa locală, vreme de mai multe luni, a prezentat în detaliu acest caz.

Vasile Nedelcu nu s-a lăsat şantajat

Ca represalii, cei doi amanţi, după cum îi cataloghează presa centrală, au trecut la atacarea senatorului Vasile Nedelcu. Iniţial, acesta a afirmat public că Sorin Danciu l-a şantajat, cerându-i 20.000 de euro plus TVA, cu scopul de a-i reflecta activitatea în paginile publicaţiei “Jurnalul de Călăraşi”, publicaţie la care Sorin Danciu este acţionar unic. Pe parcurs, Vasile Nedelcu a fost numit “şobolan” în cadrul acestei publicaţii, tot ca represalii la faptul că acesta n-a vrut să se lase escrocat. Ulterior, număr de număr, activitatea senatorului în cauză este reflectată de această publicaţie în mod peiorativ, în vreme ce alţi politicieni locali cu care publicaţia amintită are contracte de publicitate, sunt prezentaţi în materiale laudative sau neutre.

Isteţime a la Danciu

Unul dintre cei care au semnalat, în amănunt, activitatea la limita legii penale care se derula în cadrul Grupului Şcolar “Danubius”, prin acest Centru Şcolar şi Cultural de Jurnalism “Cescujur”, Gheorghe Frangulea, a căzut şi el pradă dejecţiilor neasumate prin semnătură dar care, cel mai probabil, după stil şi lipsă de volubilitate şi vocabular, sunt scrise de Sorin Danciu. A fost numit ţigan, hemoroid, comunistoid, iar acum aceeaşi publicaţie, Jurnalul de Călăraşi, desfăşoară o campanie de presă prin care vrea să tempereze acuzaţiile penale care i-au fost aduse celor doi amanţi, Sorin Danciu şi Loredana mira, prin publicarea unui serial legat de editarea Albumului judeţului Călăraşi, lucrare scoasă prin editura unde Gh. Frangulea este director. Ca să înţelegeţi cât de sărac cu duhul este pasionalul Sorin Danciu, să vă spunem că Albumul judeţului Călăraşi a fost editat în urmă cu un deceniu, iar el abia acum reuşeşte să descopere că unele fotografii tipărite au, pe ele, sigle ale vechilor instituţii comuniste. Aceste aspecte, de altfel, noi le-am semnalat la acea vreme, adică atunci când a fost editat albumul în cauză. Nu ştim de ce înfierbântatul Sorin Danciu a avut nevoie de 10 ani de zile să realizeze unele din aspectele pe care abia acum le semnalează, dar e foarte probabil ca, la acesta, isteţimea să nu fie un punct forte.

Delir şi elucubraţii

În schimb, cum de la noi a plecat ceea ce presa locală a denumit “Cazul Cescujur”, era de aşteptat ca penetrantul Sorin Danciu, în stilu-i caracteristic, să caute să se dezvinovăţească tot în aceeaşi manieră, gasindu-ne şi nouă puncte prin care să deruleze el o acţiune de presă care să cuprindă dezvăluiri. A încercat, iniţial, să ne pună în cârcă anumite texte emise de publicaţia “Atac la Persoană”, prilej cu care ne-a adus mai multe injurii şi insulte. Până la urmă, sătui de elucubraţiile emise de Sorin Danciu, l-am contactat pe gazetarul care a emis textele, în presa centrală, cu rugămintea să-l scoată din delirul de gândire în care se zbătea. Drept dovadă, gazetarul Gusti Constantin, de la publicaţia “Atac la Persoană”, l-a contactat şi, drept efect, Sorin Danciu a realizat cât a fost de penibil atuncă când ne-a asociat pe noi cu respectivul gazetar central.

Porniri sexuale deviante

Cum Sorin Danciu n-a găsit altă modalitate de a se răzbuna, a căutat cu tot dinadinsul să găsească o altă soluţie prin care să-şi repare onoarea şi să deruteze opinia publică, în sensul de a-i abate acesteia atenţia că este acuzat de şantaj, de abuz, de asociere, de fals, de uz de fals, de constituire de grup infracţional organizat. Nouă, ca persoană şi ca firmă, n-a găsit ce să ne reproşeze; nu frecventăm cârciumile, suntem la zi cu evidenţele contabile, încercăm să fim oneşti în textele emise, n-avem porniri sexuale deviante atâta timp cât nu prea putem înţelege cum poate satisface, din punct de vedere sexual, cineva care are 150 de kile pe cineva care e de trei ori mai slabă ca el. Aşa că a găsit pretextul cu fiul nostru, pe motiv că acesta a avut un schimb de replici mai acide cu Loredana Mira, cea despre care presa centrală a consemnat că ar fi amanta acestuia.

Relaţie de amor şubrezită din cauza unui adolescent

Nu intrăm în amănunte legate de ceea ce au avut de împărţit Loredana Mira şi Radu Alexandru Badea; e posibil ca, între cei doi, să se înfiripe şi o relaţie de amor câtă vreme fiul nostru ne spune că ar vrea să aibă anumite genuri de relaţii cu aceasta. E ceva firesc, Radu Alexandru Badea e tânăr, arată bine, e subţirel şi, garantat, extrem de viril, iar în acest sens putem proba cu mărturiile exprimate de mai multe tinere cu care acesta a avut anumite legături. E posibil ca între aceştia să explodeze anumite sentimente, aşa că noi nu ne amestecăm în astfel de lucruri, însă îi înţelegem supărarea lui Sorin Danciu câtă vreme îşi poate vedea relaţia de amor şubrezită din cauza unui adolescent. Zeama de Badea, garantat, face tenul mai alb, mai strălucitor, iar acest lucru e posibil să-i fi dat anumite emoţii Loredanei Mira. Iar fiul nostru are slăbiciuni legate de blondele platinate, căci ne seamănă, ceea ce iar vă putem garanta.

Lucruri grave, extrem de grave

Redevenim serioşi, vă spunem că ceea ce emite Sorin Danciu, în mod anonim, despre fiul nostru, e doar un fâs de presă pe care-l tratăm ca atare. N-o să publicăm aici, spre ştiinţa lascivului Sorin Danciu, diplomele luate pe la concursurile naţionale sau internaţionale, pe un anumit domeniu, unde acesta excelează. Asta ca Sorin Danciu să moară aşa cum este! În plus, specificăm că, din toată lătura lui de presă, am reţinut faptul că a publicat o fotografie care a fost, vreme de mai bine de 2 ani, în atenţia Parchetului General al României. Iar de aici lucrurile devin grave, extrem de grave.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp