NEWS ALERTStiri noi

Doi răniți: Explozie în curtea ISU Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Doru Avisalon este numele pompierului din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei, grav rănit într-o explozie petrecută în după-amiaza acestei zile.

Un pompier în stare critică

Plt. maj. Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt, nu ne-a putut da detalii despre acest eveniment. În jurul orei 16:00, în curtea ISU Călărași, un rezervor plin cu combustibil a sărit în aer. Doru Avisalon, grav rănit, a fost transportat la Spitalul de Arși din București, cu un elicopter. Acesta este rănit extrem de grav. Conform postului de televiziune România Tv, ambii pompieri sunt, la acest moment, în intervenții chirurgicale. Și Raed Arafat, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, afirmă că unul dintre pompieri este în stare critică. E vorba de Doru Avisalon, cu arsuri de 80-90 la sută din suprafața corpului. Celălalt lucrător din cadrul ISU Călărași, cu arsuri pe 30 la sută din suprafața corpului, a fost transportat la spitalul bucureștean cu o ambulanță. Se fac investigații pentru a se stabili cauza exploziei.

Pompierii răniți erau ieșiți din tură

Doru Avisalon are șanse minime de supraviețuire. Are 41 de ani. Are un băiat în vârstă de 16 ani. Explozia a avut loc într-o cameră în care era păstrat combustibilul. Se presupune că explozia a avut loc pe fondul degajării de vapori și în urma producerii unui scurt-circuit la instalația electrică. La ora exploziei, cei doi pompieri surprinși de deflagrație erau ieșiți din tură. Nimeni nu știe de ce combustibilul era stocat într-o încăpere, în recipienți și nu în rezervoare de combustibil, sub pltaforme betonate. Cel de-al doilea rănit se numește Daniel Mitrea, are 45 de ani și un copil în vârstă de un an și jumătate.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Îți recomandăm și

Close
Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp