Stiri noi

Starea Nației: Primarul Drăgulin are probleme cu oralul. De la fus! / Video

image_pdfimage_print

La televiziunea Digi 24, la emisiunea “Starea Nației”, din data de 6 octombrie, unul dintre protagoniști a fost primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin. Realizatorul emisiunii și-a intitulat intervenția astfel: “Călărași, orașul cu mulți frați”.

Înfrățirea ca acoperire

“Probabil că vă întrebați, din când în când: dar ce s-o mai întâmpla prin Călărași?… Călărașiul este înfrățit cu orașul Royal Palm Beach, din Florida. Ăă, v-am lăsat mască, nu?!” Întrebat de reporterul Digi 24 care este câștigul municipiului Călărași din această înfrățire, Daniel Ștefan Drăgulin a fost lapidar: “De când sunt eu primar nu am avut nici un moment în care să avem o legătură cu ei. Se pare totuși că sunt prea departe”. Municipiul Călărași s-a înfrățit cu orașul Royal Palm Beach, din Florida, USA, la inițiativa gazetarului Aurel David. Motivele sunt extrem de obscure și țin, într-un fel, de un anumit serviciu de informații. Această înfrățire s-a realizat pe mandatul primarului Nicolae Dragu.

Os prin os

Municipiul Călărași mai este înfrățit cu următoarele localități: Napoli (Italia), Silistra (Bulgaria), Rivery (Franța), Zaicear (Serbia), Călărași (Moldova), Chartres-de-Bretagne (Franța), Razgrad (Bulgaria) și Hengyang (China). Explicația acestei hemoragii de înfrățiri a municipiului Călărași cu atâtea localități este explicată de Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii “Starea Nației”, astfel: “Probabil că au aruncat băieții cu săgeți de darts pe harta lumii și unde se înfingea, gata, tată, cu ăștia ne înfrățim!” O vizită la orașul chinezesc Hengyang înfrățit cu municipiul Călărași nu este numai plimbare, spune primarul Daniel Ștefan Drăgulin: “Vă spun eu, ca să ajungi până în China, îți intră os prin os. Se schimbă fusul oral… E foarte greu să te adaptezi la el”.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp chat