Stiri noi

Starea Nației: Primarul Drăgulin are probleme cu oralul. De la fus! / Video

Print Friendly, PDF & Email

La televiziunea Digi 24, la emisiunea „Starea Nației”, din data de 6 octombrie, unul dintre protagoniști a fost primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin. Realizatorul emisiunii și-a intitulat intervenția astfel: „Călărași, orașul cu mulți frați”.

Înfrățirea ca acoperire

„Probabil că vă întrebați, din când în când: dar ce s-o mai întâmpla prin Călărași?… Călărașiul este înfrățit cu orașul Royal Palm Beach, din Florida. Ăă, v-am lăsat mască, nu?!” Întrebat de reporterul Digi 24 care este câștigul municipiului Călărași din această înfrățire, Daniel Ștefan Drăgulin a fost lapidar: „De când sunt eu primar nu am avut nici un moment în care să avem o legătură cu ei. Se pare totuși că sunt prea departe”. Municipiul Călărași s-a înfrățit cu orașul Royal Palm Beach, din Florida, USA, la inițiativa gazetarului Aurel David. Motivele sunt extrem de obscure și țin, într-un fel, de un anumit serviciu de informații. Această înfrățire s-a realizat pe mandatul primarului Nicolae Dragu.

Os prin os

Municipiul Călărași mai este înfrățit cu următoarele localități: Napoli (Italia), Silistra (Bulgaria), Rivery (Franța), Zaicear (Serbia), Călărași (Moldova), Chartres-de-Bretagne (Franța), Razgrad (Bulgaria) și Hengyang (China). Explicația acestei hemoragii de înfrățiri a municipiului Călărași cu atâtea localități este explicată de Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Nației”, astfel: „Probabil că au aruncat băieții cu săgeți de darts pe harta lumii și unde se înfingea, gata, tată, cu ăștia ne înfrățim!” O vizită la orașul chinezesc Hengyang înfrățit cu municipiul Călărași nu este numai plimbare, spune primarul Daniel Ștefan Drăgulin: „Vă spun eu, ca să ajungi până în China, îți intră os prin os. Se schimbă fusul oral… E foarte greu să te adaptezi la el”.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker