Stiri noi

Condamnat la 6 ani de închisoare, interlopul Chirmuș se sustrage mandatului de executarea pedepsei

Print Friendly, PDF & Email

La 6 ani de închisoare a fost condamnat Ghencea Cristinel Ionel, cunoscut sub apelativul de Chirmuș, unul din capii lumii interlope locale, prin decizie definitivă dată de Înalta Curte de Casație și Justiție. Anterior, prin sentința dată în aceeași cauză, Curtea de Apel București îl condamnase pe Chirmuș la o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare.

Scandal cu Americanul, în fața sediului IPJ

Ghencea Cristinel Ionel a fost trimis în judecată, pentru tentativă de omor, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași. Acesta a mai fost acuzat și de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, prin deținerea fără drept a unei arme de foc, pentru falsificarea sau modificarea fără drept a marcajelor de pe armele de foc, precum și pentru nerespectarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii pubilce. În fapt, Ghencea Cristinel Ionel, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi avute cu un alt interlop local, Boșnigeanu Vasile, zis Americanu, în cursul anului 2009 l-a împușcat pe acesta. Ulterior, între cei doi, a avut loc un scandal chiar în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție Călărași.

Este dat în urmărire

Înalta Curte de Casație și Justiție a emis sentința în data de 24 mai 2013, după numai două termene, menținând soluția dată de Tribunalul Călărași. În prezent, Ghencea Cristinel Ionel, zis Chirmuș, este pus în urmărire națională. “Nu știu dacă e fugit din țară “, a fost declarația dată de insp. pr. Ramona Tudor, purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași. Totodată, aceasta ne-a comunicat că se fac demersuri pentru prinderea acestuia. În cazul în care va fi prins, acesta urmează să fie depus în Penitenciarul Slobozia.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp