infoStiri noi

Actualizat: Grav accident provocat de un polițist de la Serviciul Circulație: Marian Antohi a fugit de la locul faptei

Print Friendly, PDF & Email

Marian Antohi este numele polițistului care a provocat un accident în lanț, pe strada București, din municipiul Călărași.

Beat la volan

În ziua de 22 aprilie, acesta a condus un autoturism pe Prelungirea Bucureşti şi, pe fondul nerespectării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra vehiculului, care a intrat într-un copac şi în două maşini parcate, rezultând vătămarea corporală uşoară a două persoane. Aceasta este versiunea oficială a reprezentanțiolor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași. În schimb, din datele noatre, una dintre victime se află internată, în stare gravă, la un spital bucureștean. Marian Antohi, polițist în cadrul Serviciului Rutier, a fugit de la locul accidentului. Acesta a fost depistat ulterior de poliţişti şi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, care au dispus reţinerea sa pentru 24 de ore. Din datele noatre, Marian Antohi a părăsit locul accidentului pentru că era în stare de ebrietate, asta în timp ce una dintre victime a fost proiectată prin parbrizul unuia din cele două autoturisme avariate și striga după ajutor. Marian Antohi este cercetat și de Serviciul Județean Anticorupție.
s1
s2
s3
s4
s5
s6
s7
s8
s8
s9
s10
s11
s12
s13
s15

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

  1. Pentru ,,grozaviile,, comise de Marian Antohi, pentru ca ultima cu accidentul de pe str. Bucuresti nu este singura, vinovat este numai tatal sau, care a fost si el politist la IPJ Calarasi si acum se pare ca lucreaza, tot ca politist, la Politia de Frontiera la Puntul Chiciu.El l-a angajat pe fiul sau prin relatiile pe care le detinea ( a lucrat , tatal si la punctul de trecerea frontierei Ostrov in vremurile bune cu Turcia). Fiul lui nu avea si nu are nici o calitate care sa-l recomande pentru a lucra ca politist, respectiv seriozitate, prestanta, capacitate intelectuala, profesionalism, dorinta de a aplica si a respecta legea,corectitudine, fermitate,etc etc…Si fara a tine seama de alte ,,iesiri,, in decor si alte accidente comise tot de cand este politist de fiul sau l-a mutat, tot prin relatii binenteles, la circulatie acolo unde si-a si ,,rupt,, gatul asa cum era de asteptat. Din pacate nu este singurul caz de odrasla sau de nepot/ fin de la IPJ Calarasi care strica imaginea altor politisti care-si vad de treaba lor dar nu au pilele unora gen Marian Antohi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp