BREAKING NEWSDOSARE

Directorul ANIF, Marin Ștefan, a ajuns vedetă și la televiziunea națională

Print Friendly, PDF & Email

Televiziunea Română a preluat, în cadrul emisiunii “Starea nației”, din data de 20 aprilie 2015, știrea conform căreia Marin Ștefan, directorul pesedist al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare Călărași, și-a angajat fiica în aceași unitate, pe un post de unde ridică, lunar, suma de 1.900 de lei pe lună, rolul acesteia fiind acela de a monitoriza cotele apelor Dunării pe niște echipamente care urmează să fie achiziționate într-un timp nedefinit.

Tamponat la oră de maximă audiență

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii, prezintă anomalia cu iz penal, de la Călărași, cu titlul “În numele tatălui și-al ANIF-ului”. “Vorbeam acum câteva săptămâni despre parlamentarii noștri care voiau să modifice legea ca să-și poată angaja rudele la cabinetele parlamentare. Desigur, nu e bine, nu-i frumos și nici nu-i sănătos, mă. Până acum sunt câțiva parlamentari condamnați definitiv pentru că au încălcat legea și și-au angajat rudele. Dar să știți că mi-am dat seama că nu e vina lor. Nu! Pur și simplu n-au făcut și ei decât ceea ce fac alegătorii lor. Vreți un exemplu? Uitați-vă la nenea ăsta, director la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare din Călărași. S-a gândit că n-ar fi rău să-și angajeze fiica fără concurs, normal”.

Corect, mă băiatule!

prostanifMaterialul prezentat de TVR1, la emisiunea “Starea nației”, este ilustrat cu imagini preluate de la România Tv. Sunt oferite și explicațiile absolut halucinante oferite de directorul Marin Ștefan, după ce a fost chestionat în legătură cu angajarea fiicei sale, Daniela Marin: “Domnule, du-dumneata în cine ai încredere? N-ai, în primul rând, în familia ta, în copiii tăi?” Realizatorul emisiunii, Dragos Pătraru, nu-l contrazice: “Corect, mă băiatule. Până la urmă, dacă nu ai încredere în familie, în cine altcineva să ai? Adică, totuși, sunt domenii de mare importanță pentru țară, bă, cum ar fi și monitorizarea cotelor apelor Dunării. Nu poți să angajezi, mă, pe oricine să măsoare Dunărea, ești nebun?! Să ne spună când e gheață la mal, ăhăă, așa, dacă faci concurs, ar putea ajunge pe postul de măsurător al Dunării unul care nu se pricepe! Dacă dă vreun chix ceva, ce te faci? Nu mai bine ți-angajezi copilul, mă, să ia și el un ban de la stat?”

Penal, nepenal, cotele apelor Dunării sunt pe mâini bune

Directorul Marin Ștefan este prezentat fâcându-se de râs: “Nu lucra la aia. Lucra la o firmă… ăă, cu capital, nu cu capital, ooo, personal norve…, ăsta, irlandez, ăăă, care lucra în colaborare cu această societate”. Iar concluzia emisiunii este următoarea: “Bă, penal, nepenal, măcar cotele apelor Dunării sunt pe mâini bune! Plus că mai există precedente, ceva mai celebre: domnul Hrebenciuc, domnul Cocoș… Păi nu lucrau și ei în familie?! De-aia zic: de azi înainte să ascultăm cu mult mai multă atenție cotele apelor Dunării… Că sunt unii care și-au riscat libertatea ca să beneficiem noi de cotele corecte ale apelor Dunării!”

Arată mai mult

Articole similare

1 Comentariu

  1. Poate verificati “competenta “celor din conducerea ANIF Bucuresti!!Dece nu faceti un calcul simplu SA VEDETI CAT????!!!!plateste ANIF lunar firmelor de paza ???Stiti cine se face vinovat de GOLANEALA cu aceste firme?in principal valeriu Tabara !!!!!El este Distrugatorul sectorului de IF!!!!stiti cumva cate firme de paza?!!!!!au cei din comisia de agricultura din Parlament?Stiti ca conducerea ANIF se afla sau se afla sub protectia lui Valcov???acum cei din conducere se bucura de protectia lui BOTANOIU!!!!!are curaj cineva sa verifice sumele cheltuite in ani 2012,2013,2014 si chiar 2015 pe situatii de urgenta !!!!!si mai ales unde au fost repartizate aceste sume?stie cineva ca la Brasov !!!!LUCRARILE au fost decontate la preturi de 4 ori mai mari decat oferta si nici macar asa nu sau executat??????poate …………..cautati aveti ce gasi ……daca vreti!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp