Arhiva

Deputata de Oltenița, blonda Raluca Surdu, a ajuns toanta Parlamentului României

Print Friendly, PDF & Email
d
d

Sub titlul “Gafă de proporții a unei deputate PNL”, televiziunea centrală Realitatea Tv o prezintă pe noua Elena Udrea din Parlamentul României. Este vorba de deputata Raluca Surdu, aleasă pe colegiul uninominal Oltenița.

Președintele… Angliei

În cursul zilei de miercuri, 29 mai 2013, Parlamentul României l-a avut ca oaspete pe preşedintele Camerei Comunelor din Parlamentul britanic, John Bercow. Întrebată de reporterii publicației Libertatea pe cine au parlamentarii ca oaspete, Raluca Surdu a făcut o declarație uluitoare: “Îl avem oaspete, pe…, am uitat! A nu! Pe preşedintele Angliei”. Când a realizat gafa, Raluca Surdu le-a precizat ziariştilor că data viitoare, când aleşii vor mai avea oaspeţi, se va informa corect. Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord este o monarhie constituțională, în care puterea executivă este atribuită guvernului. Parlamentul este instituția legislativă națională a Regatului. Este compusă din două Camere: Camera Comunelor, cu membri aleși, și Camera Lorzilor, ai cărei membri sunt, în general, numiți. Regatul Angliei își are începuturile în secolele al IX-lea și al X-lea. În prezent, acesta este reprezentat de regina Elisabeta a II-a, fiind suverană, din 1952, peste următoarele state: Regatul Unit, Australia, Canada, Noua Zeelandă, Jamaica, Barbados, Bahamas, Grenada, Papua Noua guinee, insulele solomon, Tuvalu, Sfânta Lucia, Sfântul Vincent și Grenadine, Antigua și Barbuda, Belize și Sfântul Kitts și Nevis, toate cunoscute sub numele de Commonwealth.

Bani fără număr, ca la maneliști

Raluca Surdu își are domiciliul în localitatea Snagov, județul Ilfov. Aceasta deține următoarele terenuri: 1. 30 ha teren extravilan, localitatea Luciu, județul Buzău; 2. 3,25 ha teren extravilan, în Costești, județul Buzău; 3. 7 ha teren extravilan în Balotești, Ilfov; 4. 8,2 ha teren extravilan în Ianca, Brăila. Are două case de locuit în Snagov, dobândite prin cumpărare, în cursul anilor 2007-2008, dar și un apartament în București, achiziționat în 2010. În anul 2011, a vândut următoarele terenuri: 9 ha în localitatea Ciorogârla, pentru suma de 109.700 euro și 4 ha în Balotești, pentru suma de 108.000 euro. Raluca Surdu are și extrem de mulți bani, chiar dacă nu o dă deșteptăciunea afară din casă și face astfel de gafe monumentale: 1. sold 562.000 lei – Raiffaisen Bank; 2. sold 4.507 lei – Garanti Bank; 3. sold 2.150.000 – BRD. Veniturile realizate, însă, de cei doi soți Surdu sunt enorm de mici comparativ cu bunurile dobândite de aceștia. Raluca Surdu câștiga, de la RAPPS, 51.910 lei anual, în vreme ce soțul acesteia, de la aceeași instituție, ridică anual un venit de 58.660 lei.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp