BREAKING NEWSStiri noi

Actualizat – Gest schizofrenic: Aflați în misiune, doi polițiști au abuzat sexual o minoră dintr-un centru de plasament

Print Friendly, PDF & Email

Doi polițiști au abuzat sexual o minoră, în vârstă de 15 ani. Fapta s-a petrecut în seara zilei de  6.08.2015. Cei doi polițiști sunt angajați în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, la Biroul Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Călărași.

Apel la 112

dumitriuEste vorba de polițiștii Adrian Șerban și Florin Daniel Dumitriu, din cadrul Poliției municipiului Călărași. Potrivit site-ului www.editia.ro, minora era fugită din Centrul de Plasament Sfântul Ștefan din Perișoru, județul Călărași. A fugit în data de 3 august. Cei doi polițiști au reușit s-o identifice pe raza municipiului Călărași, într-un parc. Aflați în misiune, cei doi au luat-o în autoturismul de serviciu, urmând să o ducă în Centrul de Primiri Urgențe Sfânta Maria, din Călărași. Ag. pr. Florentin Dobre, angajată la Biroul de Presă din cadrul IPJ Călărași, confirmă aceste date. Cei doi polițiști, în schimb, au dus-o pe minoră pe un câmp, pentru a întreține cu ea relații sexuale, mai precis în fostul poligon aflat pe strada Sloboziei, la ieșirea din municipiul Călărași. S-a afirmat că au  fost văzuți de un cioban, acesta apelând numărul unic de urgență 112. În schimb, potrivit datelor oficiale, după ce a fost abuzată de cei doi polițiști, minora a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe Călărași. Și-a dat un nume fals. Acuza dureri la umăr. Medicii de gardă au fost cei care au sesizat forțele de ordine. Cei doi polițiști au fost audiați în cursul nopții,. Plițiștii au întreținut cu ea relații sexuale orale. În cursul zilei de 7 august, cei doi polițiști violatori au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, decizie emisă de magistrații judecătoriei Călărași. Decizia poate fi contestată.

Violatorii sunt polițiști cu ștate vechi

Polițistul Șerban Adrian s-a făcut remarcat prin faptul că, în urmă cu câteva zile, a lovit un biciclist, cu mașina de serviciu, la intersecția de la Vlăduț, dintre străzile Grivița și Eroii Revoluției. În mod normal acesta trebuia să aibă permisul de conducere suspendat. Ni se precizează că pe numele lui figurează un dosar de cercetare penală pentru fapta comisă în urmă cu câteva săptămâni. Activează ca polițist din anul 2007. Florin Daniel Dumitriu lucrează ca polițist din 2012. Este născut în data de 5 februarie 1987. Fata abuzată de cei doi polițiști se numește Ionela Valentina Radu, este din Cuza Vodă, județul Călărași, fiind în sistemul de protecție a copilului din 2012. A ajuns aici în urma unui alt abuz sexual. A fost violată în mod repetat de amantul mamei. Tatăl acesteia se află plecat din țară, în Spania..

Demiși de vicepremierul Gabriel Oprea

România Tv confirmă că vicepremierului Gabriel Oprea, prin ordin de ministru, i-a demis pe cei doi polițiști. În schimb, în urmă cu câteva zile, vicepremierul propunea creșterea pedepselor pentru fapele de ultraj la adresa polițiștilor. E de așteptat, în aceste condiții, să se propună, în mod logic, și dublarea pedepselor pentru polițiștii care comit infracțiuni, în timpul serviciului.Polițiștii nu au recunoscut faptele. Au afirmat că au întreținut cu fata relații sexuale consimțite. Ionela Valentina Radu figurează cu handicap de grad 2 accentuat cu simptome psihotice.

Arată mai mult

Articole similare

1 Comentariu

  1. Gata, au gasit si portita de scapare (musamalizare), au gasit-o pe fata aia bolnava psihic…. sa ma scuipati de nu o sa le dea drumul fix datorita acestei portite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker