BREAKING NEWS

Proxeneta Roxana Toma din Dichiseni: Povestea unui accident – sex contra motorină, de la tractoriști – VIDEO

Print Friendly, PDF & Email

“Ucis de propria greșeală. A murit după ce s-a urcat la volan fără permis”, s-a titrat despre Mihăiță Crudu, un tânăr din satul Dichiseni, județul Călărași. Acesta a murit în 27 iulie 2015, la numai 24 de ani. Alături de el a murit și Viorica Căciularu, de 27 de ani, din Roseți, cunoscută drept prostituată.

Le-a dus la mama dracu

Accidentul a avut loc într-o zi de sâmbătă, seara, pe o stradă din marginea satului Roseți. Sora Vioricăi, Mariana Căciularu, în vârstă de 21 de ani, aflată la momentul tragediei în mașină, ne spune că au fost luate de-acasă de patroana unei ferme din satul vecin, Dichiseni. Este vorba de Roxana Toma. Soțul acesteia are înregistrată o întreprindere individuală, lucrând, în arendă, terenuri ale sătenilor. Soții Toma dețin mai multe bunuri, printre care o combină, un tractor de mare capacitate, autoturisme de teren, ultimul luat cu câteva zile în urmă. Tatăl celor două fete din Roseți confirmă că Roxana Toma a venit cu un autoturism de teren la el la poartă. “Mi-a venit tâmpita, nenorocita acasă, cu băiatul ăsta, cu mortul. A venit și a spus că are treabă și le-a dus la mama dracu”. Mariana Căciularu ne spune aceeași variantă. Și ea și sora moartă în accident au fost luate de-acasă de Roxana Toma, spunându-le că vor merge în Dichiseni. “Nu am fost duse la Dichiseni, am fost duse pe câmp. Ca să ne vândă pentru motorină”.

Motorină de la Izocon

“Sora mea nu a vrut. Și a început să zică că ce, a consumat 20 de kile de motorină din cauza noastră și acuma nu mai vrem. I-am zis că nu suntem noi vinovate și că trebuia să ne spună unde ne duce”. Cele două prostituate au ajuns pe mâinile unor tractoriști. Din datele noastre, aceștia sunt angajați la firma Izocon, aparținând numitului Constantin Marinache. Roxana Toma, cea cu ferma agricolă din satul Dichiseni, s-a ales cu 200 de litri de motorină. Tractoriștii, în schimb, în ziua aia urmau să facă sex. Una din fete a fost așezată la capătul unei tarlale, iar cealaltă la celălalt capăt. Cum terminau de făcut rândul, tractoriștii urmau să coboare pentru o partidă de sex. Ni se spune că unul s-a opus: “E ca și fi-mea, nu am cum”! Mariana Căciularu ne spune că Mihăiță Crudu era, într-adevăr, beat. “Dar ea e de vină, că ea i-a dat să conducă”. Mihăiță Crudu a fost forțat de Roxana Toma să conducă autoturismul de teren. “A făcut așa să n-o prindă pe ea poliția. L-a rugat p-ăla să conducă repede. Aia a continuat să-i spună: dă-i tare, dă-i tare!”.

300 de lei pentru o viață

Mariana Căciularu afirmă că, la un moment dat, de frică, a rugat-o pe patroana din Dichiseni, transformată în proxenetă, să operască mașina: “Fă-i doamnă, până la urmă lasă-ne aicea pe câmp”! În Roseți, autoturismul de teren, plin cu motorină de furat și cu Mihăiță Crudu la volan, nu a mai ajuns pe șosea, ci într-un șanț: “Când a făcut de volanul ăla așa, ne-am dus dracu”. Cele două surori nu au primit nimic pentru această deplasare. Motorina urma să ajungă la ferma soțului Roxanei Toma: “I-o dădea nenorocitului ăla de barba-su! El a zis că mai bine murea toți, numai să-i aducă jeep-ul acasă!” Abia câteva zile mai târziu, Roxana Toma a căutat-o pe Mariana Căciularu, scoasă la produs, pentru motorină. I-a oferit suma de 300 de lei. “Eu vreau doar să se facă dreptate, atât, pentru sora mea”. Mariana Căciularu a fost audiată de polițiști, în seara accidentului. Spune că, la acel moment, era șocată și că acum poate să-și nuanțeze declarația. “Acuma spun tot ce știu!”

Vrrrr și a fost târâtă

Viorica Căciularu a fost înmormântată pe banii unei mătuși. Tatăl nu se poate opri din plâns. “Nu știu cine ne-a căutat, eu am fost pe drumuri, să-mi scot fata de la morga”. Știe cu ce se ocupau cele două fete, dar ridică din umeri. Roxana Toma, proxeneta, are însă o altă variantă. Afirmă că a fost rugată de Mihăiță Crudu, din senin, să-i dea autoturismul de teren fiindcă se simțea îndrăgostit de una din surorile Căciularu. “Am plecat să-și ia fetele, așa, fata cu care vorbea el și pă cealaltă. Am plecat. Și zice că hai să mergem să iau și eu ceva și nu știu ce a zis el să ia”. In sat e cunoscut faptul că Mihăiță Crudu lucra, fără forme legale, la ferma agricolă a soților Toma. Proxeneta din Dichiseni ne îndrugă o poveste absolut ridicolă. Afirmă că n-are nici o vină și că ea doar a vrut să facă o faptă bună și să-l ajute pe Mihăiță să se găsească cu iubita. “I-am spus că eu a doua zi vreau să ajung la București”! Și ne privește siderată, ca și când acesta ar fi argumentul care o absolvă de orice vină. Mașina spune că a fost condusă de ea dar, la un moment dat, s-a dat jos, împreună cu sora moartei, să-și facă necesitățile. “În momentul în care m-am dat jos să fac, am auzit odată vrrrr și am dat să mă agăț de mașină și m-a târâit nițel”.

Și asta a fost tot…

Ne spune, de fapt, că Mihăiță Crudu s-a suit la volan și a fugit, pur și simplu, cu autoturismul și cu Viorica Crudu, iar ulterior au ajuns în șanț, cei doi murind în impact. “Și asta a fost tot”, râde tâmp proxeneta din Dichiseni. Ceva mai sus, pe aceeași stradă, se află casa unde a stat Mihăiță. Poarta e legată. Un vecin ne spune că nu e nimeni acasă: “Mama lui e la spital, de câteva zile, a fost luată cu salvarea”. Pe perete, chiar lângă ușă, Mihăiță se uită la noi dintr-o fotografie pe care e pus doliu.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp