Stiri noi

Călărași: Trei țigani au violat o minoră chiar în parc

Print Friendly, PDF & Email

Trei țigani au violat o minoră, în cursul serii de ieri, 23 iunie, chiar în parcul Constructorilor, din municipiul Călărași. Cu numai o seară înainte, exact în același loc, pe domeniul public, s-a organizat o nuntă. Manelele au răsunat până seara târziu.

Paznicul nu știe nimic

Organele de ordine au intervenit în jurul orei 21:00. La fața locului, paznicul care asigură ordinea în parcul respectiv, ne spune doar ce a auzit de la colegul de tură. „Mare lucru nu știu. Mi-a spus că a fost un viol aseară, o fată, nu știu ce”. I s-a spus că infracțiunea nu a avut loc chiar în parc, ci la capătul de vest al acestuia, spre fosta firmă Consid SA, pe un teren viran. Nu s-au auzit țipete. Parcul este luminat parțial. Este păzit de firma SC Guard Star SRL. Este condusă de un oarecare Cojocaru. Firma nu apare înregistrată pe sistemele publice de acces ale datelor de identificare. Paznicul angajat al firmei Guard Star SRL spune că face această activitate extrem de curând. „Doar am fost angajat”. Anterior, parcul era păzit de angajații firmei SC R&S Guard Security SRL Călărași, administrată de Mihai Stroe. „Nu știu care-i politica, cum se face aici”.

Droguri și bătăi

În zonă, vecinii spun că au auzit aseară forfotă: „Nu știm ce a fost, bătăi, certuri. Nu ieșim că ne e frică”. Ni se explică faptul că, ziua în amiaza mare, pe canapele, vin tineri, și țigani, dar și români: „Ziua în amiaza mare, vin și se droghează. Îi văd cu pungile, trec unii după alții și trag dintr-o țigară, nu știu de care. Ori heroină, ori altceva”. Noaptea, în schimb, vecinii nu folosesc parcul respectiv. „Sunt bătăi peste bătăi”. Sunt de acord că paznicul este pus doar de formă. „Păi ce să facă amărâtul ăsta? Îi e frică, bagă cuțitul în el”. De vină, să afirmă, sunt polițiștii, care știu ce se întâmplă, dar nu vor să-și asume responsabilități privind protecția reală a cetățenilor. „Trăim într-o lume de nebuni”. În parc, copiii nu sunt lăsați niciodată să se joace fără să fie supravegheați. În plus, parcul este străjuit de calea ferată electrificată Călărași – Ciulnița. De curând, un copil lăsat nesupravegheat a fost călcat de tren. „Vine poliția și nu le face nimic. Că sunt mână în mână”.

IPJ Călărași confirmă

Purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, subinsp Florentina Dobre, ne confirmă că se efectuează, la acest moment, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Sunt cercetate trei persoane. Locuiesc în zonă. Unii dintre ei stau cu caii în casă, chiar în plin oraș. Nimeni nu știe cum zona respectivă s-a umplut de case, răsărind un adevărat microcartier țigănesc.

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

  1. In acest parc in fiecare seara se drogheaza, se bat…totul este rupt in urma… Un simplu paznic nu ar avea ce sa faca. Este foarte periculos pe acolo, noaptea in special.

  2. Oare cand vom scapa de puslamalele astea cretine si needucate?vrem o tara fara ciori si smecheri!!!Vrem o tara LIBERA !VREM SA INFUNDATI PUSCARIILE CU SALBATICII ASTIA!!!TRIMITETII PE O INSULA PUSTIEEEE!!!!

  3. Scoateti pandaru dacolo sa nul darame cu tot cu baraca :)) baietzii de plictiseala sunt foarte inventivi !:) Cu parcu ala ati adus toti tiganii in zona daia iese scandal !

  4. Daca nu se facea parcul nu se mai intamplau atatea. Eu locuiesc aici si mi-e frica sa mai stau in parc la cate se intampla

  5. Nu avem ce sa mai facem, acum e foarte greu sa mai daramam casele tiganilor, orasul meu natal, a devenit un plai tiganesc si plin de delicventi, din cauza conducatorilor nostrii sintetici. ¨Ce treaba ai tu sa fii politist, daca iti e frica de infractori?¨. Sper sa gasiti o rezolvare si sa nu fie nevoie sa pasim noi ¨Noua Generatie¨ pragul. NU sunt RASIST, dar ¨tiganii¨ astia ne-au facut de ras peste tot si suntem priviti de europeni ca fiind condusi de ei! Bunica mea nu a invatat degeaba, Caragiale nu a existat pentru ei. Istoria Romaniei se pierde cu timpul, CALARASI si NU NUMAI, ROMANIA TREZESTE-TE!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker