Acasă | Stiri noi | Înţelegere Oana Mizil – Valentin Deculescu

Înţelegere Oana Mizil – Valentin Deculescu

image_pdfimage_print

Conform unor informaţii provenind din mediile politice, în cadrul Organizaţiei judeţene Călăraşi a Partidului Social Democrat, s-a ajuns la o înţelegere privind împărţirea funcţiilor de conducere. Astfel, pe diferite canale, se vehiculează faptul că Valentin Deculescu a înţeles să-şi retraga candidatura pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al organizaţiei, în favoarea bucureştencei Oana Mizil.

Atitudine echivocă

Contactat de noi, Valentin Deculescu a avut o atitudine echivocă, precizându-ne că, în prezent, staff-ul acestuia de campanie poartă negocieri cu cel al Oanei Mizil. „Vrem să convenim ceea ce este mai bine pentru organizaţie, în sensul că nu contează cine este preşedinte, ci faptul că trebuie să formăm o echipă care să aibă succes la viitoarele alegeri programate pentru 2012”. Rugat să ne confirma dacă a ajuns la o înţelegere privind acordarea sprijinului său candidatei Oana Mizil, Valentin Deculescu ne-a spus doar că, în cadrul acestor negocieri, se merge pe faptul că, între ei doi, să nu existe atacuri. „Vrem să se ajungă la o înţelegere prin care ea să nu spună despre mine că sunt un golan, iar eu despre ea că este o vagaboandă de Ferentari”.

Înţelegerea va fi făcută publică

Somat să ne spună dacă îşi va retrage candidatura pentru funcţia de preşedinte de organizaţie, Valentin Deculescu ne-a confirmat faptul că e posibil să se întâmple şi acest lucru. „Oricum, orice decizie o voi aduce la cunoştinţa preşei, în cadrul unei conferinţe de presă”. De altfel, sursele noastre ne-au dat ca variantă faptul că, în cursul acestei seri, ar urma să aibă loc o conferinţă de presă, susţinută de cei doi contracandidaţi, Valentin Deculescu şi Oana Mizil, prin care să se precizeze faptul că aceştia au ajuns la o înţelegere. Aceasta prevede ca Oana Mizil să fie susţinută de Valentin Deculescu pentru a ocupa funcţia de preşedinte, în timp ce Valentin Deculescu ar urma să obţină sprijinul Oanei Mizil pentru a ocupa funcţia de prim-vicepreşedinte. În schimb, de la sediul Organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, pentru ziua de azi, nu s-a anunţat nici o conferinţă de presă prin care să se aducă la cunoştinţa opiniei publice o eventuală înţelegere dintre cei doi contracandidaţi.

Fără detalii

Şi Virgil Diaconu, care face parte din staff-ul de campanie al Oanei Mizil, dar care aspiră şi la funcţia de secretar executiv, ne-a confirmat faptul că între cei doi au loc anumite negocieri. „Nu vă pot da mai multe detalii. E foarte posibil ca rezultatul acestora să vă fie adus la cunoştinţă foarte curând”. De cealaltă parte, Răzvan Meseşanu, care face parte din staff-ul de campanie internă al lui Valentin Deculescu, nu a putut să ne dea nici un fel de detaliu. „Habar n-am că se poartă astfel de negocieri.”

Este aşteptată replica lui D.I. Tărăcilă

În aceste condiţii, spun sursele noastre, e mai mult decât probabil ca fostul lider al organizaţiei, Doru Ioan Tărăcilă, să-şi anunţe intrarea în competiţie. Liviu Muşat, un alt reprezentant al Organizaţiei judeţene a PSD, care a renunţat la candidatura pentru funcţia de preşedinte în favoarea lui Valentin Deculescu, ne-a confirmat o parte din zvonurile vehiculate în rândul membrilor PSD. „Circulă tot felul de zvonuri, dar nu e nimic clar până în prezent. Din informaţiile mele, în condiţiile în care cei doi vor ajunge la o înţelegere privind conducerea filialei, e posibil ca în lupta electorală să intre şi Doru Ioan Tărăcilă. În aceste condiţii, mă văd nevoit să-l votez pe acesta cu ambele mâini”.

Ultimă oră:

Călărași: Trei țigani au violat o minoră chiar în parc

Trei țigani au violat o minoră, în cursul serii de ieri, 23 iunie, chiar în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înţelegere Oana Mizil – Valentin Deculescu

de Marin BADEA