Arhiva

Dragoș Alecu, șeful Serviciului de Ambulanţă Călăraşi, suspectat de TRUCAREA unor examene, RIDICAT de procurori

image_pdfimage_print


Anchetatorii au descins, miercuri dimineaţă, la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Călăraşi, unde au loc percheziţii, iar potrivit unor surse judiciare ancheta l-ar viza pe managerul instituţiei, Dragoş Alecu, suspectat că ar fi trucat examene pentru ocuparea unor posturi.
Dragoş Alecu, suspectat că ar fi trucat examene pentru ocuparea unor posturi, a fost ridicat de anchetatori din sediul instituţiei şi dus la Parchetul Tribunalului Călăraşi pentru audieri, transmite corespondentul Mediafax.
La ora transmiterii acestei ştiri, percheziţiile la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Călăraşi se încheiaseră, managerul instituţiei fiind dus la audieri la Parchetul Tribunalului Călăraşi.
Activitatea Serviciului Judeţean de Ambulanţă s-a desfăşurat în mod normal în timpul descinderilor anchetatorilor, percheziţiile fiind făcute doar în biroul managerului instituţiei.
Sunt percheziţii atât la domiciliul directorului, cât şi la sediul Serviciului de Ambulanţă Călăraşi, informează Realitatea TV.
Şeful Serviciului de Ambulanţă Călăraşi e acuzat de abuz în serviciu pentru că ar fi trucat mai multe examene pentru ocuparea mai multor locuri de muncă din cadrul instituţiei.
Acţiunea este coordonată de Parchetul Călăraşi, DGA şi SRI.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close
WhatsApp WhatsApp