Stiri noi

Doru Ioan Tărăcilă se pregăteşte de… nuntă

Print Friendly, PDF & Email

Sandra Mişaca, o călărăşeancă deosebit de frumoasă, se prezintă în publicaţia “Cancan” drept iubita lui Bogdan Tărăcilă, fiul fostului ministru de Interne Doru Ioan Tărăcilă.

Sandra are 23 de ani, serbându-şi ziua în 21 mai, şi este studentă la Facultatea de Farmacie, în Bucureşti. Şi Bogdan Tărăcilă confirmă că are o relaţie cu Sandra, cei doi afişându-se în diverse ipostaze, unele extrem de tandre.

Sandra Mişaca şi Bogdan Tărăcilă îşi afirmă public relaţia

În publicaţia centrală “Cancan”, Sandra ne spune că nu ştie cum a apărut, câtă vreme Bogdan n-ar fi permis s-o expună. “Eu nu mi-am dorit să apar în “Cancan”, chiar dacă articolul respectiv este unul laudativ la adresa mea”, spune aceasta.

Totuşi, fotografiile apărute în respectiva publicaţie sunt luate de pe un site de socializare, iar Sandra recunoaşte că gazetarii bucureşteni nu ar fi putut să le acceseze fără acordul ei. Despre Bogdan spune că nu are nici o legătură cu apariţia articolului respectiv. “În nici un caz nu m-ar băga în gura presei”. Aceasta recunoaşte că articolul din publicaţia amintită nu a fost comandat de iubitul ei. “Bogdan m-ar proteja”, ne spune Sandra. Sandra n-a dorit să ne spună de când are această relaţie cu Bogdan. “Sincer, eu nu aş dori să vorbesc despre acest subiect”.

Bogdan nu a făcut încă pasul cel mare

Fiul fostului ministru de Interne şi fostului lider al Organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, este născut în 3 mai 1984, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, iar în prezent are deschis un cabinet notarial, în Bucureşti, pe bulevardul Banu Manta. Sandra Mişaca n-a dorit să ne ofere şi alte detalii legate de povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de Bogdan. Aceasta a refuzat să comenteze dacă, la toamnă, fostul senator călărăşean ar trebui să se pregătească să fie, din nou, socru mare. “Nu răspund la această întrebare”, a fost declaraţia lapidară a Sandrei. Totuşi, aceasta a lăsat să se înţeleagă că Bogdan încă nu a făcut pasul cel mare de a o cere în căsătorie.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp