Arhiva

Curentul: Dan Șova și-a promovat amanta la misiunea diplomatică a României la Londra

Print Friendly, PDF & Email

Președintele Organizației județene Călărași a Partidului Social Democrat, Dan Șova, și-a trimis amanta , prin detașare, de la o firmă de IT, la misiunea diplomatică a României la Londra, titrează ziarul “Curentul”. Dan Șova, de profesie avocat, este ales senator pe Colegiul 3 Corabia – Drăgănești-Olt și este considerat mâna-dreaptă a premierului Victor Ponta.

Pasiune nestăvilită

Din 2010, când PSD se afla în opoziție, această structură politică emitea mesajele publice prin intermediul lui Șova. Acesta era un virulent critic la adresa puterii PDL-iste, fapt care l-a recompensat cu un portofoliu de ministru. Special pentru acesta, s-a inventat un scaun, la un pseudo-minister intitulat al Marilor Proiecte. Acum, din respect pentru alegători, Șova s-a cumplat cu o oarecare Vali Vasilica Staicu, tot avocat de profesie. Aceasta a fost angajata lui Șova, la firma SCA Șova & Partners, unde a lucrat trei ani de zile. Apoi firma lui Șova și-a schimbat numele în SCA “Enescu, Panait, Pop & Partners” Vali Vasilica Staicu a continuat să lucreze pentru Șova până în 2010, după care a plecat la firma IT Allcome Zone, o firmă cu doar 4 angajați. Abia în 2012, cu ajutorul lui Șova, posesoarea de nuri pentru care Șova a făcut o pasiune nestăvilită ajunge la Ministerul Afacerilor Externe, prin detașare. Datorită apropierii de Dan Șova, amanta Vali Vasilica Staicu dezvoltă și abilități politice, ajungând, în noiembrie 2010, vicepreședinte a PSD Bruxelles.

Promovare pe criterii sexuale

La Ministerul Afacerilor Externe, posturile sunt blocate și singura formă prin care cineva ajunge să lucreze acolo este prin detașare. De la Ministerul de Externe, nu s-a găsit cineva mai competent decât amanta lui Șova care să ocupe un post la misiunea diplomatică la Londra, căci și Titus Corlățean, colegul lui Șova și șeful Externelor trebuia să-i satisfacă acestuia hatârul. „Doamna Staicu Vasilica Vali este detașată în MAE pe durata misiunii permanente în străinătate, în conformitate cu prevederile art.48 alin.(1) coroborate cu art.35 alin. (5) din Legea nr.269/2003, privind Statutul Corpului diplomatic și consular al României, cu modificările și completările ulterioare”, a răspuns Ministerul Afacerilor Externe la o adresă a gazetarilor. La Londra, amanta lui Șova va câștiga peste 2.000 de euro lunar. Contactat de noi, liderul Organizației municipale a Pardtidului Social Democrat, Bebe Cristodor, pe marginea acestui caz de promovare pe criterii sexuale, agreat de Șova, nu a vrut să facă nici un fel de declarații. “Mă abțin de la orice fel de comentarii”, a fost reacția acestuia.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp