Arhiva

Viorel Ivanciu a intrat în politică

Print Friendly, PDF & Email


De câteva zile, Viorel Ivanciu, cunoscut călărăşenilor prin modestia afişată, dar şi prin capacităţile sale organizatorice deloc de neglijat, a intrat, de ceva timp, în politică. Viorel Ivanciu a lucrat, ani buni, în cadrul unităţii constructoare a Combinatului Siderurgic Călăraşi, devenind, ulterior, directorul general al acesteia, iar în prezent ocupă scaunul de şef peste sucursala călărăşeană a Distrigaz-Sud. Ani în şir, s-a ocupat de destinele echipei de fotbal Dunărea Călăraşi.

Suportul politic este decisiv într-o competiţie electorală

Viorel Ivanciu ne spune că a ajuns la o vârstă care-i dă dreptul să aspire la ocuparea unei poziţii publice. “Am ajuns la concluzia că trebuie să fac şi altceva, câtă vreme am acumulat suficientă experienţă în plan profesional şi în plan uman”. La 50 de ani, directorul de la Distrigaz-Sud opinează că are suficientă înţelepciune încât să poată cunduce destinele unei comunităţi. “Cred că am vârsta optimă prin care pot da maximul capacităţilor mele intelectuale şi fizice”. A luat această decizie, de a se implica politic în viaţa comunităţii câtă vreme este călărăşean şi atâta timp cât consideră că suportul politic este decisiv într-o competiţie electorală. De-a lungul timpului, a avut mai multe propuneri de a activa din punct de vedere politic, însă formaţia sa, structura sa interioară l-a determinat să aleagă o formaţiune politică de centru-dreapta.

Capacitate de sinteză, pregătire şi experienţă în lucrul cu oamenii

La acest moment, Viorel Ivanciu studiază modalităţile prin care înţelege să se facă util comunităţii într-un mod mult mai pragmatic. “Vreau să văd, în primul rând, dacă eu sunt o soluţie pentru călărăşeni”. Interlocutorul nostru consideră că un reprezentant al unei comunităţi se dovedeşte util în primul rând prin capacitatea de sinteză, prin pregătirea pe care o are şi prin experienţa în lucrul cu oamenii.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp