Arhiva

VIDEO | Înfrățirea: Și-a decapitat soția infidelă, după care și-a tăiat beregata

Print Friendly, PDF & Email

Crimă șocantă într-un sat din Bărăgan. Este vorba de localitatea Înfrățirea unde, în cursul serii de ieri, 22 iulie, un bărbat de 43 de ani și-a decapitat soția, în vârstă de 38 de ani.

Crimă pe mutește

Cuplul avea 7 copii, din care 4 minori. Sunt români, proveniți în sat în urmă cu 20 de ani, din regiunea Moldova. După ce a comis fapta, bărbatul, gelos din fire, și-a tăiat beregata. A fost transportat la spitalul Bagdasar-Arseni, din București, unde a intrat direct în operație, cu șanse minime de supraviețuire. Vecinii ne confirmă că cei doi se certau des și că femeia, Ioana, obișnuia să plece de-acasă. Aceasta lucra în cadrul Hergheliei Dor Mărunt. Bărbatul, Olaru Culiță, făcea deseori crize de gelozie. În sat, la miezul nopții, funcționează un singur bec. Echipele de criminaliști au asigurat zona, nu se poate apropia nimeni de locul crimei. Se văd urme de sânge pornind dispre ușa casei spre poartă. Ni se spune că Olaru Culiță, după ce a comis fapta, și-a tăiat beregata și a ieșit în mijlocul ulței. O altă variantă este că cei doi au fost găsiți de unul dintre copii, zăcând într-o cameră, într-o baltă de sânge. De peste drum, ni se confirmă că nu au fost auzite strigăte de ajutor. “Nu s-a auzit absolut nimic”. Ceilalți membri ai familiei Olaru sunt în stare de șoc.

Între râs și plâns

Nimeni nu doarme, în sat, deși e trecut de miezul nopții. Se vorbește în șoaptă. Se aud plânsete timide. Se aud și râsete. Casa unde a avut loc crima e specifică zonei, adică arată sărăcăcios, iar gardul, din scânduri, stă să cadă. Sunt lucruri aruncate la întâmplare, în toată bătătura. Unul dintre băieți, major, e cel care ghidează criminaliștii. Se arată extrem de revoltat că acțiunea acestora este filmată. Femeia decapitată a fost transportată târziu, în noapte, la Serviciul de Medicină Legală Călărași. Procurorul de caz nu a vrut să facă declarații.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp