Arhiva

Actualizat: Victor Grosu, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Călărași, a fost prins beat mort, la volanul autoturismului de serviciu

Print Friendly, PDF & Email

Victor Sebastian Grosu, președintele-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călărași, a fost oprit în trafic, de către un echipaj al Poliției Rutiere, în jurul orei 17:30, ]n cursul serii de 25 octombrie a.c., în urma unui filtru organizat pe bulevardul Cuza Vodă, din municipiul Călărași.

Alcoolemie de 0,77mg/l

Directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate Călărași se afla la volanul autoturismului de serviciu, marca Skoda. Acesta se afla într-o evidentă stare de ebrietate.În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație alcoolică de 0,77 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus la Spitalul Călărași, pentru a i se recolta probe bilogice. Conform unor date, acesta era beat-mort. Contactat de noi, comisarul șef Vasile Luchian, șeful Poliției municipiului Călărași, nu a vrut să ne ofere nici un fel de indicii. “Mai multe date veți obține mâine“, ne-a spus acesta șeful Poliției municipiului Călărași, comisar-șef Vasile Luchian. Reprezenanții Biroului de presă ai IPJ Călărași ne-au confirmat că în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drum public a unui autovehicul având o alcoolemie peste limita legală, urmând a se propune soluție prin parchet.

Grosu a rămas fără șefie

Contactat de reporterii postului de televiziune România TV, Victor Sebastian Grosu, de 41 de ani, a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice cu ocazia inaugurării Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Urgență Călărași. Acesta a fost inaugurat la amiază, iar directorul Casei de Asigurări de Sănătate afirmă că a consumat, până la ora la care a fost depistat conducând beat, doar 3 pahare cu vin. A afirmat ca a vrut să-i “cinstească pe polițiști”, însă aceștia au refuzat categoric să cadă la vreo învoială. Când a realizat că vorbește cu un reprezentant al postului de televiziune România TV, Grosu și-a schimbat declarația, susținând că a consumat numai un singur pahar cu vin. De ca Casa de Asigurări de Sănătate Călărași, ni se confirmă faptul că, în cursul zilei de vineri, 26 octombrie, Victor Sebastian Grosu a fost revocat din funcția de președinte-director general, pe care o ocupa cu delegație, revocarea fiind făcută printr-un ordin emis de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp