Arhiva

Vicepreşedintele PRM Codrin Ştefănescu: Traian Băsescu este bolnav

Print Friendly, PDF & Email


Codrin Ştefănescu, vicepreşedintele Partidului România Mare, prezent la Călăraşi, în cadrul unei conferinţe de presă, ne-a declarat că partidul pe care-l reprezintă este intrigat de faptul că preşedintele ţării, Traian Băsescu, nu prezintă public buletinul cu privire la starea sa de sănătate fizică şi psihică.

“Preşedintele ţării este obligat prin lege ca, o dată la 6 luni, să prezinte un astfel de buletin de sănătate, prin Ministerul Sănătăţii, cu aprobarea Consiliului Superior de Apărare a Ţării”.

Nimeni nu crede povestea cu beţigaşul de urechi

Codrin Ştefănescu a exemplificat cu faptul că se află, pe diferite canale, date cu privire la starea de sănătate fizică şi psihică a preşedintelui Traian Băsescu. “Aflăm de tot felul de deplasări pe la clinici de sănătate, prin ţară şi prin străinătate, efectuate de Traian Băsescu”. Codrin Ştefănescu crede nu numai că preşedintele Traian Băsescu este bolnav, dar şi că starea sa de sănătate îi influenţează modul de a lua anumite decizii. “Nimeni nu crede povestea aceea cu beţigaşul de urechi când, din cauza acestuia, a trebuit să stea 5 ore la Spitalul Militar”.

Traian Băsescu alimentează speculaţiile cu privire la starea sa de sănătate

Vicepreşedintele Partidului România Mare s-a ferit să dea denumirea bolii de care suferă preşedintele Traian Băsescu. “Am făcut toate demersurile pentru a intra în posesia buletinului medical al preşedintelui. Această secretomanie deranjează pe extrem de multă lume”, a spus acesta. Ştefănescu opinează că sunt boli care afectează modul, comportamentul şi gândirea unui pacient, iar Traian Băsescu, prin faptul că nu vrea să facă publice datele sale de ordin medical, nu face altceva decât să alimenteze speculaţiile cu privire la starea sa de sănătate.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp