Arhiva

Actualizat: Oana Mizil se iubeşte cu Marian Vanghelie, care e tandru şi inteligent!

Print Friendly, PDF & EmailTrădare: Oana Mizil se iubeşte cu Marian. Cu Marian Vanghelie!
Conform publicaţiei tabloide “Libertatea”, Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, din Bucureşti, trăieşte o pasională poveste de dragoste cu Oana Mizil, lidera Organizaţiei judeţene a PSD Călăraşi. Ştirea fusese difuzată cu o săptămână înainte, de către postul de televiziune România Tv. La acel moment, Oana Mizil a negat cu vehemenţă faptul că ar avea o relaţie cu Marian Vanghelie.

Fundul maimuţiei care se suie în copac

Despre această idilă născută în buchetul celor trei trandafiri, pesediştii locali spun că au avut cunoştinţă, dar numai la nivel de zvon. “Au existat informaţii în acest sens, însă nu le-am dat crezare”, spun sursele noastre din cadrul acestei organizaţii politice. “Am crezut că există între ei o relaţie colegială şi nimic mai mult”. Despre faptul că politica a devenit sinonim cu a divorţa, Liviu Oltenacu, purtătorul de cuvânt al PSD Călăraşi, ne spune că nu e un adevăr general-valabil “Nu cred că este aşa. Dar un proverb canadian spune că o maimuţă, cu cât se urcă mai sus în copac, cu atât mai bine i se vede fundul”.

Batiste pentru lacrimi sincere

Mai mulţi primari din PSD ne-au relatat faptul că, la Bruxelles, în vizita efectuată de Oana şi Marian Vanghelie cu o delegaţie călărăşeană, la sfârşitul lunii noiembrie 2011, aceasta, în prima seară, “a dispărut din peisaj”. Sursele spun că “a apărut abia a doua zi, la prînz, mirosind a alcool”. O delegaţie de primari şi viceprimari de pe raza judeţului Călăraşi a fost prezentă la Bruxelles, la invitaţia Oanei Mizil, la sfârşitul lunii noiembrie 2011. În această vizită a fost şi Marian Vanghelie. În data de 8 decembrie, la restaurantul “Monica”, a fost un alt moment în care Oana Mizil a fost însoţită de primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie. Atunci, acesta a declarat că se află la Călăraşi la invitaţia fermierilor din zonă.

Dragoste din cauza stresului

Cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi în Alpii francezi de către reprezentanţii publicaţiei “Ciao”. Marian Vanghelie, aseară, în cadrul unei emisiuni, a declarat că “fiecare om, când intră într-o astfel de relaţie, se gândeşte la lucruri serioase”. Aceste “lucruri serioase”, urmează, spune acesta, să vină de la sine. “Cum o vrea Dumnezeu!” Oana Mizil este căsătorită de 11 ani, cu libanezul Jimmy Tohme, în vreme ce Marian Vanghelie are o relaţie de 28 de ani cu cea care i-a devenit soţie, Charlotte, cu care are un fiu, Alexandru. Vanghelie justifică legătura amoroasă avută cu Oana Mizil prin faptul că el şi soţia lui nu mai aveau o relaţie “aşa cum am avut în ultimii 28 de ani”. Ceea ce s-a întâmplat între acesta şi lidera pesediştilor călărăşeni se datorează “stresului şi a tuturor problemelor”.

Soţul Oanei a plecat de-acasă

“Relaţia mea cu Oana este foarte naturală şi normală! Ceea ce dumneavostră nu ştiţi este că atât eu, cât şi doamna Oana suntem liberi în acest moment. Nu trebuie să anunţăm public în ce fel suntem liberi sau nu. În continuare relaţia nostră o să fie discretă”, spune Marian Vanghelie, la postul de televiziune Kanal D. Oana Mizil, în schimb, neagă cu vehemenţă această relaţie: “Eu şi Marian Vanghelie suntem colegi de partid… Zvonurile nu mi-au afectat căsnicia… Consider că suntem oameni înainte de a fi politicieni şi cred că avem dreptul la viaţă personală”. Conform surselor postului de televiziune România Tv, Oana Mizil a petrecut Revelionul cu Marian Vanghelie, în vreme ce soţul acesteia, Jimmy Tohme, a plecat de-acasă.

Oana recunoaşte că are o relaţie cu Vanghelie

Într-o postare pe blogul personal, Oana Mizil recunoaşte că are o aventură cu Marian Vanghelie. Oana Mizil spune: “Da, este adevarat, Marian Vanghelie şi cu mine alcătuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne este ruşine să o recunoaştem, chiar daca relaţia noastră a fost şi va rămâne una discretă. După cum se ştie, el a facut public faptul că suntem împreuna, iar eu îl susţin, chiar dacă am negat la un moment dat. Asa mi s-a parut firesc, în acel moment, să îl las primul pe el să îşi asume această relaţie, bărbăteşte, iar acesta este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la el. Bărbăţia, onestitatea, ambiţia şi faptul că îşi asumă faptele şi opiniile fără a da înapoi. Dar, mai ales, îmi place la Marian tandreţea cu care mă înconjoară şi pe care nu o bănuiam la prima vedere. Este un om inteligent şi un bărbat de încredere.

Adio pentru Jimmy

Oana Mizil crede că trăieşte alături de Vanghelie o “relaţie romantică”, frumoasă, “şi care a evoluat de la sine” ă”Întâmplarea” Oanei de a-şi lăsa bărbatul este, în opinia acesteia, una specială, “dar atat de obişnuită, care ne face fericiţi si care nu supără pe ceilalţi, atât timp cât amândoi suntem nişte oameni liberi”. Oana Mizil afirmă că, aşa cum a afirmat şi postul de televiziune România TV, s-a separat de şoţul său, “Jimmy”, înainte de sfârşitul anului trecut. “Atât eu cât şi Marian ne-am separat de soţii noştri şi suntem în relaţii foarte bune cu ei. Eu si Jimmy suntem separaţi de la sfârşitul anului trecut, dar am ramas foarte buni prieteni. Este un om minunat, căruia îi datorez mult in devenirea mea. Va avea mereu un loc în sufletul meu”.

Ion Ştefan trebuie să-şi achiziţioneze costum nou

“Ne-ar bucura, pe mine şi Marian, în egală măsură, ca presa să se ocupe mai puţin de relaţia noastră, mai ales în contextul actual. Asadar, îi rog pe jurnalişti, pe această cale, să ne respecte intimitatea, noua şi celor apropiaţi nouă”, încheie Oana. În schimb, preşedintele Organizaţiei municipale Călăraşi a Partidului Social Democrat, Ion Ştefan, ne spune că însă de-aseară a întrebat-o pe Oana dacă e bine să-şi cumpere costum nou, ca să vină la nuntă. “A negat că ar avea o relaţie cu Vanghelie. Eu i-am spus doar atât: îmi cumpăr sau nu costum nou, pentru nuntă?”

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp