Arhiva

Restaurantul Monica: Horă cu strigături apolitice, în prezenţa liderului PSD Marian Vanghelie

Print Friendly, PDF & Email

Chef mare aseară, la restaurantul “Monica”, de la Chiciu, în prezenţa primarului Sectorului 5 al capitalei, Marian Vanghelie, unul dintre liderii importanţi ai Partidului Social Democrat. Acesta a început după terminarea lucrărilor Biroului Permanent Judeţean al P.S.D., unde urma să se decidă dacă lidera judeţeană, Oana Mizil, urmează să fie suspendată timp de 1 an de la conducerea organizaţiei.

“Agricultorii” Carmen Filimon şi Nicolae ŢifreaCheful a constituit un adevărat ghiveci politic, atâta timp cât la el au participat membri PNL, PDL şi PSD, reuniţi în hore aprige, pe ringul de dans. Am remarcat, printre alţii, prezenţa primarului PDL al comunei Vâlcelele, Vasile Iliuţă, dar şi a primarului PNL al comunei Alexandru Odobescu, Nicolae Eremia. Oana Mizil, amabilă, ne-a declarat că s-a organizat o masă festivă dată de agricultorii călărăşeni, fără să se ţină cont de culoarea politică. “Da, astă seară nu vreau să existe culoare politică. Este o întâlnire a agricultorilor din judeţul Călăraşi”. Printre aceştia, a ieşit în evidenţă prezenţa doctoriţei Carmen Filimon şi a pedelistului Nicolae Ţifrea, director în cadrul A.N.A.F., amândoi neavând nici un fel de legătură cu activitatea agricolă. “Eu m-am ataşat foarte mult de acest judeţ”. Prezenţa primarului Sectorului 5 e explicată prin faptul că unii primari de pe raza judeţului Călăraşi s-au întâlnit, în compania acestuia, cu puţin timp în urmă, la Bruxelles, cu comisarul european Dacian Cioloş. “Am fost acolo cu propunerea de a se face o bursă a cerealelor, pe raza judeţului Călăraşi, căutând sprijinul comisarului european pe agricultură”, spune Oana Mizil.

Vanghelie: Prezenţa mea are legătură cu tot ce se întâmplă în Romania


Abordat, Marian Vanghelie afirmă că a fost invitat de agricultorii călărăşeni la acest chef încă de săptămâna trecută, când au fost împreună la Bruxelles. “Pentru mine este o onoare să-i ajut”. Acesta a negat faptul că prezenţa sa la Călăraşi ar avea vreo legătură cu o posibilă nouă construcţie politică, al cărei lider să fie Mircea Geoană. “Prezenţa mea are legătură cu tot ce se-ntâmplă în România”. Vanghelie declară că nu ştie că, mai devreme, s-a desfăşurat o şeinţă a Biroului Permanent al Organizaţiei judeţene a P.S.D., aceasta fiind extrem de tensionată. “Vă rog să mă credeţi că nu am habar de ce şedinţă a fost”. “Acum mi-au spus unii primari”. Primarul Sectorului 5 şi-a mai explicat prezenţa la Călăraşi numai pentru a întări Partidul Social Democrat, “pentru a-l schimba pe Traian Băsescu şi guvernul Boc”. În continuare, interlocutorul nostru ne-a comunicat că nu are informaţii legate de faptul că Organizaţia Călăraşi a Partidului Social Democrat ar fi slabă. “Nu, nu am astfel de informaţii, cum nu am informaţii de organizaţii care pot fi slabe. Am informaţii că e bine să atragem cât mai mulţi oameni. Fac parte dintre colegii din PSD care cred că avem nevoie de un partid mare şi nu de un partid mic”.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp