Arhiva

Record la Frumușani: Primarul pedelist Paul Duță e cu toată lumea!

Print Friendly, PDF & Email

Paul Duță, primarul comunei Frumușani, reușește să stabilească un record unic pentru istoria acestor alegeri parlamentare: el e și cu ăia, dar și cu ceilalți. Paul Duță, care e primar PDL de 3 mandate, pozează pe bannerele electorale alături de candidații Alianței România Dreaptă, Stelian Fuia și Daniel Obadă. Bannerele sunt puse pe raza comunei pe care o administrează.

Pe bannere cu ADR, pe flyere cu USL

Primarul de Frumușani, însă, reușește rara performanță să-și îndemne, în același timp, consătenii, să voteze și cu candidații Uniunii Social Liberale, acesta apărând pe fleyere, alături de Iulian Dumitrescu, candidatul USL pentru Senatul României, dar și alături de Aurel Niculae, candidatul USL pentru Camera Deputaților, de pe Colegiul 4. Într-o scrisoare deschisă, Paul Duță le scrie consătenilor următoarele: “Vă știu ca pe niște oameni cinstiți, de cuvânt, înțelepți și de aceea vin la voi cu o rugăminte. Știm cu toții că mai sunt câteva zile până pe 9 decembrie când, prin vot democratic, vom alege reprezentanții noștri în Parlamentul României. Și cu toții dorim ca în următorii 4 ani să o ducem mai bine, iar comuna noastră să se dezvolte. Am discutat personal cu mulți dintre voi, dar recurg și la această cale pentru a vă cere ca la aceste alegeri ce se apropie să votați echipa USL”.

Scrisoare către cetățeni

Paul Duță spune că face această rugăminte către consătenii săi, dar fără a părăsi PDL-ul, câtă vreme acest fapt ar însemna demisia sa din scaunul de edil peste comuna Frumușani. El îi îndeamnă pe consăteni să voteze Uniunea Social Liberală doar pentru că ar dori să aibă susținerea necesară pentru proiectele derulate deja și pentru altele noi. În comuna Frumușani, printre altele, în timpul guvernării PDL, s-a construit și o sală de sport, nefuncțională. Acesteia, din datele noastre, i-a fost furată până și centrala termică. Paul Duță, în scrisoarea către cetățeni, mai afirmă: “USL vine la aceste alegeri… cu doi candidați tineri, bine pregătiți profesional, ambițioși, cu bun simț și credință, hotărâți să munească pentru îmbunătățirea condițiilor noastre de trai”. Aurel Niculae are 55 de ani, în vreme ce Iulian Dumitrescu are 41 de ani. Despre cei doi candidați ai USL, Paul Duță spune că-i cunoaște de mai multă vreme și că aceștia, nu de puține ori, l-au ajutat “să rezolv unele dintre problemele comunei noastre”.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp