Stiri noi

Politician ţepar, ajuns consilier de prefect la Călăraşi – VIDEO

Print Friendly, PDF & Email

Virgil Diaconu, politicianul din Călăraşi care a vândut o firmă plină de datorii unui om al străzii, a fost numit consilier al prefectului. Putem vorbi de o ciudată tradiţie pentru că şi vechiul ocupant al postului a scăpat de datoriile imense folosind acelaşi procedeu, “afacerea boschetarul”. Proaspătul consilier a fugit când a dat nas în nas cu echipa România TV.

Prefectul judeţului nu a reuşit să-şi găsească sfetnicul la telefon pentru a detalia afacerea încheiată cu “investitorul strategic” cules de pe stradă. A admis, însă, că este o problemă de moralitate. “Sper ca aceste lucruri să fie dovedite. Noi aici avem o altă activitate. Nu facem cesiune de părţi sociale, nu facem business (…) Nu este moral, dar este legal”, a declarat prefectul de Călăraşi, George Iacob.

Virgil Diaconu a scăpat de firma plină de datorii pe care o deţinea împreună cu directorul OPC Călăraşi.
În urmă cu şase luni, România TV a prezentat pe larg povestea unui bătrân din ghetou care a preluat fabrica falimentară a celor doi.

Este vorba Ioan Tudorache, care s-a trezit peste noapte patron la Prodindpest. “Nu ştiu nimic. Eu am învăţat de la copii să semnez (…) A zis că mă serveşte cu o casă. Dar… interese, alte treburi… nu mi-am dat seama despre ce e vorba. Atât ştiu. Că am semnat pentru casă, nu pentru altceva!”, a declarat Tudorache.

Când i s-a spus că este patronul unei fabrici cu 40 de miliarde lei vechi datorie, bătrânul a oftat adânc şi a răspuns: “Nu ştiu absolut nimic!”

Putem spune că tradiţia postului de consilier al prefectului este dusă mai departe. Cel care ocupa această funcţie, Dragoş Coman, a scăpat şi el de datorii prin aceeaşi metodă.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp