Arhiva

Actualizat: Metoda "Accidentul", la Ileana

Print Friendly, PDF & Email

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi – Poliţia Oraşului Lehliu Gară, Secţia de Poliţie Rurală Tămădău Mare şi Postul de Poliţie Ileana au prins în flagrant, în cursul zilei de 23 iulie a.c., trei persoane care au încercat să înşele un bătrân, de 85 ani, din comuna Ileana, susţinând că nepotul acestuia a fost implicat într-un accident rutier

7.000 lei, “pentru nepot”

Ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au prins în flagrant pe Fotea Lucica, de 41 ani, din municipiul Călăraşi, pe Voicilă Constantin, de 38 ani, şi pe David Cristian, de 29 ani, ambii din comuna Ştefan Vodă, judeţul Călăraşi, în momentul în care s-au prezentat, în baza mai multor convorbiri telefonice anterioare, la locuinţa unui bărbat de 85 ani, din comuna Ileana, judeţul Călăraşi, căruia i-au solicitat 7.000 lei. Aceştia susţineau că suma îi este necesară nepotului victimei, care a fost implicat într-un accident rutier.

Focuri de armă

Fapta a fost sesizată de vecinul victimei în urmă cu câteva ore de realizarea flagrantului, când bătrânul i-a solicitat să-i ofere cu împrumut o sumă pentru a o trimite nepotului său, care ar fi fost implicat într-un accident rutier. Mobilizarea imediată a poliţiştilor a condus la prinderea celor trei persoane, care încercau să înşele victima, profitând de vârsta înaintată şi de impactul pe care îl poate produce asupra sa primirea unei veşti tragice. Pentru prinderea suspecţilor, care au încercat să se sustragă verificărilor, deplasându-se cu un autovehicul, poliţiştii au executat mai multe focuri de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără a fi înregistrate victime.

Acasă “la mama și la tata”

Cei trei suspecţi au fost conduşi la sediul Postului de Poliţie Ileana, unde poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, urmând să fie dispuse măsurile legale care se impun. La momentul în care au fost executate focurile de armă în plan vertical, Fotea Lucica, de teamă, a făcut pe ea. Polițiștii au acționat sub acoperire, ascunzându-se prin curțile localnicilor, până la realizarea flagrantului. Unul dintre infractori, David Cristian, spune că lucrează acasă, “la mama și la tata”. David Cristian abia a ieșit din pușcărie. Pe un site de socializare, acesta se arată drept fan al formației B.U.G. Mafia. Melodiile postate de el au denumiri relevatoare: “La vorbitor”, “Drumu’ spre pârnaie”.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp