Arhiva

Update: Gheorghe Spânu, șeful de la Uniqa Asigurări, pretindea bani din încasări, de la service-ul deținut de Rus Afilon

Print Friendly, PDF & Email

Insp. princ. Ramona Tudor, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, ne confirmă faptul că Gheorghe Spânu, șeful Sucursalei Uniqa Asigurări Călărași, se află în acest moment în arest.

În arest, pentru 24 de ore

Măsura a fost dispusă în cursul zilei de azi, 10 iulie, la propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași. Sucursala Uniqa își are sediul în Călărași, pe strada București, la nr. 139, bloc A38. De aici, una dintre angajate, vizibil surescitată, afirmă că nu știe de ce șeful ei a ajuns în arestul Poliției. Nu știe de ce fapte este acuzat acesta. “Nu știu, nu știu, la revedere”, a fost reacția acesteia. Din datele noastre, acesta a fost prins în flagrant, în timp ce primea, cu titlu de mită, bani de la reprezentantul unui service. Este vorba de administratorul firmei Radu Prodimpex, numitul Rus Afilon. De aici, însă, ni se spune că flagrantul nu a avut loc la aceasta firmă. “Informația este greșită, nu s-a întâmplat nimic de acest gen, la service-ul nostru”.

Șpăgarii din asigurări

Conform unui text remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași, Gheorghe Spânu, alături de alți doi inspectori de daune, a pretins și primit, cu titlu de mită, bani de la reprezentantul unui service auto,  în perioada 0ctombrie – decembrie 2013. În comunicat, se confirmă faptul că denunțătorul a fost Rus Afilon, reprezentantul firmei Radu Prodimpex.  Gheorghe Spânu a fost prezentat instanței, cu propunere de arest la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile. În aceeași situație s-au aflat și Șerban Mihai-Adrian, inspector de daune la SC Ailianz Ţiriac Asigurări SA , respectiv Iorga Marius, cu aceeași calitate, la SC Uniqa Asigurări SA. Aceștia pretindeau un procent din încasările serice-ului auto, motivând că direcționează lucrările de reparații către societatea în cauză.  Instanța a respins propunerea Parchetului, împotriva sentinței făcându-se contestație.

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

  1. Este un om deosebit,din punct de vedere moral si profesional un om de exceptie,daca i s-a intamplat asta este doar o eroare sau pur si simplu rea credinta!Justitia sa isi faca datoria,iar omul asta sa ajunga acasa la familia lui!

  2. Subscriu la comentariul anterior, facut de gheorghiu. Domnul Spanu este un PROFESIONIST. Iar acest denuntator, dac este adevarat ceea ce spune, de ce a acceptat de la inceput aceata intelegere, daca este un om moral? El nu are nici o vina? Sau s-a multumit ca avea lucrari, iar cand acestea probabil nu au mai venit s-a gandit el sa faca un flagrant? SUNT CONVINSA DE NEVINOVATIA DOMNULUI SPANU!

  3. Domnilor nu numai la Calarasi se practica spaga de la service cat si de la client ,ci peste tot in tara ,sa fim realisti se primeste intre 7-10% din facutra la sevice,oare nu stiati asta?????,iar ca client dai cat vrei atat bani cat si sticle de whisky,asa se practica si la Giurgiu,eu am dat unui domn tot de la Uniqa de la daune (D.N),oare aici nu se sesizaza nimeni??? sau peste tot in tara?daca nu dai ti se taie din factura si la service platesti din buzunat iar daca repari in regie proprie ti se da o suma de nimic…..PACAT ca la GIURGIU Uniqa Asigurari este praf …atat la daune cat si la aia 2 inspectori incompetenti pe care ii mai au…sunt dezamagita si scarbita..

  4. Si eu sunt tot un client foarte nemultumit de UNIQA ASIGURARI GIURGIU,in primul rand inspectorii aia sunt foarte nepriceputi si nu stiu deloc ce sa-ti ofere…plus de asta apropo de inspectorul de daune ,domnul Draghici a vorbit foarte foarte urat in prezenta mea si a unei alte doamne mai in varsta ce era pe un scaun…atat de colorat vorbea de mi se facuse mie rusine….si totusi si el e in varsta ,cam 56-57 ani,dar la varsta dansului si pozitia ocupata foarte dezgustator a vorbit …plus de alta comenta aproape singur politica romana,cu multe expresii deocheate,in loc sa instruiasca inspectorii aia incompetenti de acolo.Dar oare condulcerea nu se sesizeaza sa nu mai tina batranei sclerozati ce au si pensie si salariu,si care cam habar au de asigurari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp