Arhiva

Eugen Iordan, campion absolut la scris reclamaţii: 151 numai împotriva primarului Nicolae Dragu!

image_pdfimage_print


Eugen Iordan, de 32 de ani, din Călăraşi, a fost operat, de curând, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, pentru discopatie vertebrală lombară cu hernie de disc. A fost internat în perioafa 28 ianuarie – 15 februarie 2011, însă afirmă că doctorul care l-a operat, i-a greşit intervenţia chirurgicală. “A doua zi după operaţie, medicul anestezist mi-a spus că trebuia să fiu operat pe drapta, nu pe stânga, aşa cum a procedat doctorul Adrian Lungu”.

Nina Ghicitoarea şi telefonul fix, de decor


Interlocutorul nostru locuieşte pe strada Sloboziei, la numărul 27, în condiţii insalubre, fiind găsduit, fără nici un fel de pretenţie din partea proprietarului, într-un imobil cu etaj aparţinând lui Marian Dinulescu. La parter, la o fereastră, e un anunţ prin care suntem informaţi că “Doamna Nina Ghicitoarea Ghiceşte, trecutul, Prezentul şi viitorul”. În plus, rezolvă “orice problemă”. Eugen Iordan nu are curent electric. Lângă pat, într-o încăpere cu pereţii groşi, dar umezi de frig, are un pahar în care pălâie câteva lumânări sărace. În schimb, gazda noastră are telefon mobil, dar şi telefon fix. De decor. Trăieşte dintr-o pensie de handicap în valoare de 230 de lei. La spital, doctorul care l-a operat, ne spune Eugen Iordan, i-a cerut şpagă 150 de lei, însă i-a oferit şi anestezistei 50 de lei. “I-am dat la DNA, iar acum aştept să apară răspunsul”.

Un doctor în medicină acuzat de malpraxis


În urmă cu 5 ani, a mai suferit o intevenţie chirurgicală, tot pentru hernie de disc, care a fost rezolvată cu succes. Acum, însă, doctorul Adrian Lungu, care e medic şef de secţie, medic primar neurolog şi doctor în medicină, “s-a jucat cu viaţa mea. Mi-a operat altă vertebră decât cea care trebuia operată”. Eugen Iordan i-a făcut acestuia o plângere, adresată către “prim procuror”, în care spune că mai are o problemă legată de faptul “că un doctor chirurg de la Spitalul Floreasca m-a făcu psihopat că mi-a făcut operaţia în bătaie de joc”. În căutarea dreptăţii sale, Eugen s-a adresat posturilor de televiziune Antena 3 şi Canal D, dar şi la “mai multe instituţii”, atenţionând că se va adresa “la mai sus”.

Comandantul Poliţiei e acuzat de “tantaj”

La Călăraşi, la Poliţia municipală, Eugen Iordan spune că i-a făcut 51 de plângeri primarului Nicolae Dragu. La ultima, într-o declaraţie dată către “prim procuror”, Eugen spune că şeful Poliţiei municipale, cms. şef. Vasile Luchian, şi-a pierdut răbdarea, iar petiţionarul s-a ales c-o amendă de 6 milioane de lei vechi. Eugen Iordan, însă, nu se lasă, şi-l reclamă pe Vasile Luchian la Parchetul de pe lângă Judecătoria Călăraşi, pentru comiterea “infracţiunii de tantaj”. Ca atare, reclamantul solicită să fie anchetaţi toţi, ” de la Agent până la Comandant”. În schimb, cms. şef Vasile Luchian ne spune că cifra cunoscută de noi este inexactă: “Nu a făcut 51 de plângeri împotriva primarului Dragu, ci 151”. Vasile Luchian ne explică faptul că ceea ce reclamă Eugen Iordan nu este de competenţa lui. “Ne sesisează faptul că nu are unde să stea şi că nu-i dă primarul Nicolae Dragu casă, însă nu e adevărat, m-am interesat personal de situaţia lui”. Comandantul ne informază că Eugen Iordan a beneficiat de o locuinţă socială, dar a refuzat repartiţia, pe motiv că unul dintre vecini era de etnie rromă, iar el e blond.

Cine conduce în topul reclamagiilor?

Insp. Ramona Tudor, şefa Biroului de presă din cadrul IPJ Călăraşi, ne spune că instituţia pe care o reprezintă nu are o situaţie privind numărul de reclamaţii sau sesizări depuse de o singură persoană. “Din păcate, nu avem astfel de date”. Nu ştie să ne spună dacă Eugen Iordan, cu cele 151 de reclamaţii depuse împotriva primarului, este pe primul loc într-un astfel de top inedit. Cms. şef Vasile Luchian, însă, ne declară că mai are mulţi astfel de clienţi care, din lipsă de ocupaţie, depun, la două-trei zile, câte o reclamaţie. “Problema se rezolvă simplu, câtă vreme toate au acelaşi conţinut şi, în cazul în care prima reclamaţie este soluţionată, celelalte se clasează de drept”.

De ce simte Eugen Iordan nevoia să reclame

În biletul de externare emis de Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, în dreptul pacientului Eugen Iordan, se scrie că în urma unui traumatism cranio cerebral, a dezvoltat irascibilitate, iritabilitate, control deficitar al impusurilor, cefalee. Pe perioada internării, a părăsit spitalul în două rânduri, fără acordul medicilor. În final, se specifică faptul că, ţinându-se cont de comportamentul acestuia pe perioada internării, s-a solicitat un examen psifiatric, iar dr. Veronica Rusanu a lămurit imediat de ce Eugen Iordan simte nevoia să reclame în permanenţă: suferă de tulburare de personalitate organică.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Back to top button
Close
Close
WhatsApp chat