Arhiva

Drajna: Scandal cu focuri de armă, la discoteca din sat

Print Friendly, PDF & Email

Agentul de poliţie Cătălin Florin Câinaru a fost agresat, în timp ce se afla în misiune, ântr-o discotecă de pe raza satului Drajna, comuna Dragalina. Incidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 28 aprilie. La acest moment, agentul de poliţie se află internat la spitalul Gerota, aparţinând Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Agentul Câinaru a fost agresat violent

În seara zilei de sâmbătă, a izbucnit un conflict între două grupări rivale, pe fondul consumului de alcool, în incinta unei unităţi de alimentaţie publică de tip discotecă. Patru tineri, aflaţi în stare de ebrietate, s-au apucat să agreseze alţi doi tineri. Aceştia, totodată, au vandalizat şi autoturismul cu care cei agresaţi s-au deplasat la respectiva locaţie. Prin sistemul unic de urgenţă, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, format din doi agenţi. Cei patru tineri turbulenţi l-au agresat violent pe agentul Câinaru, acesta acuzând o fractură de piramidă nazală. Celuilalt agent i-a fost ruptă uniforma. Şi acesta a fost agresat fizic. Pe acest fond, poliţiştii au folosit arma din dotare, unul dintre tinerii implicaţi în scandal fiind împuşcat în piciorul drept.

O maşină de poliţie parţial distrusă

După incident, ceilalţi tineri au scăpat cu fuga. Ulterior, un alt scandalagiu a fost identificat de poliţişti pe raza municipiului Feteşti. A fost localizat şi, în momentul în care poliţiştii urmau să-l surpindă, acesta a sărit de la etajul 1 al imobilului unde se ascundea. A sărit chiar pe o maşină a poliţiei, distrugând-o parţial. Tânărul a suferit fracturi de membre inferioare. În prezent, pe numele celor doi, Judecătoria Călăraşi a emis mandate de arestare preventivă.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp